Arkadaşlar konuştuğum çocukla altı ay oldu daha birbirimizi görmedik. Hep gelme durumu oldu olmadı ondan hoşlanıyorum birçok kez kamerada konuştuk bir kez eski sevgilisiyle barıştı konuşmayı kesmiştik sonra ben yazdım o yazdı bir şeyler oldu. En son evimin villa olduğunu duyduktan sonra baban ölünce bize kalır falan dedi bozuldum çok. E bu bir gerçek falan yaptı. Neyse konuşmayı kestim cinsellik isteyen biri aynı zamanda sonra bana işe girdiğini falan söyledi. Ben yine çok yazmadım sonra tekrar konuşmaya başladık bundan sonra sana yapacağım şakaları düşünüp yapacağım ben bir şey demiyorum dedi özür diledi sizce ben aramızdaki samimiyeti hiçe sayıp fazla mı alınıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu alınganlık değil doğru olan şey. Kurduğu cümle, henüz yüzyüze görüşmediği birine yapılacak bir şaka değil, gayet ciddi konuşup sonra kıvırmış.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılyooo alınganlık değil. daha yüzyüze görüşmediğin, reelde tanımadığın birine çok fazla anlam yüklüyorsun. bunu espiri olarak bile yapan biriyle ciddi düşünmen , ilişkini devam ettirmen senin aptallığın olur
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın evet görüşmedik bile evet bozuldum zaten ama özür diledi şaka yaptığını söyledi falan bir de şunu düşündüm bu kadar zaman uzaktaki bi kızla niye konuşsun ki daha görmedi bile evimi neden almak istesin
Cevap sahibi+1 yılişte bak mantıklı düşününce doğruları göreceksin. duygusal bakarsan özür dilemesine kanarsan daha çooooook üzer seni buna adın kadar emin ol
Soran+1 yılEvet şimdilik konuşmak mutlu ediyor niye beni bi anda silip gidiyorsun falan diyor zaten beş ay yok gemi kaptanı görüşürsek beş ay sonra yani
Cevap sahibi+1 yılerkek kıtlığı mı var :) neden kendini üzmek için çaba harcıyorsun
Soran+1 yılValla var bulamıyorum boyuma mesleğime göre
Cevap sahibi+1 yılboyun kaç ve mesleğin nedir ki
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. adam seni kullanıyor sence çok açık değil mi. böyle adamlara nasıl bağlanıyorsunuz anlamış değilim.
015 Yorumla
Soran+1 yılAma benim ona verdiğim hiçbir şey yok uzaktayız
Soran+1 yılHaklısın evet bu ara biraz veriyor ama bu gerçek
Soran+1 yılAma ben ciddi ilişki isteyen biriyim
Soran+1 yılCinsellik istiyor zaten telefonda rahatladık bazen yaparız diyor
Soran+1 yılAslında değilim şöyle öğretmenim asgar maaş alan
Soran+1 yılBabam zamanında almış ama o da biliyor maaşımı işimi yani öyle zengin olmadığımı
Soran+1 yılHaklısın ayıp etti
Soran+1 yılEvet keşke düzgün birini bulabilsem
Gizli Üye(36-45)+1 yıl“”””En son evimin villa olduğunu duyduktan sonra baban ölünce bize kalır falan dedi bozuldum çok.“””
yâvśağa bak
iletişimi kes direk ne flörtü?00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisi yürümez
04 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyorum ondan hem de uzak ülkelere gidecek gemi kaptanı
- +1 yıl
Sal gitsin sende yeni limanlara yelken aç
Soran+1 yılKeşke çıksa karşıma
- +1 yıl
Çıkmayacak olmayacak işte laf anla bitti gitti uzatma kapat konuyu
hayır. bu lavuk kesinlikle para peşinde
00 Yorumla