Sahte bir penis almayi gururuna sigdirirmi bir erkek? Veya baska oyuncaklari?
Ben sahsem esimin sahte vajina almasina musade etmem.
Ben sahsem esimin sahte vajina almasina musade etmem.
Öncelikle şunu anlaman lazım oyuncaklar asla senden daha fazla zevk vermeyecek. Oyuncakların amacı sadece farkılık katmak, farklı zevkler hissetmek, tahrik unsuru yapmak. Boşuna alınganlık yapma bence. Duygusal birisin belli.Özellikle cinsel ilişkide romantizm takılma duygusallığı bir kenara bırak. Sürekli romantik sevişmeler inan bana insanı sıkar. Bırak ikiniz de renk katın duygusallığı geride bırakıp çılgınca sevişin birbirinizi farklı şekillerde tahrik etmeyi ve tatmin etmeyi deneyin. Gerçekten alınganlık yapma
Alınır tabi ki neden almısın?
Birçok oyuncak almıştık zaten. En son vibratör aldık. Denedi hepsini alamadı, temasını da sevmedi ve rafa kaldırdı bir daha da denemek istemedi. Almasaydık aklında kalacak, nasıl bir şey diye kafasına takip kafasinda daha da çok büyüyecekti.
Öz güveni olan insan böyle şeyleri kafasına takmaz.
Cevap
13Cevap
Eşim penis alırsa beni kaybeder zaten alma gereği duyuyorsa ben yeterli olmuyorumdur kaybetmiş olmuyor demek ki
Biri yazmis hem agzina hem oraya yetisebilmek icin iyi olur iki penis
Bendeki penis yetiyorsa yetsin yetmiyorsa başkasını bulsun basiy
Sanmıyorum ama kisiye göre değişir bu zevkler tartışılmaz
Ben vibratör almıştım arkasına onu soktuğumda daha çok zevk alıyordu
Ee bu sizi uzmuyor mu sizden cok ondan zevk almasi
Yok neden üzsünki onun daha çok zevk alması bannada zevk veriyor tabi bazen oda anala penisini istiyorum deyip beni ödüllendiriyor ama hepsini alamıyor çok kalın diye
Sen eşinin almasını istemiyorsan sen de alamazsın o zaman bence sorun yok almalalılar yeni heyecanlar katar cinselliğe
gerçeği varken oyuncakla ne iş olur
Hani farkli heyecan katiyor felan diyorlar ya
öyledir bilemem
Alınır tabi neden alınmasın
orada bir sürü kriter girer ya
Kesinlikle almam oyuncak falan
erkek vajina almaz zaten başka şeyler alır
Ney mesela
sekste erkeğe yönelik bişi ilişkiye renk katmaz zaten girecek bi yer var kadına yönelik bişi alır sanırım oda plug tarzı şeyler olur ve sekste erkek kadının aldığı zevkle mutlu olmalı amaç bu olur ve en büyük renk sevişmelerdeki fantazilerde saklıdır kadın doyumu sevişmede yakalar bazen nereleri yalansın ister diyemez erkek özgürleştirmelidir kadını
Biraz utopik oldu bu yazi hic kendi zevkinden cok kadini dusuneni gercej hayatta duymadim, kimse esinden memmun degil bu konuda. Bu arada plug ney
sevişerek kadını mutlu ederse erkek kadın mutlaka karşılığını verir ama bu sevişmeyi özellikle orali seven bir erkek olmalı bazılarında zamanla gerçek seksi öğrenmeye gidiyor vajina suyunu seven erkek asla ama asla sevişmeden yalamadan sekse başlamaz ve seks sevişmede saklıdır içine girmek seksin son dokunuşlarıdır sevişmeye fantezi katmak yazabilsem hak verirdin mükemmel bişidir kadını özgürleştirir plug sekste kadının analında kullanılan ama vajinada penisi kadının aşırı hissetmesine doğru yere gir çık yapılırken sürtünmesine sebep olan mükemmel bir oyuncaktır nete yaz bi bak derim
Sahte vajina olmaz ama lowense domi olabilir
O ney ki
Titreşimli ve ben yönlendiriyorum heryerde kullanılıyo
Gittim baktim da cok pahali gercekten ama nasil aliyorsunuz ki
Nasış alıyorsun derken canım
1600tl yaziyor
Hee 2 sene önce 300 liraydı 🤣😂
yapay penis veya vajina hariç diğerleri olabilir
Digerleri de ne kadar pahali gucunuz yetiyormu sizin
Fiyatlarını biliyorum, evlendiğim zaman eşimde isterse alırım onlara para verilir bence sonuçta zevki kat kat arttıran oyuncaklar
kelepçe titresim falan olabilir
Ben müsadere ederim.. istersen gerçek bile alırız
Nasil bir mide var sizde ya
Niye. Neticede arzu istek onun mutluluğu için.. yatakta mutlu olmayan kadını djsarda mutlu edemezsin. Niye kötü mu
Alanlar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?