Cinsel Yaşam İş yerinden biriyle flört ya da cinsellik yaşadınız mı, nasıl sakladınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 iş yerinden biriyle sevgililik dışında bir amaçla görüşürken bunu nasıl sakladınız? ilerde öğrenen oldu mu? Güncellemeler+1 yıl güncell Güncellemeler+1 yıl başka var mı? Güncellemeler+1 yıl kamu mu özel mi Güncellemeler+1 yıl iş nedir İş yerinden biriyle flört ya da cinsellik yaşadınız mı, nasıl sakladınız? Cevapla İş Soruları Flört Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LadyonFiree Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaşamadım ama iş arkadaşım yaşamıştı başı belaya girdi 1 10 Yorumla Soran +1 yıl iş yeri özel miydi? kamu mu? ne gibi belaya girdi Yorumla LadyonFiree +1 yıl Kurum ismi vermiyim çok bilindik bir marka kameradan kayıtları ortaya çıktı Yorumla Soran +1 yıl üzüldüm arkadaşın adına.. kamera kısmını düşünememişler sanırım Yorumla LadyonFiree +1 yıl Aslında biliyolardı komik olan tarafı da o :d Yorumla hiaxisheytan +1 yıl Aynı sorunu arkadaşım yaşadı görüntüleri ifşa edilmişti Yorumla Soran +1 yıl onların olay da gereksiz heyecan olmuş.. saçmalamışlar Yorumla LadyonFiree +1 yıl Kesinlikle çok yanlış Yorumla compkeeper +1 yıl Neden belaya girdi? İ Yorumla LadyonFiree +1 yıl @compkeeper bilinen bir firma çünkü Yorumla compkeeper +1 yıl Benim bir arkadaşım öyle büyük firmanın güvenlik kamerasına yakalandılar ki firma uyardı sadece Yorumla
Sabuncu88 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yaşadım kısa bi süre sakladım ancak işler sarpa sarınca işten ayrıldı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sarpa sarma derken? kim öğrendi ne gibi sorun oldu Yorumla Sabuncu88 +1 yıl İş arkadaşlarımız aramızdaki yakınlaşmayı öğrendi o evliydi bırakmak zorunda kaldı Yorumla Soran +1 yıl kadın mı açık etti kendini? boş bulunup belli mi etti? öğrenmeleri nasıl oldu Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl iş yerinden biri ile sevgili olmak neden yasak olsun ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl dikkat edersen sevgili demedim, sevgili olmadan partner tarzı ilişki yaşamak kastettiğim. dışarıya duyurmadan belli etmeden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o da yasak mı ki Yorumla Soran +1 yıl kamu ise sıkıntı olur. özelde işe yansıtmazsan çok etkilemez.. öğrenci misin çalışan mı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet hala yapıyorz daha yakalanmadık umarım yakalanmayızz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ikiniz de bekar mısınız, iş kamu mu özel mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet ikimizde bekar özel Yorumla Soran +1 yıl iş yerinde yapmadığınız sürece yakalanmazsınız.. bekarlığın ve özelin rahatlığı.. yaş 23 24 falan mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iş yerinde yapıyorz yaş 24 Yorumla Soran +1 yıl iş yeri nasıl ki :D, riski heyecanı seviyorsunuz sanırım.. ofis ortamı mı fabrika mi Yorumla Soran +1 yıl devam ediyor musunuz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya benim de etkilendiğim tek p*rn kategorisi😂😂 ama pek doğal kaliteli şeyler yok. Hep casting. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl hayal ürünü olarak sormadım. taktik ya da risk anlamında sordum. kamudayız kolay değil riske girmek.. çalışıyor musun öğrenci mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum ne için sorduğunu. Kapıyı kitleyip yapan çokmuş:)) kamuda zor özel odan yoksa. Yorumla Soran +1 yıl ben de duydum ama özelllikle nobetli çalışan yerlerde oluyormuş. hastane güvenlik vs. sen çalışıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır çalışmıyorum rahatım böyle :DEvet hastane adliye vs.Birine göz mü koydun 😂 Yorumla Soran +1 yıl var 1 2 kişi aklimda kim olursa artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl karşılık verecekler mi bakalım... Yorumla Soran +1 yıl buyuk ihtimal olur da ben riske giremiyorum artık gireceğiz Yorumla Soran +1 yıl nasıl geçiyor bayram Yorumla
compkeeper Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. İş yaptığım bir firmanın bir personeliyle takılmıştım, iş yerinde de seks yapmıştık. 0 3 Yorumla gizliuyeler23 +1 yıl Hadi canım daa neler Yorumla compkeeper +1 yıl Bak şimdi sen inanmadın ya ne yapacağım şimdi Yorumla gizliuyeler23 +1 yıl Otur agla Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşadım mağazayi kapattıktan sonra deneme kabininde yasadik. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ne kadar ileri gittiniz patron musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seks yaptık. Patron değilim mağaza müdürüyüm. Patron olmam icin markayı satın almam lazım🤣 Yorumla Soran +1 yıl ikiniz de bekar mısınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet daha genciz Yorumla Soran +1 yıl riskiniz pek yokmuş. en fazla prim izin ister Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Istesede vermezdim. 8 ay sonra bıraktım isi o zamana kadar istemedi. O süre boyuncada seks yapmayada devam ettik. Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İş yerinde değil üniversitede oldu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl üni riskli bir ortam değil ama iş hayatı gayet ciddi ve riskli. Yorumla
Kulturlucahil00 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Evet yaşadım güzel oluyor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl iş neydi ikiniz de bekar mısınız Yorumla Kulturlucahil00 +1 yıl Bekardik iş güvenliği Yorumla Soran +1 yıl partner mi takıldınız Yorumla Kulturlucahil00 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl duyan bilen oldu mu? işte ciddi resmi miydiniz Yorumla Kulturlucahil00 +1 yıl İşte resmiydik mesai kalıyorduk sonrası malum Yorumla Soran +1 yıl büyükmüydü yaşı senden Yorumla Kulturlucahil00 +1 yıl Evet büyüktü 4 yaş Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Olmadı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl çalışıyor musun Yorumla 06sevda +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl kamu mu özel mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaşamadım ama iş arkadaşım yaşamıştı başı belaya girdi
iş yeri özel miydi? kamu mu? ne gibi belaya girdi
Kurum ismi vermiyim çok bilindik bir marka kameradan kayıtları ortaya çıktı
üzüldüm arkadaşın adına.. kamera kısmını düşünememişler sanırım
Aslında biliyolardı komik olan tarafı da o :d
Aynı sorunu arkadaşım yaşadı görüntüleri ifşa edilmişti
onların olay da gereksiz heyecan olmuş.. saçmalamışlar
Kesinlikle çok yanlış
Neden belaya girdi? İ
@compkeeper bilinen bir firma çünkü
Benim bir arkadaşım öyle büyük firmanın güvenlik kamerasına yakalandılar ki firma uyardı sadece
Yaşadım kısa bi süre sakladım ancak işler sarpa sarınca işten ayrıldı
sarpa sarma derken? kim öğrendi ne gibi sorun oldu
İş arkadaşlarımız aramızdaki yakınlaşmayı öğrendi o evliydi bırakmak zorunda kaldı
kadın mı açık etti kendini? boş bulunup belli mi etti? öğrenmeleri nasıl oldu
iş yerinden biri ile sevgili olmak neden yasak olsun ki
dikkat edersen sevgili demedim, sevgili olmadan partner tarzı ilişki yaşamak kastettiğim. dışarıya duyurmadan belli etmeden
o da yasak mı ki
kamu ise sıkıntı olur. özelde işe yansıtmazsan çok etkilemez.. öğrenci misin çalışan mı
evet hala yapıyorz daha yakalanmadık umarım yakalanmayızz
ikiniz de bekar mısınız, iş kamu mu özel mi
evet ikimizde bekar özel
iş yerinde yapmadığınız sürece yakalanmazsınız.. bekarlığın ve özelin rahatlığı.. yaş 23 24 falan mı
iş yerinde yapıyorz yaş 24
iş yeri nasıl ki :D, riski heyecanı seviyorsunuz sanırım.. ofis ortamı mı fabrika mi
devam ediyor musunuz
Ya benim de etkilendiğim tek p*rn kategorisi😂😂 ama pek doğal kaliteli şeyler yok. Hep casting.
hayal ürünü olarak sormadım. taktik ya da risk anlamında sordum. kamudayız kolay değil riske girmek.. çalışıyor musun öğrenci mi?
Biliyorum ne için sorduğunu. Kapıyı kitleyip yapan çokmuş:)) kamuda zor özel odan yoksa.
ben de duydum ama özelllikle nobetli çalışan yerlerde oluyormuş. hastane güvenlik vs. sen çalışıyor musun
Hayır çalışmıyorum rahatım böyle :D
Evet hastane adliye vs.
Birine göz mü koydun 😂
var 1 2 kişi aklimda kim olursa artık
karşılık verecekler mi bakalım...
buyuk ihtimal olur da ben riske giremiyorum artık gireceğiz
nasıl geçiyor bayram
İş yaptığım bir firmanın bir personeliyle takılmıştım, iş yerinde de seks yapmıştık.
Hadi canım daa neler
Bak şimdi sen inanmadın ya ne yapacağım şimdi
Otur agla
Yaşadım mağazayi kapattıktan sonra deneme kabininde yasadik.
ne kadar ileri gittiniz patron musun
Seks yaptık. Patron değilim mağaza müdürüyüm. Patron olmam icin markayı satın almam lazım🤣
ikiniz de bekar mısınız
Evet daha genciz
riskiniz pek yokmuş. en fazla prim izin ister
Istesede vermezdim. 8 ay sonra bıraktım isi o zamana kadar istemedi. O süre boyuncada seks yapmayada devam ettik.
İş yerinde değil üniversitede oldu
üni riskli bir ortam değil ama iş hayatı gayet ciddi ve riskli.
Evet yaşadım güzel oluyor
iş neydi ikiniz de bekar mısınız
Bekardik iş güvenliği
partner mi takıldınız
Evet
duyan bilen oldu mu? işte ciddi resmi miydiniz
İşte resmiydik mesai kalıyorduk sonrası malum
büyükmüydü yaşı senden
Evet büyüktü 4 yaş
Olmadı
çalışıyor musun
Evet