Hoşlanıyor gibi davranıyor fakat belli belirsiz. Ama asla bir adım atmıyor. Şimdilik kendisinden kötü bir izlenim hiç almadım sevgilim olmazsa arkadaşım olur kafasındayım. Fakat benden gerçekten hoşlanıyor mu yoksa sadece beğeniyor mu nasıl anlayacağım? Çoğu erkek sadece seks için bile yaklaşabilir öyle bir belirti de yok. Görünüşte çekingen birine benzemiyor ama çok ta tanımıyorum. Sevgilisinin olabilme ihtimali de beni biraz korkutmuyor değil.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birbirinizi biraz daha yakindan tanimalisini bence
Evet haklısın ama öyle bir çabası yok sorun orada. Beraber vakit geçirmeye çalışmıyor ya da bana hakkımda bir şeyler öğrenmek için sorular sormuyor. Sadece yüzyüzeyken hafiften etkilenmiş gibi davranıyor o kadar. Uzaktan bakışma bile yok
Sen ondan hoşlanıyor musun?
Yani çokta değil ama bir çekim hissediyorum
Zekası mı, güzelliği mi?
Davranışları, yakışıklı denebilecek biri değil. Çekim işte. Açıklayabileceğim bir şey değil.
Hayırlısı olsun
ona m a l deniyor
Bilmiyorum
bence tek açıklama bu
Sanmıyorum bence aklı başında biri. Muhtemelen yeterince hoşlanmıyor benden.
ozaman etrafında gölge bile olmasın. demek ki hislerin karşılıklı değilse ugrasma
Haklısın ama çok arada kalıyorum ilgileniyor gibide değil gibide
bilmiyorum al karşına konuş bana karşı hislerin sadece arkadaşlık mi dersin
Yoook cesaretim yok
senin için zor desene.. valla senin yaşın kaç bilmiyorum ben 31 yaşına girecem.. birini sevip hoslanirsam açık açık söylerim ya karşılık alırım ya da kafamı çevirim hayatıma.. çünkü bekleyip karşılıksız çıkan ilişkilerim oldu boşuna zaman kaybı.. sende zaman kaybetme diye dedim
Yani doğru söylüyorsun, bende vakit kaybetmekten çok sıkıldım. Gelip açılmazsa fazla beklemeye niyetim yok zaten.
öyle yani yaş geçiyor heves geçiyor . ve bu hayatta kimse de vazgeçilmez değildir.. bu yüzden hakkında hayırlısı olsun. ben en son başıma gelen bir olay kızla tanıştım 1 hafta sonra sen evleneceğim kızsın diye kıza söyledim buda yaşım ufak kısmetse olur diye beni 3 sene oyaladı ama ben kıza sadece evlilik gözüyle baktım. sonra 3 sene sonu ben akrabamla evlenecem dedi. bende dedim mutlu olacaksan git ol ama.. yaşattığın zaman kaybı yüzünden ah ettim içimden. sonra bu kız söz yaptı Nisan yaptı kına yaptı adam düğün günü bunu sebebsiz yere terk etti. terk edince bana geri gelmeye kalti bu süre zarfında benim 6 senem çöpe gitti sen düşün yaşım 23 du 29 oldum hiç uğraşmadım. beklediğin her zaman zarfında hayallerin hevesin azalacak ve bugün evlilik isteğin kalmayacak bu yüzden bir ilişkinin süresi tanisma Evlilik gibi şeyler çok uzatilmamasi gerekir
O kız sadık bi kız değilmiş 6 sene çok uzun bir zaman geçmiş olsun. Her şeyi yaşamak gerekmiyor. Ben bana söylenilenleri dinleyip mağdur olmayacağım. Gerçekten kimse değmiyor bu kadar fedakarlığa.
o kıza dediğim tek şey bana yaşamadığın
mutluluğu Allah da sana yaşatmasın diyorum başka bir şey demedim
insan olanı bul sevdiğin sevileceğin insanı bul hayatına bak boş ver dediğim gibi kimseye takılma ya öyle ben bunun için aşkından ölürüm lere çocuk değiliz insan büyüdükçe daha iyi anlıyor
Evet haklısın
teşekkür ederim 🤲