Dün beraber olduk yarım saat sonra falan gittim yanına bi tur daha bu sefer akşam ben istiyorum dedim, güldük vs duşa girdi çıktı. bi saat sonra da ben dışarıya çıkıyorum iki saate falan gelirim dedi 7 gibi gitti 11 e doğru geldi 10 a kadar bekledim baktım gelmiyor gittim duşumu aldım hiç bir şey söylemedim. Geldi oturdu suratıma bakıyor yarım saat kadar daha izlediğim şeye bakmaya devam ettim sonra kalktım uykum var dedim yatağa geçtim sonra geldi oda yattı uyuduk. Ben sırf onu istediğimi de belli etmek için söyledim ama takmadı resmen beni sinir etti. Benim isteklerimin bi önemi yok mu? Ben onu hiç reddetmedim. Ama şimdi zaten 3 güne regl olucam hiç yanaşmayı düşünmüyorum. Yorgunum işim var modunda gidip yatıcam haksız mıyım? Yorgun bile olsa gelip üzgünüm çok yorgunum telafi edicem dese bende canım değilim anlarım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılaaa tabi söyledin ya bi kere pervanen olması lazımdı. kapıdan girer girmez yapışması lazımdı çünkü sen ona beraber olmak istiyorum dedin. bunu söylemekten daha çekici ne olabilir ki. sakın geldiğinde yanaşma, izlediğin şeyden kafanı kaldırma, hoş geldin diyip sarılma çünkü sen ona beraber olmak istiyorum dedin bundan daha erotik bir şey olamaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten öyle yapıcam canımı yolda mı buldum normal hayatıma devam ederm trip atmam ama temas kurmam
- +1 yıl
bi an anladın sandım. neyse.
Soran+1 yılSen tersine söyledin biliyorum ama o kadar da değil ben diyeceğimidedim takmadı dahada üstelemem
- +1 yıl
e o zaman işin yoksa alıyom enişteyi ben?
Soran+1 yılYa he
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi yaparsın seninde isteklerini umursaması lazım. Ben yorgun halimle partnerimle seks yaptım yeterlidir diye düşündüm Partnerim iki defa daha istediğini dile getirdi onu geri çevirmedim hiç bir zaman eşler birbirinin isteklerini geri çevirmemeli yoksa araya soğukluk girer bir şekilde
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. evde nasıl beklediğinle alakalı diyeceğim ama senin gibi kadın var mı onu da bilemedim yani ilkini yapıp ikincisi için teklif eden.. valla çuval giysen yine o gece seni baştan aşağı oper koklar yapardımmm.. :d
011 Yorumla
Soran+1 yılBen evde ayrı güzel giymeye çalışıyorum saçma sapan pijama asla giymem
Soran+1 yılBen yanaşmicam hiç suçu kendinde arası
- +1 yıl
ee canın isteyince nolacak aplaa.. işte kadınların sorunu da burada kendini ifade etmeyince biz nasıl anlayaıl sizi.. hıı nasıl anlayalım tamam senin koca az biraz kdounluk yapmışş ama tiribi hak etmiyorr.. regl dönemin gelmek üzere hormonlar tavan onu da anlıyorum.. ama adamın bir derdi var muhtemelen.. yoksa erkek kadını reddetmezz hele senin gibisini.. bence bu akşam ona bi supriz yaapp..
Soran+1 yılSürpriz falan yapmam adama beraber olmak istiyorum demişim yanaşmamış daha napıcam ben kusura bakmasın o kadar da değil
Soran+1 yılYo yapmicam zaten ramazanda geldi dolansın dursun, ben teklif etmem reglim bitsede sormadan bitti demem
- +1 yıl
apla fenasın korktum senden, ilk önce ne yalan söylim azımın suyu akmıştı.. ama şu davranışını görünce dedim 40 yıl 31 e talim edebiliirm.. çok inatçısın yaa.. hayır sanki benim koynuma girecekmişsin gibi ikna etmeye çalışıyourm.. :D altı üstü bir kere reddetmiş adam nedir bu sinir öfke.. hayır sanki senin ihtiyacın değil gibi konuşuyorsun.. o mastürbasyon yapar ya sen..
Soran+1 yılO istediğinde ben hiç reddetmedim benim canım yok mı
Soran+1 yılAldım almasam nasıl yapıcam yapamam
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
32Cevap
Kocan af edersin kusura bakma ama sa lakmış :) kadınının isteği var orta da ne işi ne dışarısıymış anlamadım :) hanımının teninin sıcaklığı varken dışarı çıkması felan ne bileyim elindekinin kıymetini pek bilmiyor gibi. Sen de öyle yap yanaşma başım ağrıyor felan de dön kıçını uyu :))
19 Yorumla
Soran+1 yılDün gecede tam olarak öyle yaptın normalde akşamlaro yan yana uzanıp film izliyoruz yatmamda yanına
- +1 yıl
Soran+1 yılSuratımı asmıyorum nisbet yaparak yapmam böyle daha rahatım derim, istiyorsan sen gel derim vs vs
Soran+1 yılEvet aynen öyle aptal değil oda anlamıştor dünde
Soran+1 yılBu işler böyle başka türlü anlamaz
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılŞakasına söylediğini düşünmüştür muhtemelen, yoksa reddedecekse bile bir tenezzül edip de açıklama yapardı sanırım (insansa). Üzülme, muhtemelen şakalaştığınızı sandı
13 Yorumla
Soran+1 yılGayet ciddi söyledim
- +1 yıl
O zaman bunu onunla konuş. Çok gıcık bir durum haklısın. Ama farkında bile değilse en azından farkına varsın, uyar onu.
Soran+1 yılBen davranış şeklimde uyarıcam zaten akşam geldiğinde benim tavrımdan anladı o
haklısın bence sende verme bir iki reddet anlasın kıymetini erkeklere çok fazla yüz verip şımartıyorsunuz
10 YorumlaGerçekten sizin gibi bi eş Tc de kolay kolay bulunmaz bence nadirsiniz ama sizinde kocanız tuhaf gerçekten yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılBende şoktayım zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın. Bir kadın bu duruma düşürülmemeli. Ben de evliyim. Eşimi cinsel anlamda mutlu etmekten zevk alıyorum. Ha bizim de kıymetimiz bilinmiyo o ayrı. Regline üç gün var. Tam da ilişki isteyeceğin günler. Nasıl dayanacaksın
014 Yorumla
Soran+1 yılNiye istediğimde gelmedi yanıma niye yanaşayım yanaşmam o sormadanda reglim bitti demem sürünsün
Cevap sahibi+1 yılNormalde ilişkileri sen başlatır mısın yoksa hep ondan mı beklersin
Soran+1 yılBaşlattığım oluyordu daha yapmam
Cevap sahibi+1 yılHerkese hak ettiğğ kadar değer. Ama sanki sadece bu son olay değil. Öncesinde de sana karşı cinsel ilgisizliği olmuş sanırım
Soran+1 yılBilmem çok böyle düşküm birisi değil gibi ama ilgisiz olmasını gerektiren bişey yapmadım
Cevap sahibi+1 yılkendinde hata arama. belli ki sabah yaptığınız ona yetmiş. ve senin ihtiyacını değil kendini düişünen bir kocan var. tanımış oldun... gerçi kocanı tanıyosundur kaç yıllık evlisin
Soran+1 yılYol değil saha 6 aylık evliyiz beni yok saymaz işin bitirip gitmez öyle birisi değil aslında
Cevap sahibi+1 yılyok saymak dediğim şu aslında. evet ilişki anında seni boşaltmadan bırakmaz. bu önemli bi özellik. ama sabah ona yettiyse akşam için senin istediğini düşünemez bile. adetine 3 gün kalmış. ne kadar istekli olduğunu düşünmeli ama düşünemez
Soran+1 yılBende onu düşünmem döner yatarım o zaman yanaşmam hep kendisi teklif edince bu sefer beni neden istemiyor der, o radde de birazda o düşünsün
Cevap sahibi+1 yılacaba diyorum akşam isterim dedin ya... senden bi hamle mi bekledi
Soran+1 yılGeldi oturdu koltuğa bişey söyledi ben ona akşam bi kere daha yapalım sonra duş alıcam demiştim bende duş aldım dedim ondan yanaşmamış olabilir öesaj atabilirdi bekle diyebilirdi, geldiğinde neden duş aldın bekleseydin ya da geliyim mi deseydi ağzı yok mu, kendisi istediğinde yatağa geçelim mi demeyi biliyor.
Cevap sahibi+1 yılneyse bir defalığına böyle olduysa çok kafaya takma, 6 ayda buna benzer bişey oldu mu? isteyip de reddedildiğin?
Soran+1 yılHayır olmadı
Cevap sahibi+1 yılBence çok üsteleme
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. senin fikirlerini ve zevklerini bence zerre onemsemiyor... sen gidip bir daha dedikten sonra duşa gidip cıkması buna işaret
00 YorumlaKimi erkekler için eşinin isteği önemsiz olabiliyor tabi Buda günün yoruculuguna bağlamak gerekir aksi düşünmemek en iyisi
00 Yorumla
+1 yılBöyle erkekleri anlıyorum ya. Kuz açık açık jstoyir belli işte ki kızı öyle bırakmak dahs tehlikeli.. erkek isen gorevno bil kızı tatmin et kardeşim senin gibi eşim olsa keşke ys
10 Yorumla
+1 yılBir süre sonra istemen normal eşin gerekeni yapmalıydı bunu konuş ilgisiz kalması hoş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle durumları görünce geleceğe dair bir korku oluyor bende, acaba benim evliliğim de böyle olacak mı diye... Evden akşam vakti dışarı çıkmak da neymiş arkadaş...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki önceki ilişkilerde sonuna kadar tatmin olup rahatlıyor muydun?
024 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce ilişkiye girmedim daha önceki derken eşimleyse evet tabiki
Cevap sahibi+1 yılTabi eşini kastettim, seni hep sonuna kadar doyuruyorsa yine iyi ama burada resmen kendi işine görmüş çekmiş gitmiş, insanın gururunu kırabilir bu olay, ve bunu sık yapmaya başlarsa ondan soğursun
Soran+1 yılO zamanda yaptığı şeyin sonucuna katlanır
Cevap sahibi+1 yılYeni evliymişsin bide, onun seni rahat bırakmaması lazım, hele reglde yaklaşıyo, olana kadar dahada fazla isterdim şahsen
Soran+1 yılKendi bilir
Cevap sahibi+1 yılAhahaha fena bilenmişsin yalnız yandı seninki ama böyle hatunun varsa hakkını vericen ya, hatun yeter dur artık diyecek :D
Soran+1 yılBen neysem o yum asla eşimi ger çevirmem ama şimdi anlasın ben her istediğimde böyle tepki verecekse istemem oda bu sefer ben ne yaptımda istemiyor diye düşünsün dursun
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle haklısın, bir bekar ve libidosu tavan biri olarak şöyle diyorum, ulan böyle hatunum olacak 1 dk boş bırakmam, millet elindeki nimetin kıymetini bilmiyo :D ahhh ahh bize denk gelmez :D
Soran+1 yılEvlenmeden önce eşim için aynı şey düşünmüştüm ama öyle olmadığını farkettiö
Cevap sahibi+1 yılBenimle 1 ay konuşan insanda ya da atıyorum 2 ay aynı evde yaşayan insanda öyle olduğumu değişmeyeceğimi anlıyor ya :) ama dediğin doğru evlenip libidosu ölen çok erkek var, cinsellik evliliğin en büyük etkenlerinden biri, kimisi böyle olacağını bilse kararını bile değiştirebilirdi
Soran+1 yılYa evliliğim amacı zaten bu, bi ara kendimde aradım hatayı sonra saldım şimdi de aynısını yapıcam ona
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle evliliğin en büyük amacı bu zaten, şimdi fiziğin güzel ise, temiz isen bunlar yeterli bide üstüne hazırlanıyorsan adamın delirmesi gerekir, geri kalan onun iktidarsızlığı, ilerleyen günlerde ne olacak acaba merak ettim
Soran+1 yılNe olacağı belli reglim bitmeye yakın sorar, ben kıldan tüyden kendim hoşlanmıyorum zaten dikkat ediyorum daha napıcam
Cevap sahibi+1 yılYeni evlisiniz sana fantezi iç çamaşırları, dantelli iç çamaşırları alıyor mu özellikle?
Soran+1 yılVar zaten
Cevap sahibi+1 yılVar olması değil kendi isteği ile sürekli yeni yeni alması gerekir bana göre, gizliden çıksam mesaj atar mısın bi kaç şey sormak istiyorum yorumunu merak ediyorum
Soran+1 yılYok özelden konuşmuyorum kimseyle
Cevap sahibi+1 yılYemem be kızım sanaldayız, yaşlarınız kaç bu arada?
Soran+1 yılGerek yok, 28-26
Cevap sahibi+1 yılEn güzel yaşındasın, durmak bilmemek istersin ama daha 6 ayda böyleyse 2-3 yıla o adamın işi biter gibi sanki, bi kaç şey sormama izin ver be nolacak, fake instagramın filan var mı?
