- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen gerçekten Evleneceğin adamı sevdiğini emin misin ya da yani sen de bir sorun olma ihtimali çok yüksek çünkü hani ben de birisine ilgi duyuyorum ve onun cinsel organını görünce kendi vereceğim tepkiden korkuyorum açıkçası çünkü hani evet herkese ilgili tabii ki görmek istemiyorum ilgimi çekmiyor ama gerçekten ilgi duyduğum adamın penisini görmek bana ulaşılmaz geliyor mesela öyle düşünüyorum ki herhalde telefondan görsen var ya telefonun ekranını kemiririm düşündükçe bile aynı baraj gibi islak oluyorum Allah aşkına yani siz nasıl dayanıyorsunuz ya dünyanın en güzel şeyi bence gerçekten sevdiğin adamın penisi olması lazımdjjdjdhd bir benim mi canım çekiyor bunu 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben tiksiniyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılben de diyorum ne diyor bu çavuş falan 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
32 Yorumla
Soran+1 yılSoru silinir diye öyle dedim ya
Soran+1 yılCiddi manada korkutucu ve tiksindirici geliyor
Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Öyle bir şey istiyorsun ki, maç oynayım ama karşı takım olmasın. :D Kendine çavuşsuz bir erkek bul o zaman :)))
12 Yorumla
Soran+1 yılOff keşke olsa
+1 yılE çocuk nasıl olacak o zaman, madem çocuk istiyorum diyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte sıkıntı
Soran+1 yılNereye kadar kaçayım bu işten
- +1 yıl
Çocuk istiyorsan kaçamazsın ne yazık ki, ancak ışığı kapatabilirsin çok rahatsız oluyorsan, aklıma gelen tek çare bu
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adamın hayatını karartma. Otur ciddi ciddi düşün. Ya bunu yenmelisin ya da hiç evlenmemelisin...
14 Yorumla
Soran+1 yılLibidosu yüksekse diye korkuyorum gerçekten ve istemiyorum yani bu şeyi. Mide bulandırıcı bir şey benim için. Kendisine desem mi
Soran+1 yılNe diyim yani cinsel olarak bir ilişki istemiyorum ve o organ midemi bulandırıyor mu
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver takma kafanı
İlişki yaşadıkca sevmeye başlarsın
Utanıyorum diye ışıkları kapat okadar sıkıntı çekmezsin00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana da iğrenç gelirdi sonra mastürbasyon yapmaya başlayınca onu arzuluyorsun iğrenç gelmiyor artık
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Yusufox ahaah
Soran+1 yılmastürbasyon yapmıyorum hic
Soran+1 yılİse yariyor mu
Cevap sahibi+1 yılO yüzden böylesin bilmediğin bir şeyi arzulayamazsın ki bence biraz araştır ve yap inan penisin içine girmesini isteyeceksin zamanla
+1 yılPsikolojik destek alabilirsin ve ayrıca çocuk için penisi görmek zorunda değilsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu evleneceğin kişiyle konuşman gerektiğini biliyorsundur evlenmeden umarım yoksa büyük sıkıntılar çıkar. O isteyecek sen naz yapıp yok diyeceksin ve kavga çıkacak küskünlük olacak aldatma olacaktır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke Haydar Dümen ölmeseydi ona giderdin,çok iyiymiş bu rahatsızlıklarda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılozaman evlenme lezbiyen biriyle hayatını devam ettir evlatlık kız bebek al.. erkek alırsan onunda çavuşu olacak
013 Yorumla
Soran+1 yılLez değilim
Soran+1 yılSadece iğrenç geliyor bana
Soran+1 yılİğrenç
Cevap sahibi+1 yılanladım ama sabah kalkacan göreceksin akşam göreceksin çavuş hayatında olacak hep. olabilir psikolojik sorun bu değişmez. bence evlenme
Soran+1 yılOfff
Soran+1 yılO da doğru
Soran+1 yılEn iyisi evlenmemem
Cevap sahibi+1 yılerkeklerden hoşlanmıyordan lezbiyen olabilirsin yani senin ki daha estetik gelince sana çavuştan tiksinmen nirmal6 heleki döl yutsan ya da yüzüne falan boşaldı diyelim ozaman kesin kusarsin
Soran+1 yılLez değilim o da iğrenç
Cevap sahibi+1 yılbence evlenme çocuk yapacaksan da evlatlık al bak ya da tüp Bebek yap
Cevap sahibi+1 yılöyle ama ikisinden biri olmalı ya
Cevap sahibi+1 yılevlendiğinde hep olacak ve sevmediğin şey la imkansız bu evlilik yürümez adam bir ses etmez 2 etmez 3. cü ye hem seni döver hem evlendi ayrıldı sende sorun bulurlar
Cevap sahibi+1 yılpeki hiç por*no izliyor musun
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce oral yapmayı dene, sevmeye çalış, ne bileyim dene işte bi şeyler... Adama da üzüldüm bu arada, gerçi kendime üzülmem lazım ilk ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBi ye sen alisirsinda şimdi itici geliyor ama adamda sana sürekli gosdercek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen evlenme.. bari evleneceğin kişinin hayatını karartma..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Tadını alsan öyle konusmazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç
+1 yıltadini alinca boyle demezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüntüsü bile midemi bulandırıyor
- +1 yıl
ya bisi diycem de neyse ayip olur burdan cok fazla on yargilisn
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman neden evleniyorsun ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum illa temas mi gerek
- +1 yıl
Temas illa ki olacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstersen gözlerin bağlı yapabilirsiniz cinsel ilişkiyi belki daha az rahatsız olursun
00 Yorumla
+1 yılSende ışıklar kapalıyken yaparsın görmezsin onu
10 Yorumla
+1 yılMantık dersi almalısın
00 YorumlaKullandıkça alışırsın merak etme
00 YorumlaBu durumu onunla konuşmalısın.
00 YorumlaKendi vajinani beğeniyor musun peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Alışırsın. Her zaman istersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadan çocuk nasıl olacak acabaa
16 Yorumla
Soran+1 yılOff illa temas olacak mi
- +1 yıl
Ee olacak tabi saçmalama
Soran+1 yılYa ben gözümü kapasam da o şeyi istemiyorum işte içimde eşim olacak insanın da libidosunu bilmiyorum pek sevgiliyiz 3 yıldır ama birliktelik yaşamadık
- +1 yıl
Senin işin zorr
Soran+1 yılOfff
- +1 yıl
Oflamaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaha ama onsuz da duramican
02 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç
Cevap sahibi+1 yılOnyargi bu Şu an senin icin
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Birliktelik olmadan hamile kalamazsın..
08 Yorumla
Soran+1 yılOf ne alaka yaa
Soran+1 yılÇok önemli mi...
+1 yılŞimdi böylesin ufaklık ilerde vazgecilmezin olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynen bir destek al
00 Yorumla
+1 yılCavusu tokatla
00 Yorumla
+1 yılYardım Alman gerek
03 Yorumla- +1 yıl
Bir sorum var
Soran+1 yılOlabilir aslında
- +1 yıl
Yazamadım gizlisin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılne zaman evlenicen
00 Yorumla
+1 yılseversin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne