+1 yılMerhaba, birlikte yaşama fikrini bende denemek isterdim, insanlar birbirilerini daha net tanıyor bu şekilde. Arada evlilik gibi bir bağ olmadığı için, sıkıntı yaşadıklarında ayrilmakta problem olmuyor. Ancak bu bizim toplumumuza uygun bir birliktelik değil. Sadece kızın değil, erkeğin ailesi de bu duruma pek sıcak bakmaz. Aynı evde yaşarken cinsellik illaki olacaktır, engel olamazsiniz buna.
Ancak teklifinde çelişen noktalar var, madem evlenmeden önce daha iyi tanımak istiyor, neden hamilelik olursa hemen evlenmekten bahsediyor. Bu tip konuşmalar varken, böyle teklifler varken sevgiden ya da aşktan bahsetmek gelmez benim içimden doğrusu.010 Yorumla
Soran+1 yılYani cinsellikte cocuk olursa hemeb evlenirim diyor ne desin ortadami biraksin evlenmeden ayni evde yasama fikrine sicak bakmiyorum zaten
- +1 yıl
Ortada bıraksın demiyorum tabiki, ancak madem böyle bir durumda hemen evlenebilir, neden şimdi ayni evde yaşamayı teklif ediyor
Soran+1 yılIstersen diyor zorlamiyor
- +1 yıl
Bakın beni yanlış anlamayın, ben sadece fikirlerimi yazdım, karar tabiki size ait, ben sorunuza uygun şekilde cevap vermeye çalışıyorum. Teklif birbiriyle celisiyorsa , ki bana göre öyle, ben aşk ya da sevgiden bahsetmem burada.
Soran+1 yılArt niyetmi var yani bide kimseyi begenmeyen biri kendisi
- +1 yıl
Art niyet var ya da yok , bu konuda bir şey söylemem imkansız, çünkü ilişkinizin hicbir detayina hakim değilim. Sana sunduğu teklif, beni aranızda duygusal bir bagdan ziyade, cinsel bir bağ kurmak istediği şeklinde düşündürüyoe
Soran+1 yılAma istemezsen hicbirsey olmaz diyor seni kaybedemem diyor
- +1 yıl
Aynı evde yaşayıp ta, hicbirsey olmaması dana mümkün geliyor mu?
Soran+1 yılAuni evde yasamam ben zaten
- +1 yıl
Senin tercihin tabiki bu, ama aynı evde yaşayıp ta, arada cinsellik olmaz demek büyük yalan olur
En İyi Cevaplar
Aynı evde yaşamak tamam mantıklı neden mantıklı dersen aynı eve girmeden kimseyi tanıyamazsın cinsellik konusu sacma cıkın 2 haftada kimin ne oldugu ortaya cıkar ama cinsellikten kacınılması gerek evlilik sadece cinsellige dayalı bir şey degil sonucta önce bi anlaşabiliyomusunuz ona bakım sonra cinsellik düşünmek gerek bence
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten sen istersen olur diyor istemezsen asla dokunmam evlenene kdr felan diyor
Soran+1 yılGüven vermiyor derken amaci cinselikmi
Soran+1 yılCocuk avrupada yasamis biri ordada cinsellik yasamis istese kizmi yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle bir şey kessinlikle uygunsuz hadi oldu diyelim belkide adam evlenmeden önce seninle evlilik hayatını deneyimleyip topuklayacak kim bilir?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet bide korunmadan cinsellik istiyormhs eger bende istersem cocuk olursada hemen evlencekmiss kendisi beni universiteden taniyor baya pesimden kosmustu evlenirse benle evlenirmis sadece 34 yasinda
Soran+1 yıl6 yas
- +1 yıl
Bak seni tanımıyorum kim olduğunu neci olduğunu bilmiyorum ama sana abla diye hitap edeceğim bak ablacığım hayatının en güzel zamanlarındasın seninle yaşıt olan devlette beyaz yakalı olarak çalışan naif kibar yakışıklı ve genç beyefendiler var neden kendisinden yaşlarca küçük olan üniversite kızlarının peşinden koşan adamın teki ile birliktesin neden hayatını böyle riske sokuyorsun neden?
Soran+1 yılBen ondan 6 yas kucugum 28 yasindayim bendeee kucuk degilim biz kendisiylee ayni universitedeydik zTen o ust sinirtaydi pesimde kostu ve tanistik calisiyor Şu an ozel sektorde yonetici
- +1 yıl
Öncelikle kim olursa olsun mesleğini söylemeye gerek yok? Eğer başka birisinin yanında böyle konuşursan arkandan senin için paragöz derler adamla sırf işi için birlikte oluyor derler o yüzden birdaha birini söylerken işini falan karıştırma hem 6 ay az bir yaş mı ya? Ya sen 18 yaşındayken o adam 24 yaşındaydı aradaki farktan haberin var mı senin tamam eyvallah seven yaşa bakmaz da adam gibi gel seninle evlenmek istiyorum demek varken 34 yaşındaki birisi niye ve neden evcilik oynasın? Yaş olmuş 34 neyin peşinde bu? Yok evcilikmiş yok korunmasız ilişkiymiş yok karım gibi ol bana yemek yap seks yapalım ama evli olmayalım falan filan nasıl bir dünyada yaşıyor bu adam? 28 yaşına gelmişsin ve hala olayın ciddiyetini kavramıyorsun
Soran+1 yılEvlenmek istiyor uzatmam diyor cinsellik yasarsak evlenmeden cocuk olursada birakcK degilim hemen evleniirm diyor ama benden baskasiyla evlenmezmis bu zamana kadar sadece beni sevmis asik olmus gercekten okul zamani beni gormek icin kampus degistirip bizim okula geliyordu oyle seviyordu
+1 yılSen hiç biri işe yakın oldun mu Peki ve sen ne düşünüyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılIşe derken anlamadim
- +1 yıl
Biri ile yakın oldun mu sen ne düşünüyorsun bu konuda ve gizli olmadan anlatırdım
Soran+1 yılOlmadim yakin felan
- +1 yıl
Peki konu hakında görüş alış verişinde bulunmak istermisin
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik istedigi on planda. Ama evlenir de
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlenir zaten universite de tanistik kendisyle cok pesimde kosmustu
- +1 yıl
Seni cekici de buluyor ama
Soran+1 yılEvet diyor zaten ama ya evlenmezse felan
- +1 yıl
Ayrıl bi hafta peşine düşüyor mu. Hastalanır mi senin için dene. Yoksa evli adam bile ayrılıyor hicbiseyin garantisi yok.
Soran+1 yılHastalanirmi senin icin ne anlamadim ayrilip baristigim cok oldu gene yalvardi ozur diledi pesimde kostu ben bir suru hakaret ettim alttan aldi
- +1 yıl
Him. O zamsn ciddi bisey yaşama ama genel olarak guvenebilirsin
Soran+1 yılCinsellikmi yasamiyim
- +1 yıl
Yasa ama ileri gitme
Soran+1 yılO nasil olcak
İşini garantiye alacak
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamış
00 Yorumla
+1 yılSapik
010 Yorumla
Soran+1 yılNe sapigi 2 senelik sevglk
- +1 yıl
O iş öyle olmuyo iste
Soran+1 yılNe alaka sapik
- +1 yıl
Belki aynı sryleri senden önceki kızlara da dedi
Soran+1 yılYok capkin degl benim universiteden sevgilimdi kendisi okul zamani cok pesimde kostu
- +1 yıl
O zmaan değişir bilemem ama istkeleri normal degil
Soran+1 yılSen istersen olur zTen istemezsen asla dokunmam diyor
- +1 yıl
Sapik değil o zmn
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Sende bi kere ver çocuğa shahsjdcj
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem