Bakireyim ve sevgilim de anal yapalım o zaman dedi ben de henüz hazır değilim ve korkuyorum biraz diye kabul etmedim o da şimdilik sadece sürterek boşalalim o zaman dedi ben de bakarız dedim ama gerginim bu sürtme nasıl bir şey ayrıca o kadarla kalır mı gerçekten diye endişeleniyorum sizce ne yapmalı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öncelikle siz istemediğinizde size saygı duymasını bilmeli. Eğer ki saygı duymuyorsa bu gerçekten bir sorundur ve itiraz ettiğinde ayrılmayı bile düşünür. Sadece sürtme ile kalmak çok ama çok zordur. Bunu başaranlar yok mu elbette var ama dayanamayıp içine sokan da var. Üzerinizde elbise olursa için rahat olur ama çıplaklık söz konusu olacaksa dikkatli olmalısınız çünkü zevk anında insan ne yaptığını bilemeyebiliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSana yıllar önce yaşanmış bir gerçek olay yazayım sevgili kardeşim bir arkadaşım var benim bayan sevgilim değil eski bir okul arkadaşım severim kendisini iyi bir insan yıllarca görüşmedik sonra bir gün buluştuk anlatıyor bir kafede içiyoruz ne yaptın ne ettin laf lafı kovalıyor ben Artık bakire değil dedi olabilir dedim kaza ile oldu dedi güldüm falan kızdı bana dedim ne kazası bu Allah aşkına sürtünürken birden oldu dedi yok ya dedim bilerek yapmıştır dedim kızdı bozuldu bana yaaa dedim nasıl hep sürtünme yapıyorduk önce yavaş falan bu sürtünmemin bir gün dozu arttı ve birden kaçtı içeri dedi bak dedim işte burada bir yanlış var kaza falan değil sen bu durumu sağlamışsın bir defa dedim sen nerdeydin altta o nerde üstte eeee dedim olabileceğini tahmin temin gerekiyordu dedim ben böyle olsun istemedim dedi sonra sen ne yaptın diye bir kavga canıda çok yanmış ama yapacak bir şey yok nişanlanmışlar falan sonradan ama yürümemiş ayrılmak zorunda kalmış içinde kalmış böyle istemeden olduğu İçin dertli dertli anlatmıştı kısaca neler olacağını bilemezsin kardeşim her şeye hazır ol veya yapma izin verme karar senin beden senin bazen sürtünme cinsel hayata başlamana sebep olur iyi düşün bakirelik senin için önemli ise benim arkadaşım böyle boktan bir kızlık kaybetme beklemediği için üzgündü baya istesem olsaydı gam yemezdim demişti bende şaşırdım açıkçası kaza falan dedik sonra güldük baya kadayıfa bulduk bu arada sonra işte sana bir yaşanmışlık Saygılarımla genç kardeşim
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSürtünmek güzeldir ama sen kendine güvenme gaza gelip içine almak isteyebilirsin
20 Yorumla
+1 yılSürtünmeyle kalmaz muhtemelen isteği o anda, anal isteyebilir em kötü ihtimalle. Ancak sürtünme ilişkisine evet dersen, çamaşırını çıkarma
20 YorumlaBaşladı mı devamıda gelir. Oardan sonrasını bırakacağını sanmam.😂
31 Yorumla
+1 yılsurtme sırasinda bosaldiginda bile hamile kalma ihtimali varmis bu arada 😂 ama zevkli bi durum yani korkacak bisi yok
32 Yorumla
Soran+1 yılOhaaa bilmiyordum bunu ben korktum şimdi
- +1 yıl
bence sadece oral seks yapin, sen ona o sana. emin ol icine girmesinden daha büyük bir haz alirsin oral seks ile
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSurterken sabir edemz kızlar sapla diye yalvrnlar cok gordum
20 Yorumla
+1 yılBöyle başlar gerisi gelir. Sende azgınlıktan daha fazlasını istersin. Onun da amaçı bu zaten. Seni daha çok tahrik edip, kendini tutamaman.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Adama bkarız demişin oda tamam olarak algıladıysa işin var sürtme içeri girmeden anal deliginin üstüne sürttürmek o iş te
00 YorumlaCokta guvenme simdi sürterek yapar yarin birgun sokarak devam etmek ister. Sende de istek olursa yok diyemezsin😄😊
00 Yorumla
+1 yılOnu tanıyan sensin Sözünde durur mu sen bilcen ama o an sürterken birden girerse nolcak?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. çıplak olmazsan sorun yk ama çıplak yaparsan kayabilir içine ıslanınca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıliç çamaşırlarınız olsun üzerlerinizde, nolur nolmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbence yangın çıkmaması için en etkili yöntem, ateşle hiçbir şekilde oynamamak !
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenme seni mutlu edecek ise yalayarak orgazm etsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sürtünme dahi risklidir mutlaka prezervatif kullanmasını şart koş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnal zararlı zaten. Kesin yapma. Sürtmede de içine kayabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olacağın bir şey yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürten çakma bakire çok ülkede onların fikirleri mühim 😅
00 Yorumla
+1 yılKıçınınnn üstüne oturamazsın
20 Yorumla
+1 yılDikkat et sürterken içine dalmasın😂
10 Yorumla
+1 yılBu söylemin sendeki etkisi ne oldu Peki
10 Yorumla
+1 yılZamanında kıvılcım çıkartana kadar yapmıştım 😄
00 Yorumla
+1 yılSürtünme ve analdan bilmiyorum 😂
00 YorumlaBütün yaşadıklatımız böyle başlıyor ne tesadüf
00 YorumlaNe kadarlık ilişkin kanki bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o işin garantisi yok. bence o ortama girme.
00 Yorumla
+1 yılgaza gelebilir dikkatli ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç ne zamandır sevgilisiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla zor durur. Bence girer dayanamaz
10 Yorumla
+1 yılYapma bence
41 Yorumla- +1 yıl
Zamanında yapmadım değil yani 😄
+1 yılBence anal yapma sürtme olayına gelince güvenme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kasarsin bu işin sonu iyiye gitmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKalmayabilir
10 Yorumla
+1 yılYapma
00 Yorumla
+1 yılGüvenme
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan hayır de
00 Yorumlagüvenmiyor musun
00 YorumlaYok yapma
00 Yorumla
+1 yılSen yapma
00 YorumlaKalmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmak soksun oraya. Olmaz mı?
00 Yorumla
+1 yılDikkat et kendine
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. istemiyorsan yapma
00 Yorumlaİnanma 😅
10 Yorumla
+1 yılAnal yap
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi