Güzel hayalmis ama bu kadar büyük beklentilere girmeyin bence. Evlilik heyacani 1 ay hadi bilemedin 2 ay ama 4 ayı geçmez bu fanteziler
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biliyorum insanın fıtratında var dünyanın en güzel şeyi bile olsa insanda ülfet duygusu var alışıyor sıradanlaşıyor ama şu sırtımı keseletmek istiyorum erkek gücü ile
Ben tesettürlü bir kızım tüm erkekler bana abla diyor sıfır çekicilik yani dinen erkek fıtratı bilindiği için Allah kadınlara da tesettür emri vermiş kadın dikkat çekmeyecek erkekte bakmayacak tüm denklem bu
Hayır tabikide ben siyasette konuşurum, insan ilişkiside, felsefede. Bence konuşmalarımız buraya getirdi. Yoksa aklımdan bir kez bile seni ayarlamak geçmedi.
Straponu da isterim ama o en uç nokta. Rimming ve prostat masajı da çok makbule geçer. Bunun dışında partnerimle sevişirken karşılıklı olarak vücudumuzda öpülmemiş, yalanmamış ve emilmemiş tek bir nokta kalmaması lazım.
Belli ki senin istediğin herkes kendine müslüman olsun ve kimse kimseye karışmasın. Öyle bir durum söz konusu olabilir mi sence? Herkes müslüman din kardeşini düşünmeli.
Ben de kıza sen oral yapacaksın sandım. Buradan biri ile sanal yaptık o da diyordu ki beni kızdıracak şeyler söyle kıskandır ben de sinirleneyim arabada ağzına vereyim diye hayal kurduruyordu demek sert oralmiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Güzel hayalmis ama bu kadar büyük beklentilere girmeyin bence. Evlilik heyacani 1 ay hadi bilemedin 2 ay ama 4 ayı geçmez bu fanteziler
Biliyorum insanın fıtratında var dünyanın en güzel şeyi bile olsa insanda ülfet duygusu var alışıyor sıradanlaşıyor ama şu sırtımı keseletmek istiyorum erkek gücü ile
Bende istiyorum ama maalesef yok. Çok kirlendim keşke evlensemde temizlensem ham manevi hem maddi olarak.
Şu an bu andasın o yüzden manevi temizliğine şu andan başlayabilirsin
Ne kadar temizlenmeye calissamda gözüm hep dışarda. Allah bana sana 🏡 💒 nasip etsin
Erkeklerin tesettürü göz kapaklarında onlara sahip çıkmaya çalış
Ne kadar zor bişey bunu biliyorsun. Erkek fizyolojisi bambaşka.
Ben tesettürlü bir kızım tüm erkekler bana abla diyor sıfır çekicilik yani dinen erkek fıtratı bilindiği için Allah kadınlara da tesettür emri vermiş kadın dikkat çekmeyecek erkekte bakmayacak tüm denklem bu
Bencede bende çok dikkat ederim böyle saçma sapan yorumlar yazdığıma bakma. Ama bazen insan nefsine yenik düşüyor.
Doğamız gereği günah işliyoruz normal bir durum bu Allah'ın istediği de günah işleyip tövbe etmemiz
Ramazan bunun için güzel fırsat.
Allah yolundan ayırmasın bizleri. Doğru yolu inanlarin yolunda daim ve kaim eylesin.
Ahaahha baktın kız dinle ilgili konuşuyor jssjssj
Hayır tabikide ben siyasette konuşurum, insan ilişkiside, felsefede. Bence konuşmalarımız buraya getirdi. Yoksa aklımdan bir kez bile seni ayarlamak geçmedi.
Bunlar az yağlı masaj dondurma sürme cukulatada sürsün bence
Nooo zaten ben bal gibiyim
Dondurmalı bal olursun😂
Dondurma dimdik yapar memisleri üşürum
Daha zevkli olur ayrıca sana bir tavsiye anal yalat oda çok zevkili vqjinani parmaklarken anal yalat
Ayy pis kokarsa ya oram
İyice avonla yıka ayrıca tüylerini al
Sevmek öpmek teninin kokusunu tüm nefesimle içime çekmek sevişmek birlikte banyo ve banyoda ilişki yapmak
Masaj yapmaktan ve yaptırmaktan hoşlansin, sutyen kopcasini açmayı severim baj☺️
😂😂😂 kaşağı
Knk selülit için bire bir at kılı
Bacaklardami selulit kacadami
Hepsinde
Çokmu fazla varki bee
Evet ama mermer gibi olsun isterdim 🥺
Onu her kadın ister, kilolumusun
Yes
Merak ettim ama neyse
ben pantolonumu eşimin cikarmasini isterim sahsen 🙂
Pantolon üzerinden ilk bir kontrol sjsj
o daha harika olur 🙂
Sırtımın kaşınmasını çok seviyorum Allah'ım saatlerce yorulmayan hatun nasip et jsjfjsjdj
Ahaha kedi misin be adam sjsj
Yokta çok hoş jdjfjsjf
Ulan yinede şüphelendim bak olabilir miyim ki kshdkshdjsjs
Ya bence çok tatlı bir istek
Uykum geliyor mayışıyorum falan bunca senedir sakladığım zaafımı dökmüş oldum buraya sağol ya kahdhs
Dediğim gibi çok tatlı bir istek kedi gibi işte djjd
Bu kadar çabuk nasip edeceğini düşünmemiştim hoş geldin kral skhfskhdjs
Ben mi ahaahahah
Bu deli mi jshdj
Anlamadım şakanı
Benekli Ayhan repliği Ankaralı olsaydın kaçırmazdın bunu 😂
Bro :/
Efendim kanka 🤔
İyi geceler
Eyvallah kral sanada
Ben vajinamı traş etsin istiyorum.
Banyoda seks yapalım istiyorum
Oral yapmak istiyorum karşılıklı
Resmen hayal ettim yaa gece gece
@GaraGuru ☺️☺️
Hepsini yaptığımı dusundum üstüne bide duşta yaladigimi durup dururken aklıma düşürdün 😁
@GaraGuru haaa🤭
@GaraGuru vajinaya traş etmek hoşunuza gider mi?
Evet yaptım daha önce ve sonrasında yaladım süperdi
@GaraGuru hımm 🤭
Ne oldu sevmezmisin öyle
@GaraGuru yok severim
Denedin mi:) sen gelsene dm musaitsen
Benim de evlenince hayallerimden biri her gece oral yapmak onu çıldırtmak
Çok hayal kurmamak gerekiyor gördüğüm kadarıyla hep tam tersiyle oluyor
Evlilikten beklentinin küçcük seyler olması iyi bir şey.
Daha hiç ilişkim olmadı.Öpüşmedim bile. İlerideki partnerimin cinsellikte dominant olmasını; bana prostat orgazmını yaşatmasını hayal ediyorum.
Sırayla diyorsun yani
Straponu da isterim ama o en uç nokta. Rimming ve prostat masajı da çok makbule geçer. Bunun dışında partnerimle sevişirken karşılıklı olarak vücudumuzda öpülmemiş, yalanmamış ve emilmemiş tek bir nokta kalmaması lazım.
Kadın tarafından becerilmek istiyorsun
Yani deneyimlemek istiyorum en azından. Ama prostat masajı veya rimmingi kesinlikte istiyorum.
Anladım
Evlilik hayalim yok. Mümkünse hemen ölme hayalim var ama acı çekmeden olsun, canım çok tatlıdır
Ölünce sadece bu boyuttan gidiyor olacaksın sonsuza dek var olmaya mahkumsun
Diğer boyutta insanlarla konusup iletisimde olacak miyiz, simdiki gibi olaylari algilayacak düşünüp kafaya takacak miyiz
Acı çekmeden imkansız gibi. Ayrıca soranın dediği gibi, sonsuzluğa gidiyorsun. Oraya hazırlık olarak ne götürdün ki, orayı bu kadar istiyorsun? 🤔
@UniversalSoldier sanane rock!? Allah mısın ne bu sorgu sual
Soru sormakla yaratıcıya benzemenin ne ilgisi var? İnsan ölümden önce kendini hesaba çekmeli
@UniversalSoldier oraya hazirlik yapip yapmadığından sanane? Insanlara dini sorular sormaktan vazgeçin
M
Belli ki senin istediğin herkes kendine müslüman olsun ve kimse kimseye karışmasın. Öyle bir durum söz konusu olabilir mi sence? Herkes müslüman din kardeşini düşünmeli.
@UniversalSoldier ya kes sen kimsin beni dusunceksin dwfol
Niye kibire kapıldın? Hepimiz insanız
bunun için evlenmeyi beklemene gerkek yok şayet sadece bunlardan ibaret değil evlilik
Tabii ki biliyorum burada evliliğin zorluğunu ya da sorumluluklarını anlatmak istemedim minik tatlı düşündüğüm hayallerimi paylaştım
evet bunlarda olacak hatta bunlar en masumları olacak inanılmaz güzel şeyler var
Nasip eder umarım yaradan o vakit
amin ben tattım sanada tavsiye ederim yaratıcı şeyler var
küvette şey yapmak isterdim
Ah ben de Kuveyt duşta koltukta onu her yerde doggy pozisyonunda istiyorum
peki
😓
Ahahah ben küvet değil Kuveyt yazmışım skdkkkkkkfk
farketmedim valla sdklfms :D
Kuveytte sksksksksk
olur olur yeriz sdlkfmds :D
Azginmisıniz
Siz
@Vuslat200 şu an değil
Ne zaman oluyorsunuz ozaman gelim
@Vuslat200 yuhh gerek yok sitede bunun içiçn yokum
ben sadecec görüş yazdım
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ama o kaç kişinin hayali biliyon mu sen😅
Çok kolay hayallerims
Benşm kadın versiyonum :)
Kese mi istiyorsunuz
Sırtıma kese isticem onu yapacak sonra elbiseli haliyle kucağıma alıcam :d
Zıp zıp mı
Zıp zıp ne ya :)))) seçime zıp zıp aklına gelirse artık yani plansız şekilde üstü ıslanacak ve soyunacak
😓
Ne oldu
Aa, tam benim istediğim tarzda :)
At mı kılı fırçası? :) :)
Sen gelsene bi şöyle.
Ddsdgvbunlsr bunlar basit benimkileri yaninda
Senin ki nasıl peki
Eli ayağı bağlama
Sert oral
Vücudunda kahvaltı ysoms vs vs burdsn bu kadar
Sert oral nasıl oluyor
Kızı önünde diz çöktüren gırtlağına kadar zorluyorsun.. salya vs akiyo ağzından gözünden yaş gelince ksfsr
Ben de kıza sen oral yapacaksın sandım. Buradan biri ile sanal yaptık o da diyordu ki beni kızdıracak şeyler söyle kıskandır ben de sinirleneyim arabada ağzına vereyim diye hayal kurduruyordu demek sert oralmiş
Kıza oralda seviyorum 2 k vermiştim orak için kizs
Nee
2000 vermiştim öğrenci kıza oral icin
Burs vermişsin Allah kabul etsin
Afagsgsshsh burs degil ya o karşılıksız olur
Çok komik kızım demi
Ddsdzfgdhfg yani
İki milyara hiç mi acımadın yoks gurbetçi misin
Yo yerli İstanbuldayım.. öğrenci idi 19 bakımlı ve temizfo hadi 3 dese de verirfim
İki dklik zevk için
Tüm gece kskfim
Ama bitti gitti o zevk şu an
Eee oldun yine olsa yine veritimn
Bu kadar değildir dimi
Saçlarımı taramasını
Masumca istek ama makul
Bu karı kendine telal arıyo
Evetttttt
Beraber duş almak istiyorum ya bu en büyük hayalim
Tam benlik 🙃
Sadece huzur be :/