Ergenliğimden beri sürekli penis boyutumu şikayet ettim kendime, yine ergenlik dönemlerim de doktora gittiğimde gayet normal olduğunu söylemişti. Ve halen bu sorun benim için devam ediyor. Sizce bu konuda ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAraştırmalara göre uzun süre seks yapmayan birinin penisi küçülüyormuş. Ayni şey kadın için de geçerli. Çoğu erkeğin yanlış bildiği çok seks yapmaktan kadının vajinası genişlediği de aslında uzun süre seks yapmamaktan geliyor. Çünkü nasıl ki kaslarını çalıştırmadigin zaman kaslar küçülür bu da ona benzer bi olay.
09 Yorumla
Soran+1 yıliyi de ben cinsel ilişkiye girmedim ki hiç evlenmeden girmekte tercihim değil bana biraz saçma geldi gibi
Cevap sahibi+1 yılAraştır net de
Soran+1 yılnasıl yani o zaman kadın da seks yapmadıkça genişleme mi oluyor?
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılOku gör
Soran+1 yılpeki benim ne yapmam gerekiyor o zaman. sonuçta bu zamana kadar cinsel ilişkiye girmiş birisi değilim illaki mastürbasyon yaptığım oldu/oluyor ereksiyonumda da sıkıntı yok yani bu konuda tekrardan doktora mı gitmem gerekir
Cevap sahibi+1 yılPenis büyütmek için pompalar var seks Shop larda. Onu deneyebilirsin. Belki de gerçekten seninki takıntı haline gelmiş olabilir. Daha hiç bir kadın penisini görmemiş. Sana göre küçük ona göre boyu tamdır
Soran+1 yıldoğru haklısın hiç bir kadının görmediği bi gerçek ben önce bi doktora danışım yine en azından durumumu izah edeyim ona göre bi çare ararız
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🙏🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılKaç cm dostum ayıptır sorması
03 Yorumla
Soran+1 yılkankaa şimdi inanmıyacağından eminim ama hiç bir gün olsun ölçeyim demedim 😅😅
- +1 yıl
Ya o zaman kim neye göre yorum yapsın
Soran+1 yılkankaa burada insanlardan beklentim bu düşüncem için ne yapmam gerektiği hakkında yorumları sonuçta ben sana şu kadar desem sen oo büyükmüş veya küçükmüş doktora git falan demen saçma yani benim düşüncem küçük olduğundan yana bu konuda destek istiyorum ben senden
Allah başka dert vermesin
01 Yorumla
Soran+1 yılkarşınıza hayal ettiğinizden daha küçük çıktığında hayal kırıklığına uğruyorsunuz ama 😅
+1 yılÇok mu küçük
01 Yorumla
Soran+1 yılkime göre neye göre kankaa sana bunu açıklayamam sonuçta
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası