Hayır senin verdiğin cevap ile benim söylediğim alakasız. Cinsel haz ayrı, aşk meşk ayrı. Birinde sadece yapmak için de yapabilirsin. Diğerinde tutku adrenalin her şey sondadır. Farklı şeyler.
Senin dediğine karşılık olarak dedim. Cinsel olduğunda sadece fiziksel aşk olduğunda sadece yüz güzelliği mi diye? Sonra da dedim ki bana göre aşık olduğumuz insanlar da genelde çok güzel insanlar olmuyor.
Hayır. Güzellik ölçülebilir bir kavramdır ama çekicilik bambaşka bir şey. ve şunu da söyleyim, çekicilik kıyaslanamayacak derecede daha değerlidir. Güzellik hiç bir şey, çekicilik her şeydir desem yeridir
Güzellik ölçütlerine göre sıradan hatta çirkin sayılabilecek olan çekici insanlarda olabiliyor ama. Ben işim gereği güzellik ve görsel estetik uzmanı olan biriyim, o yüzden iyi bildiğim konular bunlar
Bunun tek bir yolu yok ayrıca bu değişken bir şeydir. Seni görmeden bir şey diyemem ki. Göreyim ki, şu sporu yap, şu kadar kilo al ya da şu kadar kilo ver falan diyeyim. Ayrıca tipe ve vücut şekline göre uygun giyim tarzı da var birde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Cinsel olduğu için önce fizik konuşur, ardından da face güzelliği
Cinsel olmadığında yüz güzelliği mi? Bence aşık olduğumuz insanı seçemiyoruz.
Aşk ile cinselliğin ne alakası var ki sen arzulamak diyorsun ve cinsel olarak diyorsun
Cinsel olduğu için önce fizik konuşur dedin ya o yüzden.
Hayır senin verdiğin cevap ile benim söylediğim alakasız. Cinsel haz ayrı, aşk meşk ayrı. Birinde sadece yapmak için de yapabilirsin. Diğerinde tutku adrenalin her şey sondadır. Farklı şeyler.
Senin dediğine karşılık olarak dedim. Cinsel olduğunda sadece fiziksel aşk olduğunda sadece yüz güzelliği mi diye? Sonra da dedim ki bana göre aşık olduğumuz insanlar da genelde çok güzel insanlar olmuyor.
Neyse tamam :D
Tamam.
İnce bel küçük göğüs dolgun kalça cinsel uyum bol şehvet
Güzel olması gerekmiyor, çekici olması buna sebep olur.
Fizik olarak ise ince belli ve hoş bir kalçası olması etkiler
Aslında çekici olan biri de güzel değil midir?
Hayır.
Güzellik ölçülebilir bir kavramdır ama çekicilik bambaşka bir şey.
ve şunu da söyleyim, çekicilik kıyaslanamayacak derecede daha değerlidir.
Güzellik hiç bir şey, çekicilik her şeydir desem yeridir
Evet çekicilik daha tercih edilen bir şey.
Kesinlikle öyle.
Sana bir sır vereyim, erkekler için "güzellik mi, yoksa çekicilik mi" sorusunun cevabı her zaman için çekiciliktir.
Ama sonuçta çekici insanlar da çok çirkin olmuyorlar.
Güzellik ölçütlerine göre sıradan hatta çirkin sayılabilecek olan çekici insanlarda olabiliyor ama.
Ben işim gereği güzellik ve görsel estetik uzmanı olan biriyim, o yüzden iyi bildiğim konular bunlar
Peki çekici olunur mu? Sonradan elde edilebilen bir şey mi?
Kesinlikle evet
Nasıl peki?
Bunun tek bir yolu yok ayrıca bu değişken bir şeydir.
Seni görmeden bir şey diyemem ki.
Göreyim ki, şu sporu yap, şu kadar kilo al ya da şu kadar kilo ver falan diyeyim.
Ayrıca tipe ve vücut şekline göre uygun giyim tarzı da var birde
Herşeyden önce karşı cins olması tahrik etmesi arzulamayı sağlıyor
Artık arzulamak dahi anlamsız geliyor, çünkü arzuladığın kadın ile duygusal bir bağın olsun istiyorsunuz. Sevmek, sevilmek...
Guzel olman degil cekici olman dar giyim hafif egoistlik gibi😉😉
Siyah ince jartiyer çorabı.
Fiziği özellikle kilosu
Giyim ve konuşma tarzı
Ses tonu ve boynu beni baya etkiler
çekici olması ve duygusallık olması
beni genelde cesareti ve özgüveni tetikliyor
kalçası göğüsleri güzelliği giyimi
Mimikleri
Kadınlığını Hissetmemiz Hanım Efendiliği
Abazalik
Etkileyici olmasi