Normal hayatında dominant, sinirli ve herkesi bastıran bir kişilik yapısı düşünün. Kimsenin söz dinletemediği ve burnunun dikine giden bir erkek modeli. Gerektiğinde agresifleşen ve hatta sinirlenen çevresindekilere. Normal insanlardan daha sert ve ters. İşi gereği egosu ve kibri kabarmış narsistlik yolunda ilerleyen bir tipleme getirin gözünüzün önüne. Kendini en değerli gören.
Bu kişinin sevgilisi ile beraberken “ben senin kölenim bana ne istersen yap, ayaklarının altına al beni” demesi ne derece çelişki içerir? Böyle bir insan bu cümleyi tüm bu kişilik yapısından sıyrılıp nasıl kurabilir sizce? Ve o egoya bunları söyletip diz çöktüren nedir? Ayaklara kapandıran nedir? Cinsellik mi sevgi mi?
Normalde dominant olan sevgilinin sizinleyken köleniz olduğunu ifade edişi inandırıcı gelir mi?
Ben cinsel kimliğin ve tarzın asla sosyal hayattaki kimlik ve tarzıyla bağdaştırmıyorum.. Gayet normal bu durum.. Çünkü orası farklı bir yer.. Herkese patron olan, yatak odasında işçi olabilir..
Tamamen kişinin insanlara karşı hükmetme alışkanlığından kaynaklı bi durum aslında insanlara emirler yağdırıp konumu itibariyle saygı görmesi kişiyi yeterince bi noktada bunaltıyor dışarıya sert agresif geçimsiz olan biri konu sevgilisine karşı olunca aşırı derecede köle oluyor ki bu gerçekten hükmedilmek isteniyor öyle meslek sahibi insanlar varki bütün gün bulunduğu ortamda personele kök söktüren ulaşılamaz insanlar vardır ama konu kadın olduğu zaman özellikle seçidir kendisine hükmetmesini hatta acımasız olmasını ister Kölelik ve sahibelik çok farklı bir ilişkidir aynı şekilde köle ve sahip te onlar bambaşka bir ruh bambaşka bir dünyada dır bu duyguları yaşamayan hiç kimse ne olduğunu anlamaz
Psikolojik bozukluk olabilir. Mamafih, erkeğin cinsellik arzuladığı zamanlarda , girebileceği pek çok kılık da vardır. Bu durum bununla ilgili olabileceği gibi, zıt karakterde baskılamak istediği bir kişilik de olabilir. Bu da karşı cinsin naif, sevecen ve yumuşak davranışları ile alakalıdır. Son tahlilde, kesin sebebi şudur diyebilmek , uzmanı değilsek pek olası değil.
Kişi cinsellik yaşarken normal hayatındaki davranışların tam tersini sergileyebilir. Gayette normal bir durum. Ne bekliyorsun yataktayken sana dayak mı atması gerekiyor?
Roma tipi 38,5 numara Topuk dikeni yok Muhtemelen yarı oturduğu yarı hareketli bir işte çalışıyor. Sorunun cevabı bende yok. Köle-sahibe ilişkisi bana uzak
Bir yerde patlak verir. Sadece karşıdaki onun o egosu altında ezilmiyordur. Azcik zayıf anı olunca ya da ona ihtiyaç duyarsa o ego ortaya çıkar. ya da tam istediği hedefe ulaşamamıştır. ya da ona karşı zaafı vardır. Butun ihtimalleri yazdım.
Twitter'dan gördüğüm kadarıyla genelde günlük hayatlarında çok sıkı olan tipler iş cinselliğe gelince kölelik fantezisini ortaya çıkarıyor bunun psikolojik açıdan karşılığı ne bilmiyorum ama çok fazla örneği var.