Birlikteliğim oldu mastürbasyon denedim ama kadının nasıl boşaldığına dair bir fikrim yok hiç bir partnerime bunu soramadım sadece yeterli gelmediğini söyledim kadın da tam zevk nedir nasıl boşalır nerden anlarız anlatabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeğin alt dudağı vajina dudağıyla az bişi oynayıp arasına ortalıca girdiği üst dudağının klitorisi içine alarak üstüne geldiği şekilde o iki dudak arasını emerken diliylede yavaşça içini yalaması akan zevk suyuyla az daha aşağı yerlere dil değdirerek sen dokunulamayacak hale gelsende yalamayı bırakmadan titreyip çığlık atıncaka kadar devam etmesi desem anlatmaya yeter mi
016 Yorumla
Soran+1 yılGüzel tarif ettin sanırım daha hiç yaşamadım böyle bir durum
Cevap sahibi+1 yılbunu sana sunan yaşatan olmadımı
Soran+1 yılOral yapan oldu bir çok kez ama duramayacak hale gelip onun devam etmesi gibi bir durum olmadi
Cevap sahibi+1 yılo zaman ona oral değil dilini değdirmek denmeli oral bazen fantazilerle yapılmalı sekse değer katan şey doyumu sevişerek yaşamaktır değil mi ve bazen üzerine bişi dökülüp emilse severmiydin
Soran+1 yılBir çok fantezi denedim hepsi sonucsuz
Cevap sahibi+1 yılvajina dudaklarının üzerine küp çikolata konsa eriyip içine doğru aksa tam klitorisin dudaklar arasında emilse etkili olmaz mı
Soran+1 yılBilemiyorum
Cevap sahibi+1 yıldüşünceler açıklar ama ve dil analına kadar değmeli sanki hemde sen ayakta duvara yaslanaral erkeğin saçlarından tutup yüzüne oturarak
Soran+1 yılDenedim ama
Cevap sahibi+1 yılanalın yalandımı
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılyinede zevk alamıyormusun
Cevap sahibi+1 yılsanırım etkili bi penis olmalı kalın büyük bişi
Soran+1 yılEvet aldığım zevk yetmiyor
Cevap sahibi+1 yıl. hizliresim. com h14fle5
bunun gibi bişi olmalı gibi
Cevap sahibi+1 yıl:))))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
mastürbasyon yapıyorsan sonrasında titreyerek bir bosalma olur sonrasında vajinandan biraz koyu sivi gelir sonrasında rahatlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar anlatsa daha iyi sanırım. Ama vucudunda istemsiz kasılmalarla bir rahatlama oluyor. Sonra sında bir öpücük verip teşekkür ediyorlar gibi. Bu teşekkur yoksa olmuyorsundur muhtemelen
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır böyle bir şey yaşamadım hiç
Cevap sahibi+1 yılPartnerine bunu niye soramıykesun ki çok enteresan. Yani nelerden keyif aldığını, neler istedigini nasıl konusmuyorsunuz ki. Iletişim olmadan sınırlarınızı nasıl biliyorsunuz
Soran+1 yılHayır her şeyi konuşuyoruz birbirimizi biliyoruz ama ben boşalmayı bilmiyorum demek biraz kötü geldi çekindim bu konuda
Cevap sahibi+1 yılAnladım sana kolay gelsin. Iyi boşalmalar
+1 yılKendinizi kaybedecek derecede rahatlama geliyorsa ve aşırı sulanma oluyorsa anlarsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum buna çok kafayı taktiğim için kendimi veremiyor da olabilir miyim
- +1 yıl
Olabilirsisiniz
Soran+1 yılOlur
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. mastürbasyon yaptığında sonunda titreme kasılma hissediyorsan o orgazmdır.
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç bir şey hissetmiyorum
Soran+1 yılTeklif ederim
Soran+1 yıl23 benim birlikte olduğum kişiler 25 30 yaş araliginda
Soran+1 yılOlur teklif ederim
Soran+1 yılOlur yazarım snsjs
+1 yılmastürbasyon ile boşalma olmaz sadece kasılma olur ergenler onu boşalma sanar
00 Yorumlaİlişki iyi olursa zevk alırsın
011 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli ve farklı ilişkilerim oldu yinede olmadı
Soran+1 yılNe.
Soran+1 yılTeklif ederim teşekkürler
Soran+1 yılHayır birini bulucam
Soran+1 yılEvet
Kasılıyorsunuz. Daha yeni keşfediyorsundur kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ben kendimi tanimazken başkasından yardım bekleyemem
+1 yılTek kişiyle mi oldun şimdiye kadar?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Hiç kimse boşaltamadı mı seni?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kasıyor musun kendini ya da yeterince ön sevişme olmuyor mu?
Soran+1 yılKasiyorum
- +1 yıl
Yazsana bi özelden
+1 yılkitorise yoğunlaşacaksın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği