Cinsel Yaşam Nude alıp karşılığında nude atmayan birine ne dersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Pişkin güzel kardeşim*kler Güncellemeler+1 yıl Küfür etmiştim sansürlendi mk Nude alıp karşılığında nude atmayan birine ne dersiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Stransiyum Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Seni beğenmemiş olabilir. Herkesin tarzı farklı. Seni sinir etmek için yapmışta olabilir. 0 0 Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Yatakta bencil erkek tipi. Erkenden fark etmişsin, olumlu yönden bak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen mi nude attin yoksa sama attilar da sen mi atmadin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben attım bana atılmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cidden ayip etmisler..Yarim kalmislik varsa eger atayim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben çok attım karşılık beklemedim ama karşılıklı denirde atılmazsa yanlış olur sanırsam 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nude seven biriysen sen atmasanda atarım çok önemli değil Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Mal olduğunu için kullanılıp atılıyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kullanılmak mı bu mk salaa karsılıklı zevk almak varken özgüvensizlik yapan toplara laf edemezsin tabi Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hiçbir şey demem, umursamam yani, sorun da etmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Böyle bir şey olmaz, çünkü önce hep onlar atarr. 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Yooooo bana atmayan çok oldu. Yorumla arslamsefaa +1 yıl Sen atıpta sana mı atmayan çok oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl işte önce sen atma diyorum. Yorumla Soran +1 yıl Evet. Bir de engelledi mk oglu Yorumla sohbtsevnler +1 yıl Sende yaptn zamannda herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sohbtsevnler e yani Yorumla sohbtsevnler +1 yıl Sextng hakkını verdiginde güzel Yorumla arslamsefaa +1 yıl Senn neden atıyon ki sen kadınsın öbce sen istiyp alıcan sonra atican Yorumla Soran +1 yıl Karı gibi nazlanıyolar sen at ilk diye çünkü? Yorumla arslamsefaa +1 yıl O zaman başka kapıya diyiceksin köpek gibi geri gelucekler zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sohbtsevnler güzel de tedbiri elden bırakmamak gerek. Bir kere kimliğin kesinlikle belli olmayacak. Yüzün görünmeyecek yani. burada kimseye güvenilmez Yorumla sohbtsevnler +1 yıl Biliyorum canım cok yaptm burada duzenli yaptklarm var samimiyet ve guvende onemli Yorumla arslamsefaa +1 yıl Düzenli hala yapıyonmu knk Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gel istediğini atayım. Sen atmasan da olur 👍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben atardım şahsen ya 0 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç şansım yok gibi duruyor bende de bu var Yorumla Soran +1 yıl Atsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne atayım Yorumla Soran +1 yıl Yaw öffff boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende mi ya sende mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru ne sen attın karşında ki atti bende dedim ki biri atsa bende atardım şahsen dedim yani bu karşılıklı olur zevk isi Yorumla Soran +1 yıl Ne atayım diye soruyosun daha mk. Bebe ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bebe sensin ben soruya yanıt verdim ince sorduğun soruyu idrak et bence Yorumla Soran +1 yıl Bana da atsana demek istemistim bende mal olmayan anlardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sana neden atayım kimsin ki sen Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi kolay gelsin sana by Yorumla
ofyeterbebegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nude atan birini bulmak zor 😅🥵 0 0 Yorumla
sohbtsevnler Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Yanlış kişiyle sextng yapmışın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kişilerle* Yorumla sohbtsevnler +1 yıl Sextngte sence ne onemli Yorumla Soran +1 yıl Tabiki de görsel ile desteklenmeli Yorumla sohbtsevnler +1 yıl Bence hayır Gizli olmasan konuşmak isterdim Yorumla Soran +1 yıl İyyy o zaman hiç konuşmayalım Yorumla sohbtsevnler +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Si, tir git 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. aklı yoktur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Seni beğenmemiş olabilir. Herkesin tarzı farklı. Seni sinir etmek için yapmışta olabilir.
Yatakta bencil erkek tipi. Erkenden fark etmişsin, olumlu yönden bak
Sen mi nude attin yoksa sama attilar da sen mi atmadin?
Ben attım bana atılmadı
Cidden ayip etmisler..
Yarim kalmislik varsa eger atayim.
ben çok attım karşılık beklemedim ama karşılıklı denirde atılmazsa yanlış olur sanırsam
nude seven biriysen sen atmasanda atarım çok önemli değil
Gizlisin
çıktım
Mal olduğunu için kullanılıp atılıyorsun
Kullanılmak mı bu mk salaa karsılıklı zevk almak varken özgüvensizlik yapan toplara laf edemezsin tabi
Hiçbir şey demem, umursamam yani, sorun da etmem
Böyle bir şey olmaz, çünkü önce hep onlar atarr.
Yooooo bana atmayan çok oldu.
Sen atıpta sana mı atmayan çok oldu
işte önce sen atma diyorum.
Evet. Bir de engelledi mk oglu
Sende yaptn zamannda herhalde
@sohbtsevnler e yani
Sextng hakkını verdiginde güzel
Senn neden atıyon ki sen kadınsın öbce sen istiyp alıcan sonra atican
Karı gibi nazlanıyolar sen at ilk diye çünkü?
O zaman başka kapıya diyiceksin köpek gibi geri gelucekler zaten
@sohbtsevnler güzel de tedbiri elden bırakmamak gerek. Bir kere kimliğin kesinlikle belli olmayacak. Yüzün görünmeyecek yani. burada kimseye güvenilmez
Biliyorum canım cok yaptm burada duzenli yaptklarm var samimiyet ve guvende onemli
Düzenli hala yapıyonmu knk
Gel istediğini atayım. Sen atmasan da olur 👍
Yazdım
Ok
Ben atardım şahsen ya
Hiç şansım yok gibi duruyor bende de bu var
Atsana
Ne atayım
Yaw öffff boş ver
Sende mi ya sende mı
Soru ne sen attın karşında ki atti bende dedim ki biri atsa bende atardım şahsen dedim yani bu karşılıklı olur zevk isi
Ne atayım diye soruyosun daha mk. Bebe ya
Bebe sensin ben soruya yanıt verdim ince sorduğun soruyu idrak et bence
Bana da atsana demek istemistim bende mal olmayan anlardı
Ben sana neden atayım kimsin ki sen
Tm
Hadi kolay gelsin sana by
Nude atan birini bulmak zor 😅🥵
Yanlış kişiyle sextng yapmışın
Kişilerle*
Sextngte sence ne onemli
Tabiki de görsel ile desteklenmeli
Bence hayır