Ben sağlam ve yakışıklı biriyim özellikle gencliğimde o kader yakışıklıydım ki kızlar yürürken hep bana bakıyordular ve benle sevgili olmak istiyordular hatta 50 yaşına geldiğimde her kes bana yakışıklısın diyor ama ben cinsellikten hep nefert ediyordum gencliğimden beri ve onu saçma bir şey biliyordum onun için evlenmektende nefret ediyordum ve evlenmedim. Sizce neden bu kader cinsellikten nefert ediyorum? Benim piskolojik bir sorunumda yok piskologlara göre ve her kes bana normal bir insansın diyor ve kimse davranışlarımdan şuana kader şikayetci olmadı. Her kese teşekkür.
Bana çok saçma geliyor. Erkeğin vucutunun bir kısmı bir kadının vucutuna girir ve insan zevk alır sonundada bir başka insan dünyaya gelip ve on insan dünyanin pisliklerini artırır. Saçma değil mi sence? Bırak gitsin ne cinsel ilişkisi ya!!!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aseksüel olmak normaldir. Herkes cinsellik yaşayacak diye bir kaide yok.
Aseksüel biri olabilirsin
Nefret ediyorsan antiseksüelsin
Utangaç birimi sın
Hayır / Toplumlarda bile rahatca her kesle konuşa bilirim.
Bana çok saçma geliyor. Erkeğin vucutunun bir kısmı bir kadının vucutuna girir ve insan zevk alır sonundada bir başka insan dünyaya gelip ve on insan dünyanin pisliklerini artırır. Saçma değil mi sence? Bırak gitsin ne cinsel ilişkisi ya!!!