İlk ilişkimi onunla yaşamak istiyorum ama o kızlığımı bozmamak için arkadan yapmak istiyor bozsa ne fark eder ki günah diyorda iki türlü de günah zaten bari zevk alıyım niye bu kadar ısrarcı bu konuda
Sevgilim niye bekaret konusunda bu kadar titiz davranıyor?
Çok hoş diyalog havsgs epey güldüm evliya gibi adamdı oysaki o. Ne yaptın adama arkadan yapacak senin için cennetteki 7 huriden vazgeçecek kafaya koymuş kıymetini bil ha 😅
Sürekli evlencez ne de olsa demiş, kesinlikle inanma bu palavralara. Böyle saçma muhabbetler de kurma bence adam sana arkadan yapcam ordan burdan yapcam diyor bişi demiyosun
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
zaten yapmayı uzun zamandır istiyordum bu arada zaten 5 yıllık sevgilim ve ikimizin aileside birbirimizi biliyor annesine de benle evlenmek istediğini söylemişti zaten ben evlilik konusunda kararsızım o yüzden evlense de olur evlenmesede
Allaha inanıyorum diyip arkadan yapmak istiyor bir de günah umrumda değil diyo sonra sana şort giyme diyo bu ne nereden buldun bu adamı sen
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
işte aslında günahı sadece bahane ediyor evlenince önden yapmak istediğini söylüyor ama neden bu konuda bu kadar tutucu onu anlamıyorum ben evlenene kadar beklemek istemiyorum sıkıldım
Arkadan yapmak önden yapmaktan daha günah müslümanlığını öne sürüp arkadan istemek nedir? Hangisinin daha günah olduğunu iyi araştırmalı arkadaş. Sakın öylr bir şey yapma ayrıca ilerde tuvaletini tutamazsın
allaha sonsuz inanıyorum diyo seni mutlaka arkadan yapicam diyo hem öyle hem böyle ve sen istemesen yapmak ne tepki vereceğini söyleyeyim sana sen bana güvenmiyorsun, sen beni sevmiyorsun, senle yasamazsak baskasiyla yaşarım falan filan.. Ayrıca kıyafete bu kadar karışması normal mi sence
kullanma yok ki ben istiyorum yapmak ayrıca 5 yıllık sevgilim ve ailesi beni tanıyor annesi de benle evlenmek istediğini biliyor yanımda da bahsetti zaten annesine