Tayt dar kıyafetlerin hepsi lakin sevgilimden bunları giymesini istemem dışarda bunları bekleyen dingil cok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Araya giren taytlar yok mu ooof. Farkındaysan tiktokda şimdi kızlar ya popo gösteriyor ya da taytı okadar yukarı çekiyor ki. Kuşan arası atlıyor dışarı. Peki bende sana bişey sorcam
Diyelim bi aekadaş topluluğundasın. Hoş bi çocuk batıyor gözüne. O da seni kesiyor. Griy eşorfman giymiş. Farkediyosun ki aleti belli oluyor kalkmış. Eşorfmana yapışmış. Bişey hisseder misin
Diyelim geldi yaklaştı sizin topluluğa oturdunuz o karşında yerde tabu oynuyosunuz. O da seni kesiyor utana utana. Aleti dimdik. Öyle yapışmış ki eşorfmana kafasının hattı bile belli. Oyun bitti ayrıldınız sohbetinizde oldu o an. Aldı bi arkadaşından numaranı yazdı sana. Bakire misin?
Tutmayı ellemeyi boşaltmayı hayal ederim dedin ya 😅Diyelim yazıştınız seninde için gitti anlaştınız biyerde buluştunuz. Öpüştünüz güzelce çıkardı verdi eline. Dediki hadi bakalım bak elinde. Kavradın elinle ileri geri yapıyosun. O sana demiyor ama içten içe dil atmanı bekliyor. Dilini gezdirir misin üzerinde aletin. Ağzına alır mısın bianda ki🙄
Karşılıklı mı. Diyelim adam asıl seni yalamayı senin onu yalamana tercih edicek biri olsa. Hatta baktın ki evde öpüşür öpüşmez direk seni yatağa uzatıp soyuyor. İkisinin birini tercih edicek olsa senin onu yalamandan çok o senin altlarını yalamak istiyor diyelim. Saatlerce dil atmak istiyor aşşalarıma tadına kokusuna hapsolmak istiyor altlarının diyelim. Yalatır mısın
Uzattı seni soydu ama iç çamaşırın var hala. Öptü üzerinden kokladı kokladı. İç çamaşırırın üzerinden dilini sürdü. Sonra çıkardı. Etrafını başladı öpmeye koklamaya. Eyrafını yaladı hep. Sonra arasına komple dilini sürdü. 2,3 sürdü. Kokladı oranı. İnce sakalını sürdü orana derken başladı arasına dil darbeleri atmaya. Okadar iştahla dil darbesi atıyot ki. Eliyle arasını aralayıp içe doğru dilliyor. Sen sulanınca ağzını dayıyor orana... Baktın ki bayıldı oranın tadına uzun uzun. Uzun süre yalasa yeter der misin?
Ama kızlar oral konusunda biraz dezavantajlı. 🙄Şu konuda. Erkek seni uzatıp istediği gibi doyasıya yalıyor emiyor altlarını. Evirip çevirip yalıyor. Ama sen erkeğin aletinine dil at. Alet ve erkek içgüdüsü harekete geçer. Dondurma gibi yala sıkıntı yok. Ama kafasını ağzına almaya başladığındaaaa erkeğin hormanları da aleti de durmaz 😂 Sana yedirmek ister. Diyelim o çocukla dediğimiz anlattığımız çocukla bu andasınız. Şimdi sana yedirmek isteyecek. Aldın başını ağzına. Çocuk başladı kontrolü kendi almaya. Zorlanacaksın ya. Zor olur mu senin için hoşuna mı gider 😁
He ozmn başka. Yine yedirmek ister ama çok aşırıya kaçmaz istemezsen. Ama altlarını yalarken cidden başını alamazsın ordan. Bakire kız korkmaz dimi bozulur mu die erkek yalarken.
Erkek içinde kadın içinde iki tarafta önceden kafasında algı ile olumsuz bakmıyosa ve temiz titizse bence kadında aletin tadına bayılır. Erkek de doyasıya yalar. Sonuçta arzuladığı kadın. Kadın narindir. Sorduğun sorudan kıyasla kıyafetlerinden bile belli oluyor narinlikleri. Hoş bulduğun kadınla yataktasın onun yalanmaz mı ya. Bilinçli bir erkekse hertarafını yalar yutar bence.
