Zevk alarak yaşayıp yaşamaman benim sinirime dokunöaz senin hayatın karışma gibi bi durumum zaten yok soru paylaşıyosun ve burada eleştirmek benim de hakkım eleştiriye açık değilsen de paylaşmayacaksın kardeşim ayrıca zevk alıp yaşamak değil bu aldatmaya geçiyor karaktersizliktir kısaca
Cok zor oldu ama buldugum ilk tatli cocukla oldum.. zayif erkek cinselikte cok daha zevk verio. Hele bide rus ise offfff tatli erkek. Sanada bulalim bitane tatli rus erkefi
Kızlar Ne Diyor
sorun ne burada? iyi tadını çıkart
Evet cok zevk veriyo bide. Tecrubeli
güzel
Kocam arkadasimla bulustum saniyo
Adın çıksa ne olurdu utanır mıydın?
Evet tabi. Sonucta cinsellik yasadik
Ama rusyadan geldi sagolsun
adın çıkmadıgı zaman utanmıyosun yani yüzüsüzlüğün ap*tallığın bu kadarı
yüzsüz*
@TYTDÜŞMANI kime ne. Defalarca birlikte olduk ve pisman degilim..
@TYTDÜŞMANI hem zevk alarak yasamam sinirini mi bozdu. Kimse duymamasi
Isini bilen biri tecrubeliydi ayrica. Trilyonlarim olsa bukadar zevk alamazdim bu yastan sonra
Zevk alarak yaşayıp yaşamaman benim sinirime dokunöaz senin hayatın karışma gibi bi durumum zaten yok soru paylaşıyosun ve burada eleştirmek benim de hakkım eleştiriye açık değilsen de paylaşmayacaksın kardeşim ayrıca zevk alıp yaşamak değil bu aldatmaya geçiyor karaktersizliktir kısaca
@TYTDÜŞMANI napim. Heyecan falan yok hayatimda. Tatli zayif uzun bi oglan bulmusim neden kacirayim. Iliskiye girme firsatini. Rus bide
Beynin algılamıyor dediklerimi daha belli hayatında mutluluklar
@TYTDÜŞMANI elestirebilirsin. tamam ama saygi cercevesinde ancak. Benim cinsel hayatima saygi gostererek
Güzel sen mutluysan
Cinselligi baskasi ile yasasam turk biri ile yanmistim. Adim cikardi. Hem genc erkek seviyorum cinsellikte 😀
Turkiyede kadin olmak cinsel ve guven yonunden cok zor
Siz siz olun yabanci erkekle olun.. turk erkegi gibi abaza gobekli killi degiller.. cinsellikte 10 kat daha iyiler hem.
Güzel tecrubelisin sanrım
Evet tecrubeliyi. Bide cirkin erkekle iliskiye asla girmem. Sende girme sakin.. zayuf ve yakisikli olirsa acayip zevk veriyo cinsellikte. Hic bitmesin istiyo insan.
Güzel maşallah
cirkin zayif erkekle sende istemezsin cinsellik dimi 😀 bu oglan yakisikli ve zayif ustelik.
Görmek isterim resim var mı
Kimi
Kimden bahsediyor uz
Onun resmini gostermeye tereddutteyim ama. Yakisikli biri 😊 sana bulurum istersen. yakisikli rus Acayip rahatlarsin.
Neden terettüddesin anlamaıdm
Nebilim, taniyan cikarndiye korkuyom. antakyada tanidiklari var zayif ihtimalde olsa nebilim
Nyse tamam
Dur bekle atim.. belki begenmezsin diye kortum bide. Ama. begenirsin ya buyuk ihtimal.
Tamam sen bilirisn
Cirkin erkekle iliskiye girmem ben. Begenirsin oglani buyuk ihtimal. Sanada onun arkadasindan yakisikli olani ayarlarim gercekten. Keko killi turk erkegini istemezsin heralde
Tamam yolla sen nasılsın nasıl birisin
Beni napican 37 yasindayim. 165 boyunda 60 kg sarisin bi kadinim
Bişey yapmayacağım merak ettim
Beni begenmese benle yatmazdi zaten. Sen bakire misin?
Bilmem boşandım ben
Bilmem. ne yaa, bakire misin degil misn evet yq da hayir denir
Boşandım okumam yazman yok mu sen
tamam ok. Bekarsan iyi, yakisikli birini sana ayarlim guzelde kasinsin tipsiz turk erkegi napacan
aferin
Naoim. Heyecan istiyorum hayatimda. Kocam ruhu bile duymadi
boşan yaşa o heyecanı
Aile hayatim var ama
Belli olduğu
Amaaan. Ileriyi dusjnursem bosanmamam gerekir. Zevkime uydum bende. Zayif uzun sarisin bi oglan buldum kacirmim dedim iliskiye girdim
nasıl bulustunuz rusyaya mı gittin
Hayir o geldi
sırf senin için yani
Evet. Kac kere beraber olduk hem.
kaç cm di kdjdjkldj
16 17 vardi
kısaymış
Yetti ama. Hem fizigi dusgundu
hmmm
Ama isini biliyodu
ben bakireyim daha ya
Harbimi nasil dayanion yaa. 😂 ben oglanla iliskiye girdikten sonra ertesi gun yine istiyorum
18 yasındayım erken yani
jkfjkjgk sen nasıl dayanıyon saglammışsın
Cok zor oldu ama buldugum ilk tatli cocukla oldum.. zayif erkek cinselikte cok daha zevk verio. Hele bide rus ise offfff tatli erkek. Sanada bulalim bitane tatli rus erkefi