Benden ona hastalık bulaştığını söyleyen partnerime ne demeli?

Merhabalar, benim yaklaşık 5 aydır süren bir ilişkim vardı. Ondan önceki ilişkim de ondan 3 ay öncesinde. Biz birkaç aydır sevgili olduk ve geçtiğimiz hafta onunla yakinlastik. Hersey ikimiz için de zirvedeydi. Bu akşam birden bire bana benim önceki birlikteliğimi ima ederek, benden ona cinsel yolla bulaşan tedavisi olan ama yine de tehlikeli olan bir hastalığı bulastirdigimi söyledi. 6 aydır benden başkasıyla birlikte olmamış ve benden geçmiş bu hastalık ona. Bende hiçbir belirtisi yok. Ama onda bütün belirtiler fazlasıyla varmış ve bana bu yüzden çok ağır konuştu. Uzun zamandır hicbirsey beni bu kadar incitmemisti. Çok kötü hissediyorum.
Yarın gidip test yaptıracak ve son konuşmamız bu olacak. Bu nasıl aşağılayıcı bir durumdur... :( ?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün test yaptırdı ve cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon kapmış. Bahsettiği hastalık değil ama normal bir enfeksiyon. Bende hala bir bulgu yok böyle bir enfeksiyona dair. Son konuşmamız oldu. Bana yakistirdigi şeyden dolayı artık gorusemeyecegimi söyledim sanırım artık o da bunu istiyordu itiraz etmeden kabul etti. Yollarımızı ayırdık.
Benden ona hastalık bulaştığını söyleyen partnerime ne demeli?