Bir yanım evlen 30 yaşındasın, evinde bir eş olsun, düzenli seks hayatın olur, herzaman öpüşürsün. Koynunda uyursun diyor.
Diğer yanımsa, evlenme her kadın öpüşmeyu sevmez. Bir süre sonra sıkılır senden. Çocuk olmadan evlilik olmaz çocuk ister. Çocuk olunca sorumluluk ister. Sen fakir bir işçisin asgari ücretli bir garibansin. Evlenip napcan, maddi durumun yok, seks için evlenilmez git bir f*ck bul. Üniversiteli kız bul Birlikte yaşa evlenmedende yaşarsın ayni evde her gün uyursun, evlenmeye ne gerek. Cocuk sahibi olmak istiyorsan evlen tabi ama şu an erken ozaman evlenirsin diyor.. maddi durumum olsa evlenirim evimde bir kadın olsun 24 saat sarılıp sevişelim istiyorum. Çok azgınim günde en az 3 defa boşalıyorum. Ne yapmalıyım?
Diğer yanımsa, evlenme her kadın öpüşmeyu sevmez. Bir süre sonra sıkılır senden. Çocuk olmadan evlilik olmaz çocuk ister. Çocuk olunca sorumluluk ister. Sen fakir bir işçisin asgari ücretli bir garibansin. Evlenip napcan, maddi durumun yok, seks için evlenilmez git bir f*ck bul. Üniversiteli kız bul Birlikte yaşa evlenmedende yaşarsın ayni evde her gün uyursun, evlenmeye ne gerek. Cocuk sahibi olmak istiyorsan evlen tabi ama şu an erken ozaman evlenirsin diyor.. maddi durumum olsa evlenirim evimde bir kadın olsun 24 saat sarılıp sevişelim istiyorum. Çok azgınim günde en az 3 defa boşalıyorum. Ne yapmalıyım?
Evlen bu yaştan sonra evlenmeye zorlanırsınız ömür boyu bekar kalamazsin.
Seninle birlikte ayrı eve çıkacak bir sevgili bul. Üniversiteli ya da işçi birisi farketmez
Haftada iki kere seks yapabilecek sevgili bulsan yeterli ayni evde kalmaya bile gerek yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cinsellik için evlenilmez. Hayatının yarısı olacak kişiyi bulursan evlen. Yoksa mutsuz olursun.
Yani maddi gücü sana denk olan bir kadınla olabilir onun dışında boş ver sevgili bul
Sen bence sağ elinle devam. Kimsenin başını yakma çünkü yakacaksın o belli.
Niye yakiyim? Maddi destek olcam, kirayı odiycem, karı koca hayatı yasiycam. Evlenmeye ne gerek var çocuk dusunmuyorsak bi imzali kağıt bence. Gereksiz bir şey. Evlenirsem benim başım yanar bu sefer
Oh evlenmeden karı koca hayatı yaşayacaksın. Eee sonra? Birkaç yıllık ilişkiden sonra kadın tabiki evlenmek yuva kurmak isteyecek. Sense si*kip si*kip bırakacaksın. Boşuna demiyorum yakacaksın diye.
Belki evlenirim belki yol veririm.. ama anlaşırsak kafama yatarsa evlenirim tabi... Önemli olan sevebilmem
Ayrıca sağ elimi kullanmıyorum sol elimi kullanıyorum. Sag elle okşamak günah 😊
Sol ele kuvvet o zaman. Ne fark eder.
Sen gel sana kuvvet olsun. Sol ele ne gerek var sen varsın
Sevgilim var yiyorsa iletişim numaranı ver o seninle iletişime geçsin. Hadi uğraşamam seninle.
Günaha bulaşmaktansa evlenmek daha hayırlı olur.
Bende böyle düşünüyorum ama yaşım da erken.. daha bekarlığa doymadım, hayatı yaşamadım, gezip görmedim. 40 yaşıma doğru evlenmeyi düşünüyorum bende ama şimdi seks yapabilcek sevgili lazım bana
Anlamadın sanırım. Günah değil mi, neden ısrarla bulaşmak istiyorsun? Yaşım erken, daha doymadım diyorsun. Hiç beklemediğin anda ölüm kapını çalsa ne olacak? Bu dünyayı düşünme. Ahiretine ne iyi yaparsan kendi yararına, ne kötülük işlersen kendi zararına. Ama aksini yaparsan ahirette nasibin olmayabilir. Fikrini değiştir lütfen. Allah yardımcın olsun.
Doğru söylüyorsun da kızlara güvenemiyorum ya. Bir kızla 40 sene evli kalabilcegimede inancım yok. 50 yaşımda evlenirim 10 sene 20 sene yaşarım ama bu yasta evlenip 40 sene bir kadinla yaşlanmak zor geliyor. 10 sene dayanabilirim de 40 sene zor ya
40 sene yaşayacağını bilemezsin ki. Ayrıca evlenirsen o sevgiyi Allah senin kalbine koyacaktır inşaalah. O senin istediklerin senin isteğin değil, şeytanın vesveseleri ayrıca nefsinin arzuladıkları şeyler. Sen o tarafa yönelme lütfen.
Sevgili yeter