Bişey danışcam sana. Turizm işinde çalışıyoruz. Resepsiyonda 29 yaşlarında bi kız var. Bizde kenardayız iki erkek. Önğmüzden stajer bi kız geçti. İşte lise yaşlarında. O kız geçti. Resepsiyondaki kız dedi bana ki. Sen farkedemiyosun. Drdim neyi. Dedi hiç. Dedim neyi neyi. Dedi tam yaşında liseli ben anlıyorum. Kız böyle utana utana geçen bi kız ama bu kız neden öyle dedi sence. Ne farketti onda?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Knk bu benim isim ya tahrik etmeyi iyi bilirim hafif kivrimli mini etek erkekleri tahrik ediyor kendime cekiyor benim pesimde oluyo hep😀😂
O etegi kaldirmadan avuclayasim geliyo etegin altindan:)
Tayt dar kıyafetlerin hepsi lakin sevgilimden bunları giymesini istemem dışarda bunları bekleyen dingil cok
Araya giren taytlar yok mu ooof. Farkındaysan tiktokda şimdi kızlar ya popo gösteriyor ya da taytı okadar yukarı çekiyor ki. Kuşan arası atlıyor dışarı. Peki bende sana bişey sorcam
Sorabilirsin
Diyelim bi aekadaş topluluğundasın. Hoş bi çocuk batıyor gözüne. O da seni kesiyor. Griy eşorfman giymiş. Farkediyosun ki aleti belli oluyor kalkmış. Eşorfmana yapışmış. Bişey hisseder misin
Tahrik eder 🥵
O an diyelim gözünü ordan aldın ama aklına hayali geldi. Ne düşünürsün ki. Islanır mısın. Tutmayı mı hayal edersin ne gelir aklına sence 😅
Tutmayı ellemeyi boşaltmayı
Diyelim geldi yaklaştı sizin topluluğa oturdunuz o karşında yerde tabu oynuyosunuz. O da seni kesiyor utana utana. Aleti dimdik. Öyle yapışmış ki eşorfmana kafasının hattı bile belli. Oyun bitti ayrıldınız sohbetinizde oldu o an. Aldı bi arkadaşından numaranı yazdı sana.
Bakire misin?
Ne yapmaya çalışıyorsun 😉
Tutmayı ellemeyi boşaltmayı hayal ederim dedin ya 😅Diyelim yazıştınız seninde için gitti anlaştınız biyerde buluştunuz. Öpüştünüz güzelce çıkardı verdi eline. Dediki hadi bakalım bak elinde. Kavradın elinle ileri geri yapıyosun. O sana demiyor ama içten içe dil atmanı bekliyor. Dilini gezdirir misin üzerinde aletin. Ağzına alır mısın bianda ki🙄
Beğenirsem ahsksjhka
Haha 🤣Diyelim beğendin elinle sıvazlıyosun ileri geri yapıyosun. Çocuk da hissediyosun bekliyo ki dille. Dilleyip ağzına alır mısın başını 😅
her şey karşılıklı olması lazım
Karşılıklı mı. Diyelim adam asıl seni yalamayı senin onu yalamana tercih edicek biri olsa. Hatta baktın ki evde öpüşür öpüşmez direk seni yatağa uzatıp soyuyor. İkisinin birini tercih edicek olsa senin onu yalamandan çok o senin altlarını yalamak istiyor diyelim. Saatlerce dil atmak istiyor aşşalarıma tadına kokusuna hapsolmak istiyor altlarının diyelim. Yalatır mısın
Kim istemez ki
Uzattı seni soydu ama iç çamaşırın var hala. Öptü üzerinden kokladı kokladı. İç çamaşırırın üzerinden dilini sürdü. Sonra çıkardı. Etrafını başladı öpmeye koklamaya. Eyrafını yaladı hep. Sonra arasına komple dilini sürdü. 2,3 sürdü. Kokladı oranı. İnce sakalını sürdü orana derken başladı arasına dil darbeleri atmaya. Okadar iştahla dil darbesi atıyot ki. Eliyle arasını aralayıp içe doğru dilliyor. Sen sulanınca ağzını dayıyor orana...
Baktın ki bayıldı oranın tadına uzun uzun. Uzun süre yalasa yeter der misin?
