yani mesela rus, koreli, türk olsa neysede bazı erkeklerden gerçekten tiksiniyorum ne bilim yani arap, suriyeli, afgan birisi ile yatmak istemem tiksiniyorum ırkçılık değil bu kokularından tiplerinden rahatsız oluyorum
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
A:yy evet ya dusunsene seks yaptigin erkek uzun boylu, zayif, twtli bir rus ya da avrupa erkegi cokdaha zevk vermez mi kro keko turk erkegine gore.
evet yaa yani arap suriyeli afgan ne bilim yani gerek dış görünüşleri gerek kokuları felan midem bulanıyor tiksiniyorum onun yerine bir rus olsa daha iyi
Hem daha yakisklilar 😊 ben daha once seks yaptim rus erkegi ile antalyada yasiyorum.. varya okadar zevk aldimki cok iyi sevisiyorlar yakisikli olduklari kadar. iyi ki kro turk erkegi ile yatmadim daha kisa bide boylari
Tipsiz erkekle arkadas bile olmuyorum o yuzden. Tipine bakmadan bana yuruyo ya da sapiklik yapio.. sende yapma bence.. cunku seks yapamadigi icin tioisizliginden dolayi senle hayal kuruyo
@bilmemkacinciuyelik sanada bi tane yakisikli rus ya da avrupalo erkek ayarlasak emin ol cok iyiler sekste. Turk canısı o goruntuleriyle zevk mi vercek 😂😂😂😂
Kızlar Ne Diyor
yani mesela rus, koreli, türk olsa neysede bazı erkeklerden gerçekten tiksiniyorum ne bilim yani arap, suriyeli, afgan birisi ile yatmak istemem tiksiniyorum
ırkçılık değil bu kokularından tiplerinden rahatsız oluyorum
A:yy evet ya dusunsene seks yaptigin erkek uzun boylu, zayif, twtli bir rus ya da avrupa erkegi cokdaha zevk vermez mi kro keko turk erkegine gore.
evet yaa yani arap suriyeli afgan ne bilim yani gerek dış görünüşleri gerek kokuları felan midem bulanıyor tiksiniyorum onun yerine bir rus olsa daha iyi
Hem daha yakisklilar 😊 ben daha once seks yaptim rus erkegi ile antalyada yasiyorum.. varya okadar zevk aldimki cok iyi sevisiyorlar yakisikli olduklari kadar. iyi ki kro turk erkegi ile yatmadim daha kisa bide boylari
ayn ya
Sanada ayarlayalim istersen yakisikli bi avrupali rus, onun arkadaslarindan, turk canısı ile olmaktan cok daha iyidir.
yok ya ben sevgilimden memnunum
Ha tamam.. ama tipsizliklerinden dolayi afkan, suriyeli ile yatmiyon dimi?(hic bir kiz tipsiz birini icine girmesini istemez)
ay asla ya istemiyorum hepsi iğrenç insanlar
Tipsiz cunku ondan istemiyon iste bende ayni nedenden. Zaten sapiklarin cogu tipsiz erkeklerden cikar veren kiz yok cunku ondan 😉
aynen düşüncelerimin yürüyen halisin
Tipsiz erkekle arkadas bile olmuyorum o yuzden. Tipine bakmadan bana yuruyo ya da sapiklik yapio.. sende yapma bence.. cunku seks yapamadigi icin tioisizliginden dolayi senle hayal kuruyo
ayn ya canım bi havalara giriyor
Evet, tipine bakmadan yurumesi sinir ediyo beni. Guya cinsellik yasamak istiyo aklimca senle.. tipsiz erkege vermezsin sende diger hic bi kizda. Tipsiz erkekten korkarim taciz etme ihtimali yuksek
yooo
Turk erkegi mi yoksa rus erkegimi ile seks yaparsin. Rus erkekleri daha uzun, fit, kilsiz ve nazikler turk kizlari onlarla seks yapmak istiyo daha cok
Ruslar nazik değildir ne alaka şiddete çok meyilliler aksine
@bilmemkacinciuyelik turk erkeginden daha iyiler ama. Cogu turk kizi rus erkegi ile seks yapmak istiyo
O dediğin tam tersi erkekler Rus kızlarını istiyo
@bilmemkacinciuyelik ama turk kkzlarida iskandinav ve rus seviyo. Ozellikle iskandinav. Onlarla deli gibi sevismek istiyo. Turk kro erkekle degil
Daha önce duymamıştım
@bilmemkacinciuyelik cogunluk oyle, cunku daha uzun, tatli, romantik zayiflar. Cinsellikte daha cok zevk verirler tipsiz kro turk erkegine gore
@bilmemkacinciuyelik sanada bi tane yakisikli rus ya da avrupalo erkek ayarlasak emin ol cok iyiler sekste. Turk canısı o goruntuleriyle zevk mi vercek 😂😂😂😂