Ben kadınların da en az erkekler kadar istekli olduğunu gördüm. Peki siz? KizlarSoruyor’un ‘Cinsel Yaşam’ kategorisinden neler öğrendiniz? #KizlarSoruyor #CinselYaşam
Saçma sapan troll soruları sahte klavye kişileri gerçek hayatta yapamadıklarını buradan atış serbest olduğu için yapanları seks ile alakası olmayan saçma sapan düşünceleri sürekli hedef karşı cins olarak karalama eylemi bir erkekle sıkıntı yaşayan Tüm erkekler böyle mi diyen kıt beyinli kezbanlar daha neler neler Şu Bir gerçek ki Türkiye de Evlenmek Artı hayal gibi bir şey çünkü daha evlenmeden herşeyini burada soranlar ailevi özelini anlatanlar sorunu direk eşiyle değilde burada önüne gelenle sohbet edip ona göre davrananlar ne beklersin ki Alayı sahte alayı Troll o yüzden Burası İstekli birinide İsteksiz hale getirir hayattan soğutur Fazla Takılmayın bu konulara saçmalıklara
İnsanların ikiyüzlülüğünün ve klavye delikanlısı tabirinin büyük bi örneği cinsel yaşam kategorisi. Gerçek hayatlarıyla şu sorularda gördüğümüz tiplemelerin alakası yok genellikle, yine de cinselliğe karşı olan tabular az da olsa burada yıkılıyor.
Ne açıdan baktığımıza bağlı olarak değişir ne öğrendiğimiz. Ben geçen 5 yıl içindr cinsel yaşama dair pek çok şey duydum, öğrendim ve hatta bir çoğğunu tecrübe ettim. Sonuçta burası bir bilgileşme ve kültürleşme platformu.
Ben o kadar çok şey öğrendim ki o kadar çok şey öğrendim ki ben cinsel birikimlerin neredeyse hepsini bura sayesinde yaptım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
*erkeklerin fazlasiyla atıp tuttugunu ogrendim. Iliski suresi, penis boyu, şöyle yaparimlar falan gercekle alakası yok. *bazi sorular troll oluyor ama evli erkeklerin eşlerini aldattığını, bu siteden dahi kızlarla konuştuklarını öğrendim.
*evlilikte seks olayının düzenli oldugunu dusunuyordum kendi hayal alemimde ama evli olanların seks konusunda cok sıkıntı yaşadıklarını ogrendim. Kadinlar tatmin olmadiklarini, orgazm olmadiklarini, kocalarından keyif ve zevk almadiklarini bu yuzden de isteksiz olduklarını, iliskiyi gorev gibi yaptıklarini öğrendim. *eger görüşler ve sorular troll degilse turk kızlarının cinsellik konusunda kendini gelistirdigini ve bazi konularda kendilerini aştığını öğrendim.
*ne yazik ki turk erkeklerinin cok sekilci olduklarini gördüm. Aman kıl olmasın, aman catlagi olmasin, aman beli ince olsun, aman selilut olmasin, aman gogusleri kucuk olmasin vs gibi isteklerinin kadinlarimizin yatakta özgüvenini düşürdugunu, kendi bedenleriyle bu erkeklerin soylediklerinden dolayi barisamadiklarini, bu yüzden turk kadinlarinin vücutla ilgili seylere cok takıldığını bu takılmalardan dolayi iliskide zevk almak yerine oram buram duzgun mu, beni begendi mi goguslerim kucuk, catlagim var benden sogur mu gibi dusuncelerle yatakta zerre keyif alamadiklarini ogrendim ve bu yuzden de karanlikta ya da loş ışıkta sevismek istediklerini ögrendim.
*erkeklerimizin biraz duygusuz oldugunu kadinin duygularina hitap etmediklerini, bir kısminin bencil olduklarini kendi isleri bittikten sonra cokta umursamadiklarini öğrendim.(bunu dedigimde ise ben oyle degilim, yanlis kisilere denk gelmissin gibi yorumlar en bilindik yorumlarıdır beylerin)
Hiç cinsellik yaşamamış kişilerin burada cinsellik profesörü gibi konuştuğunu gördüm ordan burdan bulunan herşeyi okuyup izledikleri p. rno filmlerle öğrenip buraya yazdıklarını gördüm öğrenmiş oldum öylelerine sadece gülüyorum çok komikler.
X kişi cinsel yaşam fenomeni soruyorum hiç Birlikteliğin oldu mu duye6 hayır diyor😂
İnsani tecrübe sahibi yapan yaşadıklarridir. Ordan burdan gördükleri değil sinir bozucu bide bunlar fenomen oluyor..
Cinsel konuda Türk toplumu hakkında herkes profesör ordinario olmuş. Olmayacak veya olacak her şey hakkında bilgileri var ve olmayacak pozisyonları dahi olduruyorlar. Herşeyden ama herseyden zevk alınabileceği konusunda tecrübe sahibi herkes, fantazilerde yaşayarak cinsel tecrübeleri olmadan bile cinsellik hakkında hissedilen herşeye vakıflar. İlginç ve komik buluyorum sadece...
Cinsellikle ilgili bilmediğim uyguladığında daha fazla zevk veren şeyler öğrendim. Insanların ne kadar karakteriz haysiyetsiz olduğunu öğrendim. Buradaki hiçbir insana güvenilmemesi gerektiğini öğrendim. Bilmediğim fantezi adı altında yapılan pislikleri öğrendim. Ve buradaki herkesin aldattığını öğrendim 😂😂
Sevişmeyi giriş bileti olarak gören erkeklerin sayısının, sandığımdan daha fazla olduğunu gördüm.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bakire kız bulmanın ütopya gibi bir şey olduğunu... Kendi kızlık zarını bozanların sorularını mı görmedik, arkadan ilişkiye girip kendini bakire ilan eden mi? Ve halâ bu ülkede evlenen enayi erkekler var... 😂😂😂 İyi ki varsın KS...