Arkadaslar ben daha once 4 senelik iliskimdd eski sevgilimle birlikte oldum. Şu an yeni bi iliskim var ama erkek arkadasim bakir. ben bakir istemiyorum sizce ayrilmali miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
yorumlarda yazdığın gibi ileride yüzüne vurma ihtimali var bu durum ne kadar önemsiz olsa da. bunla karşılaşmak istememek de hakkın. ama bunu der mi arkadaşının karakterini de sen biliyorsun tabi ki
08 Yorumla
Soran+1 yılyeni bi iliski oldugu icin emin olamıyorum ama cevremde gördüğüm kadariyla böyle cok sey yasaniyor. ayrılacagim bu yuzden bekaret kavramini takan birisi hayatimda olsun istemiyorum
Soran+1 yılonem vermiyorum dedi ama dindar birisi
Soran+1 yılhaklisin mantikli dusununce en doğrusu ayrılmak. artik olacaksa ciddi bisiler olsun istiyorum, cok tesekkur ederim
Soran+1 yılsen de cok mutlu ol umarim
En İyi Cevaplar
+1 yılSoruyu sorman bile hata. Ayrıl gitsin. Bir dahakine de sevgili olacağın kişiye sevgili olmadan daha önce birisiyle sevişip sevişmediğini sor. Kafan rahat eder.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
+1 yılBöyle bir şeyi dert ediyorsan zaten sevmemişsin demektir ayrıl da çocuk ta senden kurtulsun onu o olduğu için seven birini bulsun. Keşke bunu en başta konuşsaydınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılen basta konustuk zaten. bi seyler yasayip birlikte olup 3 ay sonra yuzume bakire degilsin demesini istemiyorum bakir erkekler takiyor bunu
- +1 yıl
O artık aranızdaki şeye bağlı bir şey
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabii ki ayrılmalısın. Uzuvu bulunduğu halde kullanmamış ne kadar ayıp. Halbuki sünnetten 3 ay sonra direkt sevişmeliydi.
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasinda da sevissin bi zahmet
+1 yılDeneyimsiz biriyle sevişmek seni neden rahatsız ediyor? Belki birkaç ilişkiden sonra seni bile cebinden çıkaracak fantezileri açığa çıkacaktır.
08 Yorumla
Soran+1 yılhosuma gitmiyor. deneyimli, ne yaptigini bilen kendinden emin erkek seviyorum. ayrica daha sonra da sen bakire değildin muhabbeti yapsin istemiyorum bakir olanlar takilabiliyor boyle seylere
- +1 yıl
Bu konuda haklısın, yani bakire olmamana laf söyleyebilir erkekler. Ama bakir birinin daha güzel dokunuşları olabilir
Soran+1 yılhayır cok gormemis gibi oluyor itici geliyor bana
- +1 yıl
Bugüne kadar tecrübe ettiysen doğrudur bunları, senin isteklerin nasıl
Soran+1 yılbenim hayatimda 1 erkek oldu o da baya deneyimliydi o yuzden onun gibi birisini istiyorum
- +1 yıl
Neler yaşadınız
Soran+1 yılsanane
- +1 yıl
O anlamda değil, normal bir ilişki dışında
Yani sonuçta herkes belirli bir yaşa kadar bakir yaşıyor daha sonradan bunu hayatından egale etmiş oluyor bu ikinizin elinde aslında
08 Yorumla
Soran+1 yılama deneyimsiz bir erkekle sevismek istemiyorum
Soran+1 yılbilemedim. daha sonra sen bakire degildin muhabbeti de yapmasini istemiyorum bana :D bakalim artik
Soran+1 yılcok haklisin. cok tesekkur ederim
Soran+1 yılcok tesekkurlerr umarim sen de keyifli zamanlar gecirirsin daima
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Format olarak birbirinin kopyasi olan. sorulardan birisi daha. Doğru söyleyin kim hazırlıyor bunları 😏🍹
10 Yorumla
+1 yılBazılarınız bakır erkek ister bazılarınız da istemiyorum der sizleri anlamak imkansız ya
01 Yorumla
Soran+1 yıldeneyimsiz erkekle sevismek istemiyorum
Bakir istemiyosan bakirliğine son ver çocuğun 🤷🏻♂️😄
02 Yorumla
Soran+1 yıldeneyimsiz erkekle sevismek istemiyorum
İlki sen olacaksın daha ne istiyon hemen ayrilmalimiyim. diyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ayrılmak mantıklımı bilmem ama sana tat vermeyecegi kesın
00 YorumlaEvet bir an önce ayrıl çünkü insanı verem edersin jsdhsh
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kendi istediğin gibi yoğur işte zaten bir kere yapsın daha dayanamaz senden de kopamaz o zaman 😊
00 YorumlaNe işin var onunla öp desen öpemez okşa desen yapamaz çünkü nasıl yapacağını bilmez mutlu edemez kadını
02 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum kesinlikle
+1 yılOnu eğit tam istediğin hale getir
08 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay sonra sen bakire degilsin ayriliyorum desin diye mi :D
- +1 yıl
Öyle bir kadın ol ki seni değil bırakmak sensiz bir an bile geçiremesin. Sen yoksan kendini erkek hissedemesin 😍 Akıllı bir kadın bunu neredeyse her erkekte becerebilir bunu unutma 😉
Soran+1 yılnasi yapılır ki o
- +1 yıl
Onuda sen bileceksin. Birtek senin yanında erkek olduğunu hissettir ona. Sanada sevgisini kaybettirmeden yap bunu. Aklına öyle bir gir ki seni her an arzulasın sana hediyeler alsın sensiz nefes alamaz hale getir.
Soran+1 yıl:D onu ben beceremem gibi
- +1 yıl
Her kadında bu vardır içindeki disil enerjiyi ortaya çıkar. YouTube da dişil enerji yaz dinle meditasyonları yap gerisi sana kalmış 😊
Soran+1 yılhehe teşekkür ederim bakicam
- +1 yıl
Takıldığın yerde mesaj atıp sorabilirsin.
Bakir olmayan bul sende
10 YorumlaOnunla da ıliskiye gir bakirligi gider iste
00 Yorumla
+1 yılO zaman bekaretini al onun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatarsan bakır kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecrübe mi istiyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ayrılma onunla seviş ki tecrübe kazansın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılistemiyorsan ayrıl neyi soruyorsun?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNiyeki
02 Yorumla
Soran+1 yıldeneyimsiz erkek hosuma gitmiyor, kendinden emin ne yaptığını bilen erkekler daha seksi ve ilgi cekici oluyor. ayrıca bakir erkekler bekareti takabiliyor daha sonra bana sen bakire degildin demesini istemiyorum
- +1 yıl
Him sen ogret canim
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ee sende ver olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yıldeneyimsiz birisiyle sevismek istemiyorum
Soran+1 yılvalla 3 ay sonra sen bakire degilsin ayriliyorum der :D bakir erkege guven olmaz o yuzden ugrasamam
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıle boz
02 Yorumla
Soran+1 yılhaci baba tekkesi miyim banane
- +1 yıl
kız öyle deme sevaptır
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl ya çocuğu da pisletme
01 Yorumla
Soran+1 yılayrilicam
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun ilişkiye gir bakir olmasın artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlığını sen al işte:)
02 Yorumla
Soran+1 yıldeneyimsiz bir erkekle sevismek istemiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen onu becer işte onu diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılayrılmalısın
00 Yorumlaayrılmasın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz