- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTeşekkürler ederim @Redamancy-4 zeki bir soru sordun.
[Sürekli seks partneri değiştirmek marifet mi]
Cinsiye bağlı.
Erkekler için, 100 tane kadınlerle cinsel ilişkiye yaşansa marifetı olmaz, marifetı olan kendi kontrolü, kendi vücudu anlamasi ve mücadelesi, öz güveni... kendi vücudusunu anlamiyana kadar marifetı yükselmez, ve de hep böyle kalır
Kadınlar için altan cevaplayim
[Sürekli cinsel ilişkiyi farklı kişilerle yaşamak hoş bir şey mi?]
Kadınlar, marifeti olur, neden? Çünkü ilki , cinsel ilişkiden kadınlar erkeklerden aşırı güçlüdür, seks ustası bile olsa, seks acemi bile olsanız bizen daha güçlüsünüz, 100 tane erkekle 10 kişi iyi
Acemi ile orta seksten marifetini dolmaz ve doymaz anlam yoktur
Usta bir erkekle (iyi bilen, ıyi tutan, ıyi kunlanan) marifetini doldurur, seks uzun sürmeye sürece, vücudun ile kendi kendine tanışıyorsun tepkisi anlaminda, ve de, kendi kendine vücudunu öğrenince öz güveni yükselır
Mesela, atıyorum, seks yaparken orgazmı yetişmek istiyorsun?
Orta erkekle seks yapınca.. cinsel uyarını böyle alıyorsun
Usta erkekle seks yaşamaya, cinsel uyarını (psikoloji ile) ortaya bırakıyorsun, penetrasyon ile yardıma eder cinsel uyarını, yükseltir, yükseltir, orgazmını son noktasına yetiştirir
Bunu unutma bir kadın çoklu orgazma yaşanabilir
Vücudun tepkisi anlaşıyorsun
yurt dışı kızlar böyle yapıyorlar, acemi biri göruşmez birdaha
Başarılı olan numarası alırlar, ikinciyi bulur, üçüncüsü de10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır marifet değil tam tersi sıkıntılı bir durum çünkü çok değişiklik oluyorsa arada uyum yoktur kişi çok partner değiştiriyorsa çok uyumsuz demektir. ya da aşk falan umrunda değildir sadece amaç cinsel birleşmedir o yüzden dolayı sürekli farklı kişiler farklı tatlar istiyordur yani kendi tercihi olur bir şey diyemem ama bence çok partner değiştirmek iyi bir şey değil.
10 Yorumla
Marifet değil adını şimdi burada söylemeyeceğim işte ondan
25 Yorumla- +1 yıl
Anladım ben 😂
- +1 yıl
Tabi jsjsj bende aynı şeyi aklımdan geçirerek sordum ndjcjcj
- +1 yıl
Rica ederim puls🌝
- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılYüksek seviyeli şanş itemi lazım bunun için
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Değil ya. tek olsun ömürlük zevkten ölene kadar olsun.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer ne olursa olsun çok fazla kullanılan ürünler ya yalama olur ya da hurdaya çıkar ;) Birde bunu insanlar olarak düşününce mide bulandırıcı oluyor. Hadi ilkinde hata yaptın ikinci hatada tamam üçüncü dördüncü olmaz ki! Eşşek bile iki defa aynı çukura düşmüyorken bunu yapanlar basit insanlardır bence, heva heves peşinde koşanlar yapar.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Marifet mi degil mi tartışılır ama bjz Türkiş erkekler için muazzam bir övünç kaynağıdır. Hatta 2 ise 5 , 7 ise 25 göstermek, anlatmak çok daha muazzam bir övünç kaynağıdır 😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Yazık onlara
- +1 yıl
Yazık onlara biz kızlar arasında böyle erkeklere bir yerimizle güleriz 😂
+1 yılNe marifet ne övünme meselesi. Ucuzluk bence bir tercih olsa da…
10 Yorumla
+1 yılAslında düşününce hoşta etik değil işte 😄
65 Yorumla- +1 yıl
Etkinlikten değil düşününce de hoş değil her gece farklı birisi ile yatmak bence bilmem benim midem almaz açıkçası üstelik yani duygusallık olmadan nasıl bir şey hissedeceksin ki şöyle düşün mesela evet her gece diyelim ki farklı birisiyle bir şeyler yaşıyorsun ama hiçbirini sevmiyorsun etmiyorsun tanımıyorsun ne kadar zevk alabilirsin ki biraz düşünmek lazım aslında. 😃🌺🌺🌺
- +1 yıl
Hâlâ aynı fikirdeyim 😂
- +1 yıl
Nasıl yani fazla fazla kişiyle olmak güzel bir şey mi😂
- +1 yıl
Düşünce de evet ama eyleme geçince etik değil o yüzden insanın hoşuna gitmez o an. Doğamız ile yaşam şartlarımızı ayırmışız ve buna alışmışız artık
- +1 yıl
anladım🌝🌺🌝
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanın içinden geçen bu olsa da değil bence. Eğer tensel uyumu yakalamışsanız ve anlaşıyorsanız tek eslilik bana daha uygun.
Girin hiv pozitif ve hpv hastalarinin yasamlarini okuyun. Okumaya da gerek yok girin gorsellerine bir bakın. Dudagimizda cikan kucucuk ucuk icin modumuz dusuyor hpv yakalaninca neler oluyor gorsellere bakmak yeterli bence10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne hastalık riski çok
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. marifet değil akılsızlıktır risktir.
yahu değişince ne oluyor ki sanki. bir lüks bir mükemmelik mi kazanılıyor.
hastalıklara davettir. duygu arzu oluşmaması demektir ve o nedenle istenen doruğa ulaşamamak demektir.10 Yorumla
+1 yıldeğil. kişinin ya doyumsuz, ya sığ, ya hedonist ya da çok fazla boş vakti olduğunu gösterir. çokça çöp biriktirmek seni zengin yapmaz sadece daha büyük bir çöp yığınına sahip olursun ama 1 parça altın bulursan... şey gerisini sen tamamla.
10 Yorumlaiyi bir şey değil elbette ama en iyisini arama huyu işte
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapa yapa duyguları teslim ediyorsunuz işte
+1 yılHayır değil skor peşinde koşanlar skor olmaya mahkûmdur.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Bazı insanlara göre marifet, bunla övünmek vesaire. Tek bir insan olmalı, o da aşık olduğun, sevdiğin kişi ve ömrünün sonuna kadar da o olmalı. Mantıklı olan bu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılBence değil. Farklı kadınlar farklı bedenler farklı hisler farklı özellikler. Bir düzen yok. Pek etkili bir haz olacağını sanmıyorum. Partnerim ve ben birbirimizi çok iyi tanımalıyız.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılPara sıkıntın yoksa her gece clup bar takılan biriyse marifet değil
Diğer türlü marifet kesinlikle konuşcak insan bulsan da ev araba olmalı yoksa yer sıkıntısı çekiyorsun falan10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMarifet ustalıkla yapılan şeye denir
Zaaflarının kurbanı olanlara değil30 Yorumla Ben sürekli değiştirmeyi sevmiyorum birlikte olduğum kişiyle baya zaman geçiririm sonra baska biri olur hayatımda.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok kullanılmış şeylere alerjim var :D tiksinç bi durum bence, marifet bunun neresinde? Ne erkeğe ne kadına yakıştıramam bu durumu.
10 Yorumla
+1 yılTek kişi beni mutlu ediyorsa bende onu mutlu ediyor isem başkasına gerek yok
20 Yorumla
+1 yılSade ve oz cokluk yarmaz ne yani dibinimi gorecekler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Macera arayan için güzel bir şey tecrube insan tanımak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıltedbili mekanda ferahlık var derler dedelerimiz. sanırım söz mantıklı.
