Güncellemeler
+1 yıl
Zayif olcak bide
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ben öyle belirli şeylere bakmayı değilde çekim hissedersem yapıyorum
Gobekli ise olmaz, cirkinse olmaz, bende. Killi ise hic olmaz seks yapmam
Peki abla sende öyle ol
Tipsiz kro turk erkeginede verme yani. Rus erkegi varken zayif uzun fit
Varsa getir verim
Ahaahaha var var. Ruslar uzun geneli, fit, gobeksis kilsizlar. Ben defalarca iliskiye girdim genc bi cocukla. Sevisirken harikalar. Ucuyorsun resmen. Sanada bulalim tatli uzun fit bir rus erkegi
Tamam bul canım haber ver bana
tamam canim tipini yersin onlarin harbi. Tatlilar. Vermek icin ugrasirsin dusun yani. Tipsiz turk erkegemi verecen yani
Rus erkekleri de irlanda tarafı erkeklerde cok fenalar nerdeyse kilsizlar vucutlari cok iyi oluyor ve sevismeyi gercekten biliyorlar bizim ulkedeki istekli abazalar gibi saldirmiuorlarr
Aynen yaaa, iliskiyebgirerken cok zevk veriyolar. Tecrubeliler bide. Bu tanistigim oglan yakisikki zayif biri. Cok zevk verdi anlatamam yasanir yani
Valla bende bekliyorum oyle birini bulup iliskiye girmeyi sen sanslisin valla umarim banada denk gelir
Defalarca iliskiye girdim. acisini cikardim. Oyle birini turkiyede bulamayacagii biliyorum bu yasta. Gittigi gune kadar iloskiye girdik hergun. Adinida cikarmiyolar ustelik
Zaten bak guzel yani adamlar medeniler cinsellik onlar icin gayet normal birsey burada bizimkiler gibi kadin iliskiye giremez girerse o. rsupu olur ama erkekler iliskiye girer onlara hersey serbest kafasinda degiller yabancılarin herseyi cok iyi ya
Evet, bide turk kizlarina kezban diyolar cunku vermiyince kiziyo kezban diyolar tipsizler. 😂😂 vermicem iste inat degilmi vermicem. Rusa verdim
Yuz vermek zorunda degilim, cinsellik yasamak xorunda degilim konusuyorumndiye turk erkegine. Bune yaa cok iticiler her yonden cinsel yondende
Kesinlikle vermeyince hemen bok atarlar kizlara bende sevmiyorum turk erkeklerini kendilerini bi bok zannediyorlar.. ben eskisi ona vermedigim icin bana resmen etmedigi hakaret kufur kalmamıştı ksnzksms cidden iticiler
Hahahahah , vermicem iste zorlami, benim defil mi vermem. Kroya mi verim hem turk erkeleri cogu kro. Killi bide. Boylari uzun defil.. sanada bulalim tatli uzun fit bi rus erkegi sekste harikalar.
Deyzemm ilaçlarını al deyzemm
Daha 35 yaaindayim ne teyzesi
Ohooo 35 mi, kartlaşmışsın çoktan
Hahaha ama gecen yil daha iliskiye girdim canim hemde defalarca. Rus bir oglanla 😘
Trollüne tüküriym
Kiskanma pislik. Antalyada yasiyorum. Insternetten tanistigim oglanda
Çok kıskandım kendini becertmeni
Ama. tatli oglsndi. Benim yasima. gelince oyle birini bulamazsin. Iliskiye giremzsin. Ben girdim defalarca ama. Adinidi cikarmiolar ustelik
Rus erkeklerini ben de çok beğeniyorum. :)
35 yasindayim sadece 1 rus eekegi ile yattim.. benden kucuktu yasi. Zayifti. Ama hayatimda alamdigim zevki yasatti bana
Turk erkegi zevk vermio cinsellikte cogu keko
benim yaşım 21 ve rus sevgilim var, ondan başkasıyla beraber olmadım. siz nerede tanıştınız?
Instagramda. Bebim yasimdakilerden hoslaniomus galiba. Bende begendim yakisikli zayif cocuk. Sonrasi geldi antalyya beraber oldum defalarca. Oyle birine daha denk gelemem cunku 😂😂
Sen nasil tanistin
Ben Rusya'ya geldim üniversite için. Rusya'da tanıştım... 2,5 yıldır beraberiz, ilk erkek arkadaşım o. Evlenmeyi planlıyoruz.
Ben evkenme taraftari defilimm evlilik disi iliski daha heyecanli her yonden
Nasıl mutluysan öyle olsun
Evet, turk erkegi olsa zorla yapar herseyi bide tipsiz oldu mu daha abaza oluyolar 😂😂 rus erkekleri oyle mi nazik ve cinselligi nirvanada yasayacgin erkekler offf canim cekti
Benim de sevgilimi canım çekiyor. Rüya gibi onunla olmak. Genetik olarak muhteşem. Bana karşı tavırları da çok iyi.
ahshjahshshsgsha
ah yanlis yere düştü
Anlamadim ney yanlis yere dustu
mesajim yahu
Sorumu cevapla bari