Kilolu, çirkin ya da ne bileyim sinir bozucu bulduğu bir kadınla cinsel ilişki yaşayabilir mi? Üstelik bir kez olan bir şey değilse ve devam eden bir durumsa. Sırf yokluktan yapılır mı böyle bir şey? Yoksa bütün o eleştirilere rağmen aslında beğendiği ya da sevdiği birisi olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela farklı şehirlerde iseniz bulunduğunuz yere gelir mi, siz gelin diye biletinizi başka ihtiyaçlarınızı alır cebinize bir de para koyar mı 😅 ama buz gibi bir herifse?
Erkekler damacana hayvanlar diyorsunda Yorumlarima bak benim kadiye vajinasini kim yalatiyo kopege kim yalatip iliskiye giriyo Salatalik patlican parfum sisesi kim aliyor vajinaya Bu olaylar genelde yanlis ama kisiye ve zamanina gore degisir Mesela kiz mastürbasyon yapiyo vicik vicik olmus bir anda kedisi gelip yalamaya basliyor ve aldigi zevk bin kat daha artinca hayir diyemiyor minicik kediye kinamiyor anlamaya calisiyorum
@Çapkınkurtt virgülden sonra kişisine bağlı yazdım, soruda erkekler sorulmuş her iki cinse yönelik bir soru değil veya sadece kadına yönelik bir soru değil, derdin nedir anlamadım
kendini çirkin gören kız genellikle yaşça daha olgun erkeklerle sevişmeyi tercih ediyor bazı şeyleri daha tutkulu yaşamak için ve kendini çirkin bulan kız erkeği etkilemek için şahane sevişiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Damacana ve çeşitli hayvan türevlerini deneyenleri de düşününce beğenip beğenmemeyi bırak nefes alıp almaması bile problem değil, kişisine bağlı
Erkekler damacana hayvanlar diyorsunda
Yorumlarima bak benim kadiye vajinasini kim yalatiyo kopege kim yalatip iliskiye giriyo
Salatalik patlican parfum sisesi kim aliyor vajinaya
Bu olaylar genelde yanlis ama kisiye ve zamanina gore degisir
Mesela kiz mastürbasyon yapiyo vicik vicik olmus bir anda kedisi gelip yalamaya basliyor ve aldigi zevk bin kat daha artinca hayir diyemiyor minicik kediye kinamiyor anlamaya calisiyorum
@Çapkınkurtt virgülden sonra kişisine bağlı yazdım, soruda erkekler sorulmuş her iki cinse yönelik bir soru değil veya sadece kadına yönelik bir soru değil, derdin nedir anlamadım
🙊
Derdim buyuk cok guzel bir kiz var takibi kabul etmedi 😭😭😭😭😭😭
kendini çirkin gören kız genellikle yaşça daha olgun erkeklerle sevişmeyi tercih ediyor bazı şeyleri daha tutkulu yaşamak için ve kendini çirkin bulan kız erkeği etkilemek için şahane sevişiyor
Genel evdeki kadini escoetlari begendikleri icinmi seks yapiyorlar uzun vadeli olmaz sadece
Sevişirmi sevişir beğenmesede sevişir nefes alsıncılar var
Abaza yaa evet diğer türlü midesi kaldırmaz bence insanın
Hayir migdesi almiyor
Erkekler için girecek yer olsun kafi ( çoğu erkeğin mantığı budur. Seçen insanlar vardır elbette.)
yokluktan dolayı yapabilir.
Kişiden kişiye değişir
İyi oral yapıyorsa oluyor
Midesiz değilse sevişmez
Bosluktaysa yapar son care olarak
Ben yapamam da baskasini bilmemm
yok ya bi çekimi var ki yapıyor bence
Abaza yapar
Evet yapabilir
Sevişebilir
Yapar
Sevişir