Bitirsin beni boşalana kadar devam etsin
Gerçekten baldır bal. Ön arka heryerini yalar. İçini emer içini. Güzel yalarsa sen oral seks çeker misin ona Yoksa pek istemiyor musun oral seks işini
Yoo isterim
Bide diyor beğenirsem flan. Sen o pozisyona gel o eşorfmanın altındaki aleti gırtlağa kadar almazsan bende bişey bilmiyorum 😂Doğru mu
Beni bu kadar tatmin etmiş onada vermek lazım bişeyler 😂
Ama kızlar oral konusunda biraz dezavantajlı. 🙄Şu konuda. Erkek seni uzatıp istediği gibi doyasıya yalıyor emiyor altlarını. Evirip çevirip yalıyor. Ama sen erkeğin aletinine dil at. Alet ve erkek içgüdüsü harekete geçer. Dondurma gibi yala sıkıntı yok. Ama kafasını ağzına almaya başladığındaaaa erkeğin hormanları da aleti de durmaz 😂 Sana yedirmek ister. Diyelim o çocukla dediğimiz anlattığımız çocukla bu andasınız. Şimdi sana yedirmek isteyecek. Aldın başını ağzına. Çocuk başladı kontrolü kendi almaya. Zorlanacaksın ya. Zor olur mu senin için hoşuna mı gider 😁
Çok hoşuma gitmez
He ozmn başka. Yine yedirmek ister ama çok aşırıya kaçmaz istemezsen. Ama altlarını yalarken cidden başını alamazsın ordan. Bakire kız korkmaz dimi bozulur mu die erkek yalarken.
Korkmaz heralde ama kız dan kıza göre değişebilir saçma sapan sorular soranlar gördüm
Yeminle çok merak ediyorum tadı kokusu nasıldır diye. Çok canım istiyor güzel bir oral yapmak karşı tarafa. Tadına doyamam gibi geliyor bana
Sevmeyende var
Erkek içinde kadın içinde iki tarafta önceden kafasında algı ile olumsuz bakmıyosa ve temiz titizse bence kadında aletin tadına bayılır. Erkek de doyasıya yalar. Sonuçta arzuladığı kadın. Kadın narindir. Sorduğun sorudan kıyasla kıyafetlerinden bile belli oluyor narinlikleri. Hoş bulduğun kadınla yataktasın onun yalanmaz mı ya. Bilinçli bir erkekse hertarafını yalar yutar bence.
Bencede
Kızların kaç yaşlarında canına tak eder. Artık yeter bozdurmasam bile yalattırcam duramıyorum der ki. Lise yaşlarında mı
Bişey danışcam sana. Turizm işinde çalışıyoruz. Resepsiyonda 29 yaşlarında bi kız var. Bizde kenardayız iki erkek. Önğmüzden stajer bi kız geçti. İşte lise yaşlarında. O kız geçti. Resepsiyondaki kız dedi bana ki. Sen farkedemiyosun. Drdim neyi. Dedi hiç. Dedim neyi neyi. Dedi tam yaşında liseli ben anlıyorum.
Kız böyle utana utana geçen bi kız ama bu kız neden öyle dedi sence. Ne farketti onda?
dar giyim, tek omuz dekoltesi, göğüs dekoltesi, mini etek, tayt
he bi de ince siyah külotlu çorap :D
tayt, mini etek, mini şort, crop, dekolteli giysiler, yırtmaçlı etek, file çorap...
sen güzel ol fiziğin güzel olsun dikkat çekersin kıyafetle dikkat çekeceğin erkek sadece seks için yanında olur fiker gider
siyah çoraplı kıyafetler diye özetleyeyim :) ince olur, dantelli olur, şerit olur, file olur...
Yazın giyilen elbise altında en fazla ten rengi çorap ile ya da çorapsız
Tanga iç çamaşırsız tayt mini etek göğüs altı dekolte
Siyah renk iç çamaşırları hoşuma gidiyor
seksi
Beyaz tenli kadınlar hele böyle siyah renk sutyen falan giyiniyor ya harika oluyor...
Ayrı bi seksilik katıyor...
Vücut hatlarını belli eden dar veya dekolteli
cıplak kıyafetsız tahrık edıyor sadece benı
Kıyafet bir obje değildir. Hiç biri etkilemez
ben kısa etek seviyorum böyle keseileyim altını
İç çamaşırları beni tahrik eder
Dar giyim tabi zayıfsa
çok kötüsün
Neden
Igren-csiniz
Anlatıyım
Anlat