Cinsel Yaşam Sevişmek istediğinizde ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Sevişmek istiyorum ama bacaklarımı kırdım hep evdeyim canım çok sıkılıyor. Sevişmek istediğinizde ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Sadakatsiz1Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 54 , eic 96% +1 yıl Seçenek yok değil, ama alışılagelmiş birtakım aktivitelerden mahrum kalmış hissettim.Sıkıntı büyük, kolay gelsin demek lazım. 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Erkek takviyesi yapalım sevişirken nelerden hoşlanırsın ona göre filtreleyip takviyeyi yapıcam çılgın bakire 0 0 Yorumla
RuyaYagmur Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl aga be mastürbasyon knk sevgilim yanımdaysa yurtta degilsem her türlü seks 1 3 Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl seks varsa ok Yorumla RuyaYagmur +1 yıl @SertSevimliAdam sfg Yorumla RuyaYagmur +1 yıl @SertSevimliAdam lan yazma sanane seni ne alakadar ediyo Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. alçılar engel mi oluyor? en azından oral yapılabilir diye düşünüyorum. bu arada geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Orangutan4 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Böyle saçma problemleri olan insanlar olmasa hayatta gülmeyeceğimi anladım saol 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. mastyap baska da caren yok zaten ya da partnerin varsa gelsin yalasın 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. düz duvar aldım böyle günler için, azdıkça tırmanıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl seni duvara yaslayım önünde diz çökecek birisi yok mu 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl belkide hayatında sadece sevişmek için birisi olsa iyide yalıyor olsa nasıl olurdu en özel anlarında Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Uzaktan bağlantı görüntülü görüşme diye bir şey var 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. herkes aynı durum partner olsun ya da olmasın :D 0 0 Yorumla
kmlaslnsbb Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gel kucagima ciplagim yataktayim kucakta severmsin 0 0 Yorumla
KadinSevgilisı Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bacaklerini kırdın? Derken? 0 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı. telefon rehberini karıştırıyorum 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende istiyorum ama sevişecek kimse yok 😊 0 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl sevişecek birini buluyorum bulamaz isem ele mahkum 0 0 Yorumla
Grininellitonu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl İstersen sana yardımcı olabilirim o konuda 0 0 Yorumla
hayyambukowski Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. mastürbasyon 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. sexting yap 0 0 Yorumla
Harun3454 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Arayışa çıkıyoruz en kötü mastürbasyon yapıyorum 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nasıl becerdin 😀 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hallolur 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Partner buluyoruz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Seçenek yok değil, ama alışılagelmiş birtakım aktivitelerden mahrum kalmış hissettim.
Sıkıntı büyük, kolay gelsin demek lazım.
Erkek takviyesi yapalım sevişirken nelerden hoşlanırsın ona göre filtreleyip takviyeyi yapıcam çılgın bakire
aga be mastürbasyon knk sevgilim yanımdaysa yurtta degilsem her türlü seks
seks varsa ok
@SertSevimliAdam sfg
@SertSevimliAdam lan yazma sanane seni ne alakadar ediyo
alçılar engel mi oluyor? en azından oral yapılabilir diye düşünüyorum. bu arada geçmiş olsun
Böyle saçma problemleri olan insanlar olmasa hayatta gülmeyeceğimi anladım saol
mastyap baska da caren yok zaten ya da partnerin varsa gelsin yalasın
düz duvar aldım böyle günler için, azdıkça tırmanıyorum
seni duvara yaslayım önünde diz çökecek birisi yok mu
belkide hayatında sadece sevişmek için birisi olsa iyide yalıyor olsa nasıl olurdu en özel anlarında
Uzaktan bağlantı görüntülü görüşme diye bir şey var
herkes aynı durum partner olsun ya da olmasın :D
Ulan yaaa sesli güldüm 🤣🤣
Ahaha geçmiş olsun ☺️
Gel kucagima ciplagim yataktayim kucakta severmsin
Bu aralar mastürbasyon
Bacaklerini kırdın? Derken?
telefon rehberini karıştırıyorum
Bende istiyorum ama sevişecek kimse yok 😊
sevişecek birini buluyorum bulamaz isem ele mahkum
Eve çağıracak kimse yok mu?
vibrator kullanmıyor musun?