Sevgilim yanımdayken çok sızlıyorum dokunsalar boşalacak gibi. sadece 3 saniyeliğine elimi orama götürsem ve dokunup rahatlasam o bunu algılar mı sizce 3 5 saniyelik bi olayı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence onu tahrik bile edebilirsin ama bu kadar kısa sürede boşalıyorsan bir sıkıntı var demektir... aklın sürekli martta ve sürekli boşalma eğiliminde olduğunu gösterir dokun kendine rahatla anlarsa azıyorum sana dersin hoşuna bile gider
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlgılıyorsa seni cabuk teslim alır dikkat et derim ne yaşamak isteyip istemiycegine ona göre yakın ol
051 Yorumla
Soran+1 yılTeslim alır derken
- +1 yıl
Cinsel sevişme yaşarken karşı koyamayıp oda iredesine sahip olamayıp içine girip bakireliginde olabilirsin yani sürtünme oral sevişmeyle sınırlarken kontrolu kaybedip sınırı asabilinir
Soran+1 yılÖyle bişi yaparsa penisini koparırım
- +1 yıl
Öyle olmuypr işte güven cok önemli bu şekilde zaten cogu kız bakireligini kaybetiyor
Soran+1 yılO zaman hiç yakınlaşmam ben de
- +1 yıl
Yani sen bilirsinn🙏🙏
Soran+1 yılEvt max gosterip elletmem
- +1 yıl
Hımm bak senn umarım etkisi altına alıp gösterdigin gibi kala kalmassın hımm
Soran+1 yılNiye kalakalayım
- +1 yıl
Etkilenip kendini bırakırsın karşı koyamaya bilirsin
Soran+1 yılBaş başa kalmicam
- +1 yıl
Nası baş başa kalmıycanki
Soran+1 yılİnsan içinde buluşcam
- +1 yıl
Hımm hiçmi baş başa ortam oluşmuycak
- +1 yıl
Ama senin iraden zayıf iradeni yükselsen sorun olmaz
Soran+1 yılOluşmuycak dokunamaz bana
Soran+1 yılNerden biliyosun zayıf oldugunu
- +1 yıl
Cabuk etkileniyom dedin ya
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yılDemedim
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
Bence cinselikte iraden zayıf cok istedigim amda boşalmanın orgazmın ortasımda vazgecip erteleyip durabiliyormusun
- +1 yıl
Duramıyprsan iraden zauıftır
Soran+1 yılDuramıyom zayıf demek ki
- +1 yıl
Yanii
Soran+1 yılNe var ya zayıfsa kotü bişi sank
- +1 yıl
Düşünki sevdigin cocuk dudaklarındanöpüp gögüslerini elleyip öpüp emerekyalayarakaşşagılara seviserek indigini hayır deyip ittire ilirmisin nefesindeki sıcaklık bugu rüzgarıbedenimde dolaşıp teni tenine kadife gibi deyip sürterken dıcak kaygan dili dudaklarıbedeninde dolaşırken hayırdiyebilirmisin
Soran+1 yılDemem
- +1 yıl
Kız kötü bişey değilama yanlış bir partner buzafından yararlanabilir karı kpyman gerekir bazen sınırlarda
Soran+1 yılArzulamadığım biri yaparsa rövasata atarım kafasına zaten
- +1 yıl
Zaten bişey hissetmedigin kişiylecıkmazzsın sımıntı orada cocuk sana nekadar ciddi senin arzulaman i ifadeetmiyor bu durumda
Soran+1 yılHic evlilik konusması gecmedi aramızda ama verirsem gider erkekleri biliyoruz
- +1 yıl
Yani emin olki hayatına sayısız kişiler girip cıkacak coğu yalanlarla ciddi gibi gözüküp senden faydalanmaya calışıp güvenini kazanmayacalışıp inandırmaya calışacak ama cok azı ciddi olabilecek dikkat et onlara
Soran+1 yılCiddi ise anamdan bubamdan gelip istesin
- +1 yıl
İstiycem deyipcok kandırıpinandırırlar bügün yarın diye
Soran+1 yılNikahtan sonrasına kadar elini süremez
- +1 yıl
Ama oda sıkındı evlendigin adamı hibitürlü cinsel anlamda tanıyamıycan hediye kutusu gibiilk gece ten uyumuvarmı iktidarsızmı penisinde sorun u var igrencmi yamukmu küçükmü cokmu büyükcinselikte piskopat manyak canavarmı sansın neyse ömür boyu r ve lcen ozaman
- +1 yıl
Bana takip at bi
Soran+1 yılEe sen de bi karar ver
- +1 yıl
Aynı seyegeliyoz bişeyler yasıcaksı ama o durmasada sen durman gereken sınırı bilipbildirmelisin hop dur diyebuda irade işte
Soran+1 yılIyyy bu nası bi sacmaliktır bişiler yaşıyım namusum gitsin ama bakireyim sonuçta diye mi geziyim
- +1 yıl
KS formunda yeni evlenen kızların sorularını oku bak neler yaşıyolar
- +1 yıl
Ozama kutudan cıkıcak olana razıolacan
Soran+1 yılNeler yasıyolarmış hani bakalım
Soran+1 yılOnlar kocaları olduguna sükretsinler sümsük kezbanlar
- +1 yıl
KS arama motoruna yeni evliyim eşim cok soguk hazbak
Soran+1 yılO adamlar madonna hayat kadını sendromu yaşıyorlar. Bunu evlenmeden önce sorcam tabiki. Toplumun %90 ında var
- +1 yıl
Hiç birerkek dogruyusöylemez evlenince gercekleri görüyolar boşanmak içinde kimseye bişe diyemiyolar denirmi kocam beni doyuramıyordiye ya dışardan aldatıyoryada mutsuzluguna boyun egip hayatboyu kaabulleniyorlar
Soran+1 yılDinimizde var mı kocan seni doyurmuyorsa belli hakların olmuyo mu ikinci koca gibi filan
Soran+1 yılBen herkese söylerim doyuramıyor diye şeffafımdır açık sozlüyum
- +1 yıl
Hımm iyii nediyinn
+1 yılAyy kıyamam. farkeder o ne yaptığını ama o mevzulara girmiş olursunuz. Hayrıma ben dokunuvereyim :)
016 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gireriz
- +1 yıl
Cinsellikten konuştunuz mu hiç?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O zaman dediğini yapma. Buluşmadan kendi kendine yap.
Soran+1 yılYaparsam nolur
- +1 yıl
İstiyorsun diye artık cinsel mevzulara girersiniz , belki yaparsınız da , sana olan saygısı biter , ayrılırsınız . çokmu istiyorsun?
Soran+1 yılÇok istiyorum napim
- +1 yıl
yalansan harika olurdu :( durum zor. sinemaya götür onu elini farketmeden götürmüş gibi yap bari
Soran+1 yılSinemada değilken ne yapıcam her dk geliyo
- +1 yıl
Sevgilinle olmaz , onla seviyeyi bozma. nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılNeden öyle diyorsun
- +1 yıl
Çünki erkekler için dediğim gibi oluyor. sana olan saygı biter seviye düşer. Karşında bir odun görmeye başlarsın.
Soran+1 yılEvlenirsek de seks yaşayacağız o zaman da aynı mı olacak
- +1 yıl
O zaman aranızda resmi de bir bağ olacak. Evet sana karşı değişecek ama vasıflarınız olacak sen ona kocam o sana karım diyecek. şimdi bir bağ yok aranızda. ayrılmanız kolay vazgeçmeniz kolay. bence onunla cinsellik konuşma
Soran+1 yılKonuşmam. Benim aseksüel olduğumu duşünsün
- +1 yıl
evet o konulara girme şimdi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar hizli bu evreye gelmen normal degil bence bi doktora gozykmelisin
012 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama her bakire böyle
Cevap sahibi+1 yılHayir degil. Saglikciyim ve bakireyim. Opussen biseyler yapsan da islansan anlarim o ne yaninda olup dokunsalar bosalcak hale gelmen. Saldiri olarak soylemiyorum cidden gozukmelisin
Soran+1 yılKadın doguma gittim bisey cıkmadı
Cevap sahibi+1 yılHormonlarin normal ciktimi yuksek olabilir hani yakinlassan ve o seviyeye gelsen normalde bu turlusu bana hormonel geldi
Soran+1 yılYüksek
Cevap sahibi+1 yılBak bu yuzden iste
Soran+1 yılNapim düşürmeli miyim
Cevap sahibi+1 yılTabiki normal degerlere gelmeli. Yakinlasinca yine etkilen vs ama durduk yere yanyanayken olmaz sende cok yipranirsin
Soran+1 yılNasıl olacak
Cevap sahibi+1 yılDoktora git ona anlat urolojiye de gidebilirsin kadin doguma da sonrasinda sevgilinle de konusabilirsin bu konuyu
Soran+1 yılDoktorlar ilac verir muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabah ereksiyonuna kapılmış bu başlık altında mi toplanıyor? Başbaşa değilseniz anlamaz bu arada
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşbaşayı
Soran+1 yılZ
Cevap sahibi+1 yılAnlar o zaman ya neden ona elini attirmiyosun
Soran+1 yılCinsellik yok aramızda
Cevap sahibi+1 yılNiye ki aseksüel mi arkadaşın
Soran+1 yılHayır niye
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Anlar bence, ben olsam ve anlasam uygun ortam hazırlarım sevgilimle
00 YorumlaErkegin de hosuna gidecek bi dusunce bunu bile belki senden once yapacagi sey ooabilir
00 Yorumla3-5 saniyede boşalmak ne.. nasıl yokluk bu. Bu hale geldiysen versene ne duruyordun
04 Yorumla
Soran+1 yılNormalde 3 5 saniye degil onun yanındayken oluyor
Soran+1 yılNiye
+1 yılOnunla neden yaşamıyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşünelim diye
- +1 yıl
E sanal yapmıyor musunuz?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
İlişkilerde cinsellik de bi evredir, ona hissettir azdığını. Islanıyor musun o an çok?
Soran+1 yılIslanıyorum baya
- +1 yıl
Bi yazsana bana özelden
Sevde yapmıyor musun. veya o anda tuvalete git yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakiresin galiba normal bence
00 Yorumla
+1 yılKeyfıme bakk
00 YorumlaLavaboya git
05 Yorumla
Soran+1 yılArabada yan yanayken gideme
Soran+1 yılM
Soran+1 yılAramızda cinsellik yok bana o gozle bakmasını istemiyorum ve kasılırken agrıdan da duramıyorum
Lavaboya git
00 Yorumla
+1 yılDirek ac em
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem