Cinsel Yaşam Sevgilim penis boyunu söylemedi, küçük olabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sizce neden söylemedi? Sevgilim penis boyunu söylemedi, küçük olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Belki gercekten boyunu bilmiyor olabilir olcmemis olabilir veya dedigin gibi kucuk geliyordur soylemeye korkuyorsur ben olsam sence nasil diye resmini atardim 0 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl küçüktür O halde. büyük olunca da başa bela oluyor. 0 0 Yorumla
Hexreborn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bunu öğrenmenin yolları varken ne diye tak diye sorarsın ki ayıp gerçekten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çünkü büyük dese korkacaksın küçük dese hoşuna gitmeyecek iki senaryoda da sıkıntı :D en iyisi görünce karar vermen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl toplumun geldiği ahlak seviyesi... çok yazık her şey değerlendi ama insanlar ucuzladı 0 0 Yorumla
senabennnn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Acur turşusuyla karşı karşıyasın dikkatt 1 2 Yorumla Ersinlivaneli +1 yıl Belki patlıcan gibidir nerden biliyorsun Yorumla SonyMakeBelieve +1 yıl Acur küçüktür ama tadına doyum olmaz 😂 Yorumla
Aspirings Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 85% +1 yıl Belki büyüktür baştan korkmanı istememiştir belki 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen meme ölçünü söyledin mi? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Belki gercekten boyunu bilmiyor olabilir olcmemis olabilir veya dedigin gibi kucuk geliyordur soylemeye korkuyorsur ben olsam sence nasil diye resmini atardim
küçüktür O halde. büyük olunca da başa bela oluyor.
Bunu öğrenmenin yolları varken ne diye tak diye sorarsın ki ayıp gerçekten
çünkü büyük dese korkacaksın küçük dese hoşuna gitmeyecek iki senaryoda da sıkıntı :D en iyisi görünce karar vermen
toplumun geldiği ahlak seviyesi... çok yazık her şey değerlendi ama insanlar ucuzladı
Acur turşusuyla karşı karşıyasın dikkatt
Belki patlıcan gibidir nerden biliyorsun
Acur küçüktür ama tadına doyum olmaz 😂
Fazla büyük olması seni korkutur mu
Belki büyüktür baştan korkmanı istememiştir belki
kısadır belki utanmıştır
Sen meme ölçünü söyledin mi?
Ya korkma diye ya da utandığı için
kücüktür tabi 10 cm anca vardır nihaha
Onudami sordun yani pes
Büyük korkma diye söylemiyor
Kısadır
Büyük olsa kasıla kasıla söylerdi. Küçüktür kesin.
Olabilir
Gerçekten senin için önemli mi
demekki bir çekindiği var
Benimki uzun görmek ister misin
Küçüktür çünkü
bamyadır
Git ölç sende
Küçüktür kesin
Küçük belli ki