10 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiği arzuladığı kişiyle seks yapmalı bence
10 Yorumla
+1 yılBunu yapanlar fena bi kayaya çarpınca ayılırlar anca.
10 Yorumla
+1 yılHayır marifet değil adam olan tek kişiye bağlı kalır tek kişiyle yapar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Kisiden kisiye degisir. Dunyada her türlü şeyin emsal olacak örneği var. Yadirgamamak lazim
10 YorumlaGüzelim Sen bir seks yapsanda bizde rahatlasak sende 🤪🤪🤩🤪
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılMarifet değil güzel gidebilecek ilişkinin bitmesine neden oluyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Bence değil hatta beceremediğim şey. Hem duygusal, hem libidosu yüksek olmak çok fena bir şey yaa 🥺
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence bir tanesi ile uzun süre kalabilmek marifet 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 tanesini bulamıyoruz ne süreklisi.. bazı yorumları okudum da yani inandırıcı da değil. Hele 1 tanesi destan yazmış.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. marifet değil bence,
uyumu yakaladığın partnerle ateşli saatler geçirmek en güzeli10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek kişi ile uzun olmak marifetlik senin gibi genislerden değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil, hiç değil, normal de değil, ama partnerinin olmaması da iyi değil, akışına göre mecbur kalıyorsun.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seks en keyifli şey olduğuna göre, marifet yani yetenek gerektirir. Örf ve adetlerimize göre hoş karsilamayabiliriz ama her gün birini ikna edecek bişeylere sahip olan kişi tebrik bile edilebilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sürekli en baştan en baştan sıkar ya en güzelini buldun mu kaçırmayacaksın bence
10 YorumlaMarifet değil bende çok yaptım belli bir süre sonra hiç kimseden keyf almıyorsun eskiler aklına geliyor
10 YorumlaDeğil! 😒 Evlilik dışı ilişkiye karşıyım ben.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır sevgililik evlilik filan olmasına gerek yok bence ilişki için ama duygusal olmak zorunda bir şeyler yoksa olmaz ki
- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAsla değil ki marifen görenler basit insanlar olur ama farklı bedenlerde seksi deneyimlemek uğlaşacağın doyum adına uç noktaları görmeni sağlar.
00 Yorumla
+1 yılTek esliligi 24 sene denedim boşandıktan sonra 3 ya da 5 ayda bir partner değiştiriyorum ama bu tamamen güvensizlik ten.
00 YorumlaDeğil isterimki tek bı tane olsun ama bekarım ve ihtiyaçım var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılMarifet tabiki. Kolay iş değil. Paralı değilse tabi 😁
00 Yorumla
+1 yılTercihdir. İyi veya kötü diyemem
20 Yorumla
+1 yılTam bir midesizlk böyle marifet olmaz olsun
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNesi marifet iğrençlik ve midesizliktir
10 Yorumla Marifet değil iğrencliktir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kesinlikle değil
10 Yorumla Marifet değil onun adı başka bir şey
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılNe desem ki kala kaldım 🤣
10 Yorumla
+1 yılMarifet değil tabi. Tek eşli olmak lazım.
10 Yorumla
+1 yılMarifet değil ama hep aynı yemek yenmez
10 Yorumla
+1 yılDeğiştirmenin midesizlikten bir farkı yok
10 Yorumla
+1 yılEvet tam bir şeref... sizlik marifeti...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKişinin karakterine göre degişir
10 Yorumla
+1 yılDoyumsuzluk bunun adı başka bir şey değil ..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar komik sorular bunlar
10 Yorumla Toplasan 3 hanımla yaşamışımdır yahu 😂
10 YorumlaTek eşlilik ten yanayım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıldeğill 💁🏽♀️
30 Yorumla Midesizlik
20 Yorumla
+1 yılBence iğrenç
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler