Mal o adamlar ya. Boşanmış kadınla evleneni demiyorum da bakire olmayan ama hiç evlenmemiş kadınla evlenen erkek ne biliyim çok aşıksa bi şey diyemem başka türlü anlamsız
yahu o zaman görücü uzulu evlenenler ilk gece ilişki yaşadı ondan sonra bitti mi. ilişki yaşayamıyacağı kadına neden bir ömür baskı sorumluluğunu üstlensin
arkadaşım bakireliğin erkekte önemi şudur birincisi kültür olarak baskı eltında erkekler. yıllardır bakire hikayesi ile besleniyor. erkeğin önem vermesinin tek derdi bana ait olsun başkası ile paylaşmış olmayım inancı. bakire olduğunu görünce içi rahatlıyor. tamam benim eşim başkası ile olmamış sadece bana ait anlamında bir ruh yapısı iel mutlu oluyor. tek anlamı bu.
Evlendiğimde eşimin o taptaze vücuduna hiç dokunmak istememiştim, öyle kalmasını hayal ettim, sonra hep istek duydum ama libidosu düşük, ilgi duyar ama senin onu mutlu etmen gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Mesela belki inanmayacaksin ama ben hiç ilişkiye girmedim sırf evleneceğim eşime ihanet etmemek için kendimi eşime sakliyorm
Helal olsun ama zengin bir erkeğin de bunu yaptığını görmek isterim
Ben zaten zenginim 2 meslek sahibiyim
Kanka zengin müteahhite, iş adamına arsa sahiplerine deniyor
Ama ben denemedim
Değilsin işte zengin
Zenginim valla ister inan ister inanma para oluk oluk akıyor çok şükür
2 meslekle maaşla zengin erkek olunmaz zengin erkek dediğinin en az 10 milyonu geçer serveti
Öyle zaten kim demiş 2 maaş 2 meslek sahibiyim 20 milyon her ay
20 bin olmasın o?
Hayır 20 milyon
He he 2 milyonun yoktur ne atıyon burada ya
2 milyonu 20 milyon Sana yalan borcum yok ailemle yaşıyorum namuslu erkeğim kendime namuslu iffetli bir eş arıyorum
Kardeşim ne aylık 20 milyonu ya
Ya gerçekten neden inanmıyorsun
Abicim sen inanıyo musun gerçekten ghdjdhdbd
Evet neden inanmiyim ki
Aynen kanka şimdi hayallerden çık ve sabahki işine gitmek için alarm kur
Aylık elline geçen para 20 milyon
Yemin et
Ne yarını istediğim gün istediğim saat şirketler benim
Yemin ederim
Kardeş defol ya hayallere bak hadi uyu artık da sabah işe geç kalma kardeşim hadi selametle
Offf çokta fifi ister inan ister inanma o kadar yemin ettim ne yalanı
saçmalamayın yahu. sizde gerçekten akıl yok. evlilik hayat yoldaşlığıdır hayat ortaklığıdır. bir gecelik eskortla ilişki değildir. saçmalamayın
senin mantıkla bakarsak.
peki bakire olmayan kızla evlenen ne yapıyor hiç mi gerdeğe girmiyor nasılsa açık diye.
az akıl yahu akıl
Mal o adamlar ya. Boşanmış kadınla evleneni demiyorum da bakire olmayan ama hiç evlenmemiş kadınla evlenen erkek ne biliyim çok aşıksa bi şey diyemem başka türlü anlamsız
yahu o zaman görücü uzulu evlenenler ilk gece ilişki yaşadı ondan sonra bitti mi. ilişki yaşayamıyacağı kadına neden bir ömür baskı sorumluluğunu üstlensin
siz neden kadını böyle basite alıyorsunuz
Ne bilim ama o adamlar da başkasına bakabiliyor tabi hep karısını isteyen başka her kadın kendisine kardeş gibi gelen vardır
arkadaşım bakireliğin erkekte önemi şudur
birincisi kültür olarak baskı eltında erkekler. yıllardır bakire hikayesi ile besleniyor. erkeğin önem vermesinin tek derdi bana ait olsun başkası ile paylaşmış olmayım inancı. bakire olduğunu görünce içi rahatlıyor. tamam benim eşim başkası ile olmamış sadece bana ait anlamında bir ruh yapısı iel mutlu oluyor. tek anlamı bu.
Adam gibi yorum.
teşekkür ederim
Evlendiğimde eşimin o taptaze vücuduna hiç dokunmak istememiştim, öyle kalmasını hayal ettim, sonra hep istek duydum ama libidosu düşük, ilgi duyar ama senin onu mutlu etmen gerek
Duymaz bence. Bu yüzden her ilişkiden sonra diktirmelisin.
Tabiki duyar. Sadece bakire olup kan geldiği için değil. Sürekli seni ister sende onu istersin
Neden sürekli istesin
Vajinanin zevkini aldığı için sürekli onun icine bosalma hissi vardır. Sende istek olmuyor mu hic
Evli değilim
Simdi sende hic istek olmuyor mu istek evli olmadigin zaman da olabiliyor
Sanane be adam sen benim kocam mısın en fazla abim olabilirsin
ya soru soran sensin cevap veriyoruz işte. Bu mantıkla olursan bencede o koca sana istek duymasin
Lan benim soruda benim isteğimi mi sormuşum sırf kızım diye alakasız sorular soruyosun
Ne alakasiz ya beni sonrasında ister mi diyorsun su anda sende istek oluyorsa tek sefer mi oluyor yoksa ara ara oluyor mu diyecektim
He he
Bi git ya.
Senin kafan nasıl çalışıyor anlamıyorum
Çalışmıyor
Belli etme bari
Kız şaka yaptım bundan anlayamadığına göre senin zeka seviyede gerçek sorunlar olabilir😬
Şaka yapabileceğini sanmıyordum afedersin
Sanamaman zekandan işte momuk🤭
Hmm çok kötü kapak oldu yaa
🤑🦁
Kendini zeki sanman güzel bir şey asla umudunu kaybetme
Aa sende sanma kabiliyeti bile yoktu hani gshwgwfa
Ben öyle olduğumu söylemedim zaten hem etrafımda senin gibi insanlar olduğu müddetçe bende pek akıllı olamam ya mecbur size ayak uyduracağım
Sfhfgdfdfdfdcs hadi kal sağlıcakla
Sağol sana da iyi geceler
Şu sitede bağlaç olan da ekini ayrı yazan ilk kişi
Vay be demek biraz kafam çalışıyormuş
diğer günler ketçap sıkarsın
Ahahah çok dizi izlemiş aşko
aşkon ham yapsın seni
Deföl
Çok kötüsün.
Ve sen evlenip üreyeceksin düşün.
senden soğuyacağını mı düşünüyorsun bu yüzden?
Ne biliyim artık açık oram yani 2. el durumuna düşülüyo
yok daha neler ya bu nasıl bi düşünce kurtul bir an önce bu düşünceden :)
Elbetteki duyar eşin gay degilse tabi
Kan için mi sevisilir sence
Sonuçta ilk giriş de kocanın neden istek duymasın
Ister ister illaki azacak yine istegi gelecek😉😂
Her zaman ister tabiiki. Hadi kolay gelsin.☺
kan ne alaka? cahilmisiniz yaş mı 13
Eee yani?
Yani evenin körüsü
Ne sordun ne acikladin kimse anlayamadı
Adamım ben adamm sorularım da orjinal güzel işte puhahah
Belli belli
Valla zeki insanlar her ihtimali düşünürler