Soran+1 yılO zaman sonuçlarına katlanır iş haytı çok yorucu onuda anlıyorum ama bu sefer farklıydı
Cevap sahibi+1 yılBen tüm gün çalışıyorum, akşam spora gidiyorum, gece 3 e kadar yapıyorum seks yine yorulmuyordum, onlar bahane :D
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden bi yazsana ya sormam lazım :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçatır çatır pomp yapmsı lazım , seni geri çevirmemesi lazım, sen tamam diyene kadar..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert sert doyurana kadar yapıştırması ne kadar güçlü oldugunu göstermesi lazımdı.
00 Yorumla
+1 yılakşam 7 de gidip 11 de geliyosa belliki işini halledip gelmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle yapıyorsun herhalde
- +1 yıl
benle ne alakası var.. erkekler böyle genel olarak soyledim.. yapmasa yapmadan durmazdı saat 12 de olsa yapardı
- +1 yıl
yoksa sen sadece seninle yaptıgınımı dusunuyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklısın ne yapsan ona hak. olmadı onun yaptıgı millet bulamaz bu bulmuş seni üzer.
012 Yorumla
Soran+1 yılKalbim kırıldı önemsememesini sorun yaptım
Cevap sahibi+1 yılhaklısın tabi önemli olan senin kalbin her şekilde sen onu mutlu ettmişsin bir kere sen onu istemişsin ne olursa olsun seni kırmayacaktı istemsiz bile olsa sen zaten ona yapacagını yapardın istegi, ni getiridin yanına gelseydi.
Soran+1 yılYa erkeğin moda girmemesi gibi bişeyi yok ki
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle bir lüx yok o nadide güzelliğini tenini hissedipte şehvete kapılmaması olur mu tahminen güzelde alımlı fizikli bir bayansın
Soran+1 yılÇirkin birisi asla değilim göbeğim falan yok fiziğim düzgün daha napıcam ben
Cevap sahibi+1 yılpeki ona karşı aynı odada olunca ona çapkın bakış çapkın kaçamak atış az firirk vermek bazında bişeyler yokmu
Soran+1 yılZaten askılı delolteli giyiyorum altımda kısa şort var soyunuyim mi daha napıcan
Cevap sahibi+1 yılöyle degil onun öyle istekli oldugu zamanlar sen tam tersini yapıcan onun istemediği zaman öyle yapıcan arada ona hayır diyecen. sonra göstercen ama vermiyecen cilve yapıcan
Soran+1 yılŞimdi öyle yapıcam işte göstericem ama yanaşmicam
Cevap sahibi+1 yılaynen dene gör o zaman anlar seni bak bakalım nasıl öyle bırakmış
Soran+1 yılGörcezz
Cevap sahibi+1 yılaynen sonucu beklerim merak ettim burdayım t. et görüşürüz
Demek ki aklını başından alamiyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç reddedilecek bi vücudum yok rahatlarken uçuyor nerdeyse
Soran+1 yılBen tavır yapmıyorum ama o konuda rahatsız olduğumu da belli edicem gurursuz değilim bende
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBelki ereksiyon olamayacağını düşündü.
00 Yorumla
+1 yılherkes ben değil işte😂🤣
00 YorumlaE 1 posta yetmedi mi size doyurmadimi sizi?
00 Yorumlaİstediğinde yapmazsa gel burdan bir erkekle konuş
10 Yorumla
+1 yılHaklsın
20 Yorumla
+1 yılazdiramanissin demekki
00 YorumlaBiz bulamıyoruz millet yapmıyor😅
10 YorumlaÖküzlük etmiş resmen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki morali bozuktir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe okuzler var. Isteyen kadina hayir denir mi
00 Yorumla
+1 yılEvlilik büyük dert
35 Yorumla- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
@berkatak evlilikle alakasi var kendini cok bilmis sanan insan evli olmasaydı cinsel hayati da olmazdi muhtemelen olsa bile bu durum da bi daha görüşmez olur biter. Ayy bide bıktık sizin su ben olsam sabaha kadar sacmalığıniz dan kendinizi tanımıyorsunuz daha
- +1 yıl
@berkatak sen önce yazmayi öğren yazık
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşısında mastürbasyon yapsaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen benim eşim olacaktın ki seni sabaha kadar s...
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor o iş işte
Cevap sahibi+1 yılNeden
+1 yılEsin doyuramamış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı hiç değil
00 Yorumla Birazda Seksi görüp azdirsaydin
00 Yorumla
+1 yılYemeyenin malını yerler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Atamıyordur
00 Yorumla
+1 yılbence boş ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil öküze bak
00 Yorumla
+1 yılhaklısın
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Tekrar beraber olmak istiyorum dedim eşim beni takmadı, sizce neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler