bir sosyal medya platformunda kızla tanıştık. Cinsellik üzerine muhabbetimiz oldu. İnstagrama geçtik. Resimler istedi. Eski resimlerden attım. Birlikte olmak için buluşacaktık. Anlık resim istedi. Gönderdiğimde önceki resimle alakan yok dedi. Önceye nazaran saçlarım bağlanacak derecede uzun. Neyse o gün için çok özür dileyerek reddetti. Başka zaman olsun dedi. Peki dedim. İki gün geçti yazıyorum cevap vermiyor. Amacı ne olabilir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
badkasinin altin da Şu an ben ce bosa bekleme
Regli olduğunu söylemişti yalan değilse
Yani yüzeysel takılacaktık o gün için
fark etmez oyle de yapana denk geldim
Ne tepki verecek diye eklif ettim onuda. Çok hassas dokunamıyorum bile dedi.
bilmem
Amacı neyse de artık seninle işi bitmiş bir kere
beğenmemiş ya da işini görmüş bitirmiş mevzuyu
Hangi site bu kanka
T*nder
Kanka bu eşleşmede beğeni 0 a düşüyorsa karşı taraf begeniyi geri mi çekiyor demektir? Ayrıca senin yeni halini beğenmemiş kız
Hesabını siliyordur
1 tane beğeni geliyor beğeni yapıyorum bende mesaj atıyorum bendeki beğeni tekrar 0 a düşüyor
Nasıl yani anlamadım
Yani kötü müyüm neden öyle dedin diye sorduğumda. Hayır anlam yüklemedim falan dedi
Beğenmemiş başka açıklaması yok işte.
Yani karşı taraf eşleşmeyi iptal edince mi beğeni siliniyor?
Hayır. Hesabını silince beğeni düşer
İyide hesabı duruyor bir kız 2 defa beğeni attı bende beğeni atıp mesaj atınca bendeki beğeni 0 a düştü ama hala mesaj atabiliyodum ona eslesmede idi iki defa yaptı cevap vermedi ama
Eşleşirsen beğeni düşer işte. Örnek; bir beğeni vardır. O beğenen kızla eşleşme olduğu takdirde beğeni kalkar
İyide cevap vermiyor ki bende 3 4 saat sonra kızıp eşleşmeyi kaldırıyorum cevap atmayacaksa niye beğeni atıyor
Var öyle tipler. Bazen seri beğeni atıyorlar. Arada kaynamış olabilirsin. Ya da ego tatmin ediyordur
yav şu dünyada bi tane beni beğenen görmedim :) tipimi çiçek :)
Ben kendi resmimi atmıyorum. Benim taktik başka. Düşen çok oluyor. Ama tipim fena değildir. 1.90 boyunda biriyim. Yani resim attıktan sonrada görüşmeye devam ettiğim çok oldu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!