Gizli Üye(30-35)+1 yılGit yarın hpv testi yaptır. Olayları tek taraflı dinledik ama anlattigin karakterde bir insansa muhtelen o sana bulastirdi. Erken teshiste bu isi kokaylikla atlatirsin yoksa cok zahmet cekersin haberin olsun.
Bir daha da hayatina birini alirken onceligin karakteri olsun.
Iyi geceler11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBak sen serecsize o bence seni kullandı şimdide ayrılmak için bahane kılıf arıyor kız adam değimiş serefsiz zaten konuşup daha mahatap olursan büyük hata yaparsın
09 Yorumla- +1 yıl
Bence takma kafana sende belirti yok zaten onun ilişkiyi koparmak için bahanesi o şekilde itham etmesi zaten onun adam olmadıgına işaret
Soran+1 yılEvet bugün içimdeki bütün duyguları söküp aldı zaten. Yerini ne yazık ki acıtan bir ateşe bıraktı...
- +1 yıl
Anlıyorum hiç beklemiycegin kişiden bu tepkiye maruz kalmak zpr
- +1 yıl
Okadar cok cakal varki hayayın her yerindeler en kötüsüde öaske takıp insanları kandırabiliyolar hiçmpralini bpzmaeminimki tesy temiz cıkarpda hastadegildir ayrılmakiçin oyun yalandır ama seni aşagılaymak isyergibicok yanlış
Soran+1 yılİnşallah test temiz çıkar :( hem böyle birseye sebep olmamış olurum hem de belki bir ömür bana yaptığı bu haksızlığı hatırladıkça vicdanı onu rahat bırakmaz. Gözümden uyku akıyordu resmen. şu an uyuyamıyorum, içimde bir ateş boğazımda bir düğüm :(
- +1 yıl
Sen jala pnun hasta oldugımamı inanıyorsun senin tesy yemiz cıkacak o her yurlu durust olmadıgı ispayı olacak
- +1 yıl
Sen temiz cıkınca o başkasımdan bulaşmıi olasılıgı ve hasya olmadı olssılıgı olcak ikisindede sama söyledigi yalan cıkıcak vede bu yalana semi kurban gösyerecek
- +1 yıl
Bunlar nası insan nası viçdan nası adam yaa
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın
+1 yıltasıyıcı olabilirsin bel soguklugu olabilir bir sürü hastalık cesiti var üzlcek bisey yok neticede bilmiyodun tedavini ol
06 Yorumla
Soran+1 yılBelki de öyle. Ama bunu bana ifade ediş tarzı çok inciticiydi. Tabiii de ben de her ihtimale karşı bu tedaviyi olmayı düşünüyorum.
- +1 yıl
olabilir biraz hastalıgı kaptıgı icin sorumlulugu sana yüklemis olabiir anlık korku ve sinir fazla üstünde durma tedavini ol tabi
Soran+1 yılEvet fazla korkmuş. Hatta gittiği doktor önce onu sakinlestirmis sonra muayene etmiş söylediğine göre. Bu rahatsızlık için bu kadar korku normal mi? Belki de bana söylemediği başka bir ilişkisi var ve o bana taşıdı. Aynı şey şu an muhtemelen bende de var ama aynı panik halinde değilim. Antibiyotik tedavisiyle geçebilecek birsey için bu kadar korku tuhaf geldi bana.
- +1 yıl
bilemem artık belki o tasıdı belki sen ama neticede be sogukluguysa kolay tedavisi
Soran+1 yılBaşta korktugu olay bel soğuklugu olma ihtimaliydi zaten. Ama sonucunda sadece enfeksiyon yazıyordu
- +1 yıl
sorun degil ozmaan
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen test yaptırmadan nasıl emin olabiliyorsun? Önceki kişide bir belirti var mı hiç?
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin oldugumu soylemedim. Bende belirtilerin hiçbiri yok dedim. Önceki kişinin de hayatında uzun yıllardır bir kadın olmadığını biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖnceki kişi ve sen temiz isen bu baya bariz bir bahane. Değilse bile kendisinden önceki kişiden kalma bir şey olabilir. Hatta sen ona değil, o sana bulaştırmış olabilir. Senin testinde çıkması ondan da olabilir. Araştır biraz.
Soran+1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bence ayrılmak için bahane aramış
018 Yorumla
Soran+1 yılKeşke aramasaymış, kimse vazgeçilmez değil sonuçta. Açık açık söyleseydi bu kadar kötü hissetmezdim. Resmen hayat kadını muamelesi gördüm
- +1 yıl
onun amacı seninle olana kadar zaten gecmişini kaldıramamış belliki o günde dedigin gibi seks yapmak istemiş sen veya baskası da olabilirdi o an
Soran+1 yılSanırım haklısın.
- +1 yıl
küfretmek istermisin? gel beraber küfür edelim bu tiplere...
Soran+1 yılKüfür etmiyorum ama uzun zamandır böyle içim acımamıştı. Atlatamıyorum bu ruh halini. O yüzden AH ediyorum ona... Sen benim yerime de edebilirsin.
- +1 yıl
bence küfür etmen gerek resmen hani escrt muamelesi görmüşsün böyle adamları bulmanız da ne bilim... hiç mi gözlemlemedin onu
Soran+1 yılYani öncesinde hiç cinsellik odaklı yaklaştığını hissettirmedi. Hatta o kadar yakın bir ilişki kurduk ki her konuda dertleşebileceğim biriydi. şu an beni herkesten iyi tanıyan bir yabancı.
- +1 yıl
sanırım amacıda buydu seni daha iyi tanıyıp o şekilde yaklaşabilecegini anlamış sonra da nasıl ayrılacagını anlamş... yaşlar kaç bu arada... ama garip olan sadece 1 defa yapılan seks den sonra ayrılması sacma
Soran+1 yıl2 defa
Soran+1 yılEnfeksiyon olayı gerçek ama. Bahane bile olsa gerçekten sonucunu gördüm.
- +1 yıl
2 defa bile olsa sacma muhtemel senden zevk almamış bu yalanı da söylemiş olabilir enfeksiyon başka seyden de kapabili daha once kendi de kapmış olabili sacma yani seviyorsa ikiniz birden de bunun üstesinden gelebilidiniz.. ama bu sana sadece hakaret etmiş
Soran+1 yılBirlikte tedavi olmayı önerdi. Sana çok kızgınım nasıl dikkat etmezsin vs dedi. Ayrıca daha önce böyle bir haz yaşamadım vs gibi şeyler de söylemişti. Sonra bu enfeksiyon olayı üzerine kendimden iğreniyorum gibi şeyler beni suçlayan sözler etti.
Soran+1 yılYani ayrılma fikri benden çıktı çünkü ithamları ağırdı. Ona kalsa birlikte tedavi olup devam etmekti. Ama onca hakaretten sonra devam etmem mümkün değildi.
- +1 yıl
dm den konusabilirmiyiz? sakınıcası yoksa senin için
Soran+1 yılHayır bana iyi bir ders oldu o. Yaralarımı tanıyan kimseyle gerçek kimliğimle konuşmam.
- +1 yıl
gercek kimlik ne alaka anlamadım... burada bir kimlik yok zaten sadece daha fazla malzeme olmasın diye baskalarına dedim
Soran+1 yılOlsun benim için sorun değil. Gizli sordum zaten.
- +1 yıl
peki naısl dersen.. ama sıkma cannı böyleleri için
+1 yılNereden buluyorsunuz böylelerini
03 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Ona hayatta unutamayacağı bir ders verip tekmeyi basmalısın
Soran+1 yılSonucunu bilmek istiyorum ve sonra asla muhatap olmayalım dedim. Daha ne diyebilirim ki...
Ayrılmak için bahane olabilir mi acaba?
05 Yorumla
Soran+1 yılBöyle birseyi bahane etmesine gerek yok ki. Söylese ayrilabilecegimizi biliyor. Ve bu kadar aşağılayıcı bir bahane bulacağını sanmiyorum. Sanırım gerçekten bir enfeksiyon geçiriyor fakat benden ona geçmesi için bende de az da olsa belirti olmalıydı.
Soran+1 yılEvet kesinlikle benden geçmemiştir diyemiyorum. Sadece böyle birseyin olduğunu sanmiyorum, olursa vicdan azabı çekerim ama yine de ithamın çok çirkin dememe rağmen şu an çok gerginim, sende git tedavi ol. Nasıl bana Dürüst olmazsın gibi ve daha birsuru ağır şey söyledi. Yerin kaç kat altında hissettiğimi anlatamam... :(
Soran+1 yılInsallah
+1 yılHangi hastalık? Çok merak ettim.
00 YorumlaSende bir şey yoksa senden bir şey bulaşmış olamaz
00 Yorumla
+1 yılGidip tahlil yaptırın
00 Yorumla
+1 yılBulaştırdın mı
01 Yorumla
Soran+1 yılBende olduğunu dusunmuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Korunun arkadaş..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHastalık neymiş?
00 Yorumla
+1 yılHastalık ne ki
01 Yorumla- +1 yıl
Takip eder misin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler