- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılRomantizmden ne anlam çıkardığımıza göre değişir bu.. Ben vıcık vıcık ilişkileri sevmem.. Romantik olucam diye ağzına gül de almasın yani :D Tamam güzel cümleler kursun, hoş bir ortam yaratılsın ama dozunu kaçırmasın.. Buram buram şiirsel konuşmalar beni sıkar.. Keyifli akşamlar..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılRomantik erkekleri genelleyemem ama böyle sert görünümlü erkeklerin yatakta nasıl olduklarını düşününce çok ilgimi çekiyor mesela
Fazla romantik biri yatakta soft olur gibime geliyor nedense :)
Pek içime sinmiyor 🙂
Tabi adamına göre de değişir..12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler..
- +1 yıl
:)
+1 yılHayır bana göre bu böyle değil hatta ben cinselliğe romatikligin katılmasının istemem biraz sert olması tercihim olur yani sert hareketler sert dokunuşlar vs resim hiç cezbedici durmuyor mesela bana göre ben hoşlanmıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
İgler için teşekkür ederim 🌼
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok ki cinsellik çok ayrı bir şey yani romantik olması onu çekici yapması ya da romantik olmaması onu çekici olmayan bir erkek yapmaz ama tabii ki birtık romantik olarak başlaması çekici yapabilir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta ince ruh yerini içgüdülere bırakır. Dolayısıyla cinsel bir soru olduğu için hayır çekici değildir diyorum. Yatak öncesini düşünürsek yinede ııhhh diyorum. Kadınların bile kendilerini odun olarak adlettiği 2022 yazında romantiklik akımı, çürüsün, bitsin tükensin 🤧
00 Yorumla
+1 yılRomantik bir erkeğin içinden yatakta nasıl bir karakter cıkacağını tam bilinmez daha doğrusu bunun bir kalıbı yoktur. Yatakta tamamen ruhsuz bir adam olabilir. Bunun konusu açılmadan hakkında fikir edinemeyeceğim içün öngörüm olamaz.
Ben fazla romantikliği erkeğe yakıştırmıyorum her zaman olmasın ama bazende ayaklarımı yerden kessin öyle anlar unutulmaz olmalı. İşte o zaman çekici hissettirir.10 Yorumla
+1 yılNormalde çok çok romantik biriyimdir ama cinsellikte değil. Saçımdan tutup beni yatağa atmasını tercih ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
🔥
+1 yılRomantiklikle asla bitmez ki o iş.
00 Yorumla
+1 yılŞu görsel bana hiç çekici gelmiyor😂
30 Yorumla
+1 yılVıcık vıcık derecesinde olmasını istemem ama sonuçta tek gecelik bir şey de yaşamıyoruz, elbette romantizm de olmalı. Ortayı bulmak önemli.
10 Yorumla
+1 yılBence çekicidir, her anlamda kadını nasıl fethedeceğini çok iyi bilirler diye düşünüyorum..
00 Yorumla
+1 yılYüzde yüz … hemde ne çekici , sürekli arzulanan erkek romantiktir , net.
00 YorumlaHayır ikisi farklı şeyler cinsel çekicilik başka bişey
00 Yorumla
+1 yılSadece romantik olması yetmez, o bi yere kadar.
20 Yorumla
+1 yılGüllüler iş başında Erhan maden suyu getir
00 YorumlaTürlü türlü kadın var. Hepsi ayrı şey istiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası bile yok
10 Yorumla Yesss. Tabii ki
02 YorumlaBenim icin cekici
00 YorumlaYer yer çekicidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç sanmıyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar