Sevgilim beni eski kız arkadaşıyla aldatmış. Ama aramızda cinsellik yok ya ihtiyaçtan yaptım diyor. Affettim sizce doğru mu yapmışım? Evlenince zaten cinsellik olacak aramızda yani aldatmaz sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşkım kadınların ihtiyaçları erkeklerinkinden daha fazla ve yoğundur , sadece yetiştirilme biçimi ve toplum tarafından baskı gördüğümüz için erkekler kadar normal karşılayamıyoruz. Sen ben sevgi görmek istiyordum sadece sevgi ihtiyacımı başka bir erkekle karşıladım desen o kabul eder miydi? Ya da sen onu severken başka birine ihtiyaçların için dokunabilir miydin? Senin için bile kendine hakim olamamış
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBak buradaki hiçbir kişinin düşüncesini önemseme.
Benimkisi de dahil.
Ben sana sadece kapıları göstereceğim, sen kendin seçeceksin kapıyı.
Kimsenin seni 5-10 dk rahatsız edemeyeceği bir ortama gir. Bir yere uzan rahat otur, havadar bir ortamda değilsen de 5 dk camı aç hava girsin içeriye.
Sonra şu soruları sor kendine :
1. Doğru söylediğine %100 emin miyim? Bu çok sert bir soru farkındayım, ama %99 eminlik dahi bir problem. Böyle düşün, tam emin değilsen şüphe vardır.
2. Beden dili ve sözlü iletişiminde %100 pişman olduğuna emin misin?
3. Bidaha yapmayacağına %100 emin misin?
4. Eğer bu sorulardan birinden veya hepsinden %100 emin değilsen bu itttinnn seni bi daha aldatmaması için kendine garanti verebilir misin, ne yapabilirsin bu konuda?
Bunları kendi içinde cevapla, eğer umutsuzsan fikir değiştirirsen de saçma sapan bir bahaneyle ayrıl engelle her yerden olsun bitsin.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılSenin bu ergen ve cahilce düşüncene herkes sahip olsaydı aldatmalar vs olmazdı en basit örnek camdaki kizdaki Sedat karısı var yaşadı da cinsellik hani gerçek olup olmaması değil zihniyeti anlatıyorum gidiyor cana ya o yüzden o beyninle yaşamaya devam et hatta bak hamile olunca da görürsün bunu yapan o zamanda yapar senin için sorun yok nasılsa affedersin
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aldatmak yanlıştır evet. Herkes ikinci şansı hak eder buna da kabul ama ihtiyaçtan yaptım dediğine anlam veremedim ben. Senle bir şeyler yaşamıyor sanırım. Ki yaşamıyor diye yapması kötü yaptığı kötü şeyi çok basit söylemesi sıkıntılı geldi bana. Şans vermişsiniz büyüklük yapmışsınız şansı değerlendiremediğinde ise bir daha affetmeyin elbette.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
94Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSon derece haksızsın kesinlikle haksızsın yani sen o adam pardon o adam sana ne yapsa senin hakkında adam sana demişki ben seni aldattım çünkü ihtiyacım vardı ihtiyacım olduğu için gittim seni aldattım demiş ama sen yinede onu affetmişsin bu adamda güven sıfır sadıklık sıfır yani neyi affediyorsun
10 Yorumla burada mesele ihtiyaç değil ki.. Siz konuyu çok yanlış yerinden anlamışsınız. Mesele aşkın ve sevginin bir gereği olarak sevdiğin kişiye sadık ve gönülden bağlı bir şekilde kalabilme mevzusu. Ona bakarsan herkesin ihtiyacı var. Bir senin sevgilinin ihtiyacı yok yani. Ama millet gerektiğinde arzularına ve tutkularına gem vurabiliyor. Kusura bakma ama sevgilin karaktersiz hem de önde gideni. Bu kişiyle evlenmeden önce iki defa düşün derim yoksa aldatılman yüksek ihtimal..
120 YorumlaÖncelikle affınıza sığınıyorum. Seksi kendine bir ihtiyaç gibi gören insanla birlikte olmak ne kadar doğru? Elbette bir ihtiyaç ama alelade biriyle değil. Sevdiğin kadın veya erkekle aşkla yapılabilecek bir şey olduğunu düşünüyorum. Yani bugün o kıza bu şekilde bir seks objesi olarak yaklaşıyor. Yarın sana da bu şekilde yaklaşacak. 2 gün sonra gelir " bak bu bir ihtiyaç başkasıyla yapmamı istemiyorsan benimle yapmalısın " diyecek. Sırf siz sevdiğiniz için kabul edecek sonrasında pişmanlık yaşayacaksınız.
Ne gereği var? Bunca acıyı çekmeye. Kendine yazık, gençliğine yazık, güzelliğine yazık. Kadınları elinin kiri olarak gören hiçbir erkekle birlikte olmayın ne kadar sevseniz de. Gün gelir siz de el kiri olur ağlarsınız...30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekleri yazıcam sende kızcan ya da aptal deyincede kızıyorsunuz. seviyorum diye ihanet edeni affediyorsunuz sonra sürekli aldatıyor. neyin iihtiyiacı bu? senin yokmu? yemek ihtiyacımı? ölecek mi yapmazsa? böyle aptalca bahanelere hangi beyinle kanıyorsunuz? sen ona kıyamadın ama o sana kıydı şimdi aynı kızla yine yapıcak ya da başkasıyla ama senin ruhun duymicak evlenince nasılsa ypacanız tabi. ama hamileyken yine o kızla İHTİYACINı giderir artık sen bunuda affet. çünkü sende mide yok önemlisi onur haysiyet yok
42 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin cinsellik ihtiyacını karsilamazsa ne yaparsin
- +1 yıl
Modlar kaldırmış yazdığımı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle yapan sen hamileyken, lohusayken ya da baska hastaliktan dolayi seks yapamayacak durumdayken de yapar. Bosluk oldugu an yapar yani. Evlenince seks olacak zaten demissin de evlenince her gun seks mi olacak? Bunun regli olacak, hamileligi olacak, lohusaligi olacak nerden baksan bunlarin hepsi toplam 1 yıl, hamilelikten sonra bazi kadinlarda isteksizlik oluşuyor belki kocanla iliskiye girmek dahi istemeyeceksin bir süre daha. Sana simdi sadakat göstermeyen 1 yillik hamile/lohusa doneminde sadakat ve saygi gösterir mi sence? Herhangi bir uzun suren hastaliginda iliskiye giremeyecek durumda oldugunda bu saygiyi gösterecek mi sence? Ben sanmiyorum bence sende dusun bunlari.
00 Yorumla
+1 yılSen hamile kaldın diyelim evlenince ve ilişki yasak. Gidip yine ihtiyacım var dedi ve aldattı 🤣🤣 bir düşün bakalım 🤔
Böyle bir bahane olamaz Yahu30 Yorumla
+1 yılMerhaba. Şu dakika itibariyle bu platformdan çıkıp karşı tarafa ayrıldığını belirtmeni dilerdim. insanın Kendisine saygısı olması insanı vezir de eder, rezil de... O yüzden sana tavsiyem aldatmak bir ihtiyaç değil, karşısındaki insanı canım yerine koymak, onu hiçe saymaktır. Bunu göz önüne alarak evlendiğin zaman Ya aldatırsa yine? Diye düşüncelerin sonunu düşünerek devam etmen. Bol şans umarım doğruyu bulursun :)
10 YorumlaÇok saçma 🙄 bide eski sevgilisiyle
madem ihtiyaç ozaman git eskort çağır 🤷🏻♀️ Ama o bile saçma!
31 diye bir rakam var açsın internetten 18+ ihtiyacını gidersin!
Seni resmen aptal yerine koymuş
Erkeklerin hepsi aynı demek istemiyorum ama kadınlara biraz saygı ya10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa nasıl yorumlar yapmışlar, öyle şey mi olur kardeşim.. Böyle şey affedilir mi yarın evlendiğinizde de regl ya da lohusa zamanlarında ihtiyacından aldatırsa ne yapacaksın.. Bu kadar basit olmayın, kendinizi bu kadar da düşürmeyin lütfen..
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyarım karşılamak isteyinceye kadar beklerim, kalkıp da aldatmam..
+1 yılMadem ihtiyaç neden eski sevgili?
Yani kusura bakma bunun açıklaması olamaz hiçbir şey10 YorumlaBence sen ona kendini mecbur hissetmissin bahane uretip seni aldatmak uzmek seven bunu yapmaz evlenince seks olucak ama seksin olmadigi donemlerde olucak cocuk gibi hamilelik gibi o zamanda seni aldatinca annenin evine donme
20 Yorumla
+1 yılNiye sen ihtiyacın oldukça aldatıyor musun? Umarım troldür.
56 Yorumla
Soran+1 yılBen erkek değilim. İhtiyacımız erkekler kadar baskın değil
- +1 yıl
Bu erkeğe tapmanın kaçıncı seviyesi? Yeterince uyarılırsan, bir erkekten 9 kat fazla zevk alabildiğini biliyor muydun? Neyse, senin gibiler böyle erkeğe taptıkça daha cok aldatılır.
- +1 yıl
- +1 yıl
Yani bu, arkadaşın dediği gibi çok saçma bir bahane, resmen tapıyorsun ona.
- +1 yıl
Senin için okadar önemliyse ihtiyarı o başkası ile seni aldatmadan önce sevgilisi olarak başkası yerine sen karşıla madem ihtiyaçlarını.
- +1 yıl
İhtiyaçları*
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılHayır 🤦♀️ yanlış yaptın? Neyin kafası bu? Sana saygı duymayı bilmeli sana sadık olmayı öğrenmeli. Bir kere yapan affedilen hep tekrarlar. Neden eski sevgilisiyle peki? O seni onunla uzun zamandır aldatıyor sen uyumaya devam ediyorsun. Uyan bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bir insan neyse odur değişmez.
Ihtiyaçtan dolayı olsa kendi kendini de tatmin edebilirdi...
Seven erkek aldatmaz..
Bir fırsat bulduğunda ama eski sevgili ama başka biri yine gidicektir..
Aklı uçkurunda sende değil maalesef10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Aptal bir kadın milleti daha.
Artık bu kelimeyi söylerken rahatsız olmayacağım kadar bunu içimde özümsedim.20 Yorumlaİnsanoğlu her haltı 1 kere ettikten sonra yine eder
Belli olmaz
İyi niyetine, merhamet etmişsin güzel bir şey aynı hatayı yaparsa çok kötü. İhtiyacı senden alamıyor mu niye elin başkası00 YorumlaKendine bu kötülüğü neden yapıyosun kuzum aranızda cinsellik yok diye senden başkasına hele de eskiden bir şeyler paylaştığı birine dokunması iğrenç bir şey affetmemelisin asla. Kendine saygın varsa eğer.
10 Yorumlasana şimdi boyacının numarasını vericem o boynuzları bi ara cilalattır parlattır
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılElini kullansaymış, ona ihtiyaçsa sana da ihtiyaç. Sen gidip milletle yatıyon mu hayır. O zaman yaptığın mallık.
10 Yorumla
+1 yılBu iş olmicak siz ayrılın en iyi, onun cinsel ihtiyaçlarını sevgilisi olarak sen karşılamıyorsan daha çok aldatılırsın sen...
11 Yorumla- +1 yıl
En iyisi*
+1 yılBi bahane söylemiş sende tamam demişsin. Pek samimi ve güvenilir gelmedi. Evlenince yapmıyca garantisi yok. Hayırlısı olsun diyelm
10 Yorumla
+1 yılalakası yok abaza sırtlanın tekiymiş, aldatmanın bahanesi veya affı olmaz bedeli olur. seven kişi aldatamaz.
10 Yorumla
+1 yılKız bu boynuz isteyerek de mi takılıyormuş? Hangi model seninki?
20 YorumlaHa oldu yarin birgün başına bir şey gelirse ihtiyaçtan seni terkte eder ☺️
20 Yorumla
+1 yılTroll değilsen eğer kusura bakma ama ağır konuşacam, sen bir g*rizekalısın. Hemde katıksız olanından
20 YorumlaYaaa sana kıyamamış eski sevgilisine gitmiş ne kadar düşünceli kaçırma bu çocuğu evlen
20 Yorumla
+1 yılBu tip insanlardaki özgüven ve inandırıcılık Allah vergisi cidden
23 Yorumla- +1 yıl
@Sedakaram :D kesinlikle o da çok orjinal karakter
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilinin avukatlığını yapacaksın madem, niye bize soruyorsun. Bi de her fikrini belirtene “ seks ihtiyacın karsılanmasa ne yaparsın” yazmışsın. Siz İki yalancı, ikinizde ihtiyaç kisvesinin arkasına sığınıyorsunuz. İkiniz de kendinizi ve birbirinizi kandırıyorsunuz.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAferim büyük hata yaptım yarın bir sen onun yanında olmayınca başka biriyle aldatır ihtiyaç niyetine uzaklaş ondan
00 Yorumla
+1 yılTroll sorudur inş.
