Partnerini duvardan duvara vurmayan da ne bileyim.
Kadınlar duygusal varlıklar olduğu için duygusallığa çok önem verirler ki verilmesi de lazım çünkü hayvanlardan farklı olarak cinsel ilişki sadece üreme odaklı görev olarak görülmemeli.
Kadınların vücudu sayısız zevk noktasıyla dolu olduğundan önce o kutsal bölgelere ulaşıp, sırayla keşfedip sonrasında kadının isteklerine göre şekillendirilmelidir.
Her kadın cinsellikle duygu arar veya her kadın duygusal ilişki sever demek yanlış olur. Kimisi duygusal yani soft severken kimisi de sert sevişmeyi, günlük hayatta el üstünde tutulmayı severken ilişkide değersiz hissetmeyi sever.
Kadınların yüksek çoğunluğu sert ilişkiyi sever. Evet ama yukarıda da söylediğim gibi direk olaya girmektense daha yavaştan alıp zevkten kadının başını döndürüp sabırsızlıkla ilişkiye başlamayı ister hale getirmek gerekir diye düşünüyorum.
Ben kendimi kadınıma adayıp onu mutlu etmeyi severim. Çünkü sonunda kadınımın da beni çok güzel ödüllendireceğini bilirim.
Bu durum biraz karmaşık olabiliyor. Asıl olan ise ne olursa olsun romantik başlamaktır. Romantik başlamayan bir ilişki kötü devam eder. Zaman gelir sert vuruşlar ile desteklenir, zaman gelir yumuşak dokunuşlar ile tat alınır. Ama her ikisi de mutlaka olmalı. Tek bir çeşit keyif alma zevkini düşürecektir. partnerim halı sirkeler gibi sirkelesin beni alsın sopayı yer misin yemez misin. Vurdukça vursun sonra Allah kerim
Güzel bir ön sevişmeyle başlayalım öncelikle.. Dominant biri olsun.. O baskın olsun ama rollerimizi değiştirmeyi de bilelim.. Yemeklere açık olsun.. Seksi bir kalıpta yaşamayalım.. Birbirimize sınırlarımız olmasın.. Beni başka biriyle paylaşmak istemesin..
Bunlardan sonra ; beni duvardan duvara çarpsın, canımı acıtsın, asla ve asla durmasın, ben çığlık attıkça daha fazlasını yapsın..
Mesela penetrasyon esnasında rolleri değişelim.. Bu defa ben baskın olayım.. Ama aynı zamanda o da saçımdan tutsun çeksin beni..
Sekste kibarlık yer veremiyorum ben.. Evet orta yol bulunmaya çalışılır.. Ama ben soft biriyle yapabileceğimi sanmıyorum.. Sıkılırım eğer orta yolu bulamazsak..
Böyle başlarken daha nazik daha romantik böyle dokunmaya kıyamıyormuş gibi gerçekten aşıkmış gibi davran sın jcjcj böyle bitirmeye yakın tutsun vursun tüm gücüyle ben dur dedikçe daha hızlı ve daha böyle sert olmak şartıyla djjfj
Yatak sınırları içerisinde kibarlık olmaz. Önce soft başlarsın. Bedenini usul usul keşfe çıkarsın. Sonra gözünden yaş sertlik ve zevk ile yaş getirirsin.