Cinsel Yaşam Eski manitayı sevişmek için kullansam mı sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Sadece o konuda mutlu ediyor ayrılalı 4 gün oldu ihtiyacımı karşılasam mı sadece diye düşünüyorum Güncellemeler+1 yıl Büyük ama şeyi ve doyumsuz ondan yani aklım kalıyor 😑 Eski manitayı sevişmek için kullansam mı sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Gör ihtiyacını takıl işte ama başka denizlerede yelken aç el elden üstündür😉 0 0 Yorumla
vitalife Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Daha iyi bir aday yoksa soyle ona da. Hayir demez :)) 0 0 Yorumla
redork Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Başkası karşılayamaz mı onun farkı ne yeni birini bul derim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu. Halk arasinda o... Luk olarak tasvir ediyo ama yinede sen bilirsin ( o.. Luk sadece para karşılığı yapılınca olmuyo 😉) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O senin uydurman uza şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aha halk burada sor halka gerçi yavsamak için çoğu hayır dicektir ama ben yinede arkasındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişki olayını sevgilin le yapsan ya da karşılıklı amacıniz bu olsa buna böyle diyemeyiz sen anlattığın gibi kendi çıkarın için kullancaksan dediğim tasvirin açıklaması olur başka bişey degil Yorumla
Cenkk255 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Bence çevrene bsk belki dshs iyileri var ve sen değerlendiriyorsun😉 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Adamdaki sansa bakarmisin 1 1 Yorumla vitalife +1 yıl Hahahahhahahaa Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karşıla kullan tabi hep erkeklermi kullanıcak 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bulaşma bence. Yenisine bak. Hangi şehirdensin? 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Ben hallederim uğraşma daha 0 1 Yorumla muhen_diss +1 yıl Benimki daha iyisi Yorumla
Arvaless Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben kullandım ihtiyacın varsa kullan sende 0 0 Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı. diğer erkeklerin mesela benim suyumuz mu çıktı... 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cidden bu kadar düştünüz mü ya 0 0 Yorumla
Poyrazoğlu46 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kullanan sadece sen değilsin emin ol 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Umrumda mııı Yorumla Poyrazoğlu46 +1 yıl Rahatlayım yeter mi diyorsun yaş kac Yorumla Soran +1 yıl Onunla olmak istiyorum Yorumla Poyrazoğlu46 +1 yıl İyi miydı o işte Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Poyrazoğlu46 +1 yıl Benimki 19 cm kalın damarlı büyük sever misin Yorumla
FasaFisoBunlarr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bunu erkek yazsa sapik, karaktersiz olurdu 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İstiyorsan karşıla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onu bende yaparım knk 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 17 cm yetermi😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne zmandır beraberdiniz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 1 ay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tmam fkir vereym Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uykun yoksa yzz Yorumla Soran +1 yıl Ver fikir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam burdn olmaz ki Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yeni yok mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Gör ihtiyacını takıl işte ama başka denizlerede yelken aç el elden üstündür😉
Daha iyi bir aday yoksa soyle ona da. Hayir demez :))
Başkası karşılayamaz mı onun farkı ne yeni birini bul derim
Bunu. Halk arasinda o... Luk olarak tasvir ediyo ama yinede sen bilirsin ( o.. Luk sadece para karşılığı yapılınca olmuyo 😉)
O senin uydurman uza şimdi
Aha halk burada sor halka gerçi yavsamak için çoğu hayır dicektir ama ben yinede arkasındayım
İlişki olayını sevgilin le yapsan ya da karşılıklı amacıniz bu olsa buna böyle diyemeyiz sen anlattığın gibi kendi çıkarın için kullancaksan dediğim tasvirin açıklaması olur başka bişey degil
Bence çevrene bsk belki dshs iyileri var ve sen değerlendiriyorsun😉
Adamdaki sansa bakarmisin
Hahahahhahahaa
Babanın fikrini al bir de.
Adama vibratör muamelesi yapma bence
Karşıla kullan tabi hep erkeklermi kullanıcak
Daha once de ıliskiye girdin mi
Bulaşma bence. Yenisine bak. Hangi şehirdensin?
Ben hallederim uğraşma daha
Benimki daha iyisi
Ben kullandım ihtiyacın varsa kullan sende
diğer erkeklerin mesela benim suyumuz mu çıktı...
f*ck buddylik teklif et
Cidden bu kadar düştünüz mü ya
Kullanan sadece sen değilsin emin ol
Umrumda mııı
Rahatlayım yeter mi diyorsun yaş kac
Onunla olmak istiyorum
İyi miydı o işte
Evet
Benimki 19 cm kalın damarlı büyük sever misin
Bunu erkek yazsa sapik, karaktersiz olurdu
Daha önceden yaptinizmi
İstiyorsan karşıla