Evlilikte bu tür rahatsızlıklar dile getirilmeli mi yoksa sineye çekip saklanmalı mı?

Ben kocamı çok seviyorum çok severek evlendim zaten hayran olduğum bir insandı öncesinde de. Oldum olası çok üşürüm ayaklarım hep soğuk yatağa girer girmez birazda sarılma bahanesi yapisirim hemen ayaklarımı hemen ayaklarının üzerine koyarim böyle bir haysiyet var bende temas çok önemli benim için. 1 sene geçti her gece yatağa gireriz sarılırım ve bütün gece neredeyse ayni şekilde uyurum. 1 sene sonra konuşuyoruz biliyor musun ben asla ayaklarım kapalıyken uyuyamam, yorganın altına sokamam hep dışarıda açık kalacak uyuyamıyorum yoksa ilk zamanlar resmen kovalamaca oynuyorduk yatakta, uyusun çekerim diyorum uyuyorsun çekiyorum ayaklarını getirip yine koyuyorsun çekiyorum yine getiriyorsun çok gece uykusuz kaldım bazen kıyamıyorum bilerek çekmiyorum üşüyorsun diye bazen çekiyorum yine de bırakmıyorsun gerçekten çok zordu benim için dedi. Şok oldum bilsem yapmam uykuda ben ne biliyim farkında bile değilim yatakta ayaklarımı ayaklarının arasına koyduğumu takip ettiğimi falan. Söylese gerçekten ona odaklı uyurdum yapmazdım belki. Şimdi alıştı yatağa girer girmez ayakları ayaklarimin yaninda, hatta iş için şehir dışına gidecekti bana ilk söylediği şey sende gel ayaklarin gece ısınmazsa ne olacak 😀 alışmış bir şekilde. Bu bu tür rahatsızlıkları baştan söyler misiniz önem alır mısınız yoksa katlanır misiniz
Evlilikte bu tür rahatsızlıklar dile getirilmeli mi yoksa sineye çekip saklanmalı mı?