01 Yorumla
+1 yılKızım ya, hani eskorta falan gitse anlarım da, bir de eski kız arkadaşı diyorsun. Allah akıl fikir eylesin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere aldattir
Ikinciside devam eder
Bide tersine duşun, bir kere aldatsan, devamı edersin00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. İhtiyaçtan dolayı aldatma nedir ya bahaneye bak oldu her ihtiyaç duyduğunda aldatsın sende her seferinde affet
00 YorumlaBu kendine yaptığın en büyük kötülük. Değersizlik. Bugün affettin yarın yine ihanete uğrayacaksın. Kusura bakma ama hak da ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende ihtiyaçtan yap benle ödenmiş ol 😂 😂 o evlensen de baska kizlara gidecek unutma buna ama sen malsın sen gerçek diyorum 😂 😂 kendi kendine yakacaksın hayatı zindan edeceksin erkek seni bile bile aldatıyor sen kabul ediyorsun iyi misin sen
00 Yorumla
+1 yılSana bu mantıklı bir cevap gibi göründüyse diyecek bir şey yok...
10 Yorumla
+1 yılTam bir geyik soru bence.
Ciddi cevaplayanı tebrik edesim var.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. evlenince de aldatır der ki hastaydını ihtiyacım vardı
00 YorumlaYani şimdi sen doğum yapınca lohusalik boyunca adam özgür mü?
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış yapmissin sana yanlış yapan birini affedemezsin ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizin yüzünüzden bizi de böyle saniyorlar ya. Ona üzülüyorum en çok.
00 Yorumla
+1 yılİyi poh yedin Sen bilirsin boynuz seviyorsan böyle yaşa
00 Yorumla
+1 yılKnk öyle bir savunmayı doktorlar dizisinde kadere yapmıştı sevgilisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Evet bu geçerli bir sebep görünüyor sende bulamadığını dışarıda arayacaktır
00 Yorumla
+1 yılhayatı boyunca erkeğin aynı kadınla birlikte olmasını beklemek:DDDDDD
02 Yorumla- +1 yıl
Ve kadının da aynı erkekle ahahahahajajja😂😂😂😂😘
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu mutlaka
erkekte primaltlarla sevişmiyor sonuçta...
Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. C*künü tutamayacaksa sevgili yapmasın. Bak ben yapıyor muyum😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Çok doğru yapmışsın sonuçta adamın ihtiyacı varmış 😉😏
00 Yorumla
+1 yılBırak poliannacılık oynamayı. Neyin ihtiyacı Allah aşkına yapmasa ölecekmi sekssizlikten.
00 Yorumla
+1 yılKuş beyinli boşuna diyoruz kuşlara hakaret oluyor cidden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaçtan yaptım ne ya? Safsın ya da fazla seviyorsun ikiside zarar verir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılHamile kaldığında da ihtiyacı olur veya kavga ettiğiniz de de..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. aldatıp aldatmayacağını bilemeyiz adamı tanımıyoruz
00 YorumlaYarın öbür gün çocuğu da başkasından yapar der hayatım sen yorulma diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini bu kadar düşürmemen gerekirdi ne olursa olsun yine aldatır emin ol biri sizi bir kere aldadirsa bu onun suçu iki defa aldadirsa bu sizin suçunuzdur
00 Yorumla
+1 yılYani takmıyorsan sen bilirsin normalde olması gereken ona hak ettiği değeri vermen ama sen bilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İhtiyaçtan derken? cinsellikte yok demişin. nasıl olmuş?
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun, senin gibi bir sevgili her erkeğe lazım
00 Yorumlabirde soruyorsun haksızmıyım diye. ne kadar basit ve aciz kızsın. kıçınızı yırtın sonra aldatılıyorum diye adam olun diye. senin gibilere müstehak
12 Yorumla
+1 yılSende sorsaydın benimde ihtiyacım var bende gidip karşılayayım diye ne diyecekti
00 YorumlaYanlış yaptın! Herkesin ihtiyacı var bu yönden bakarsak, sevgilinin yaptığının başka anlamı var ama söylemeye dilim varmaz. Evlenince değişir veya aldatmaz demek kendni kandırmak olur. Sende kendini kandırma daha fazla...
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İhtiyaçtan dolayı aldattım diyen sevgilimi affettim, doğru mu yaptım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler