Aramızda güçlü bir çekim var, belki cinselliktir tam ben de bilemiyorum. Fakat yaş farkımız çok fazla, uyum sağlayamıyoruz. Cinsellikte yaşamıyoruz o mesafeyi hiç aşmadık ama zaman zaman birbirimize karşı çok yoğun oluyoruz. Neye dönüşür sizce bu durum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl(Yaşadım) Delikanlılık yıllarımdı kendisi pek bir şey yaşamamış küçük yaşta evlenmiş bir bayandı benim konuşmalarım hareketli yaşamım onu çekiyordu yazlık ortamıydı arkadaşlarım çok fazlaydı ve ortamımız kız erkek ve konuşmalar gırgır o biçimdi sabaha kadar içer muhabbet ederdik bir bakmışım yanımda biterdi bazen yazdığın şeyler olurdu bilirsin delikanlıyım ve dişi sinek modundayım bazen bir bakmışım eli omzumda sanki bana hiç sevgili olmamış ve gençlik ortamına hasret bir kimse gibi gelirdi zaman geçti kış geldi ve insanlar çekildi kışlık evlerine ve bir mesaj attım hemen geldi o kadar çok zaman geçirdim onunla ama sadece bir kez beraber olduk sanırım o gençlik sevgilik ortamına hasretti ondan kaynaklandığı kanaatindeyim.
bir dene cesaretin varsa derim ama sonu yok biliyorsun bir veya bir kaç kez beraber olursunuz içinde kalacağına canın çıksın daha iyi biraz yakınlaş bakalım ne olacak hamle yapmadan bilemezsin ne olacak ne kaybedersin sonuçta anladığım kadarı ile çekiniyorsun gibi cinselliğe00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben 18 imdeyim bir çok kez 25-26 civarı kızlarla oldum ciddi bir ilişkiye gidebileceğini sanmıyorum ama belki oda olabilir cinsellikse çok güzel oluyor genç erkek enerjik ve istekli olgun kadın tecrübeli ve ne istediğini biliyor iki tarafta birbirini güzel tatmin eder
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de yaşça büyük arkadaş olduğum birisi var. Cinsellik yok ama ilerde çekim olur mu bilmiyorum. Aranızda çekim varsa yaş önemli değil. Benim konuştuğum on yaş büyük benden
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok şeyi yapabilir ya cinsel ilişkide arada yaş farkı olması çok iyi bir şey mesela genç bir erkek olgun bir kadın olursa kadın çok zevk alır çünkü erkek genç dinamik ki ona mükemmel zevk verir ya da mesela genç bir kadın ile olgun bir erkek burdada kadın aşırı zevk alır çünkü adam olgun ve her şeyi biliyor artık çözmüş mükemmel zevk verir
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerisi olcagini sanmiyorum olgun kadinlar daha cazip geliyor kendi adima konsmak gerekirse s. e. x daha bi guzel sevhetli oluyor yas farki fazlaysa istesende sonu gelmiyor dusunceler kafa uymuyor fizik olarak ciddi bi elektrikde olsa bi kadinin erkekden kucuk olmasi lazim yoksa gerisi seks icin guzel bi ikili olunuyor
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş yıllarda başıma gelmişti. Benjamin button filminde oynuyorum gibi hissettim. Fazla sürmedi meğer evliymiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılOnu bunu bilmemde olurki o işin kesin olacağı gün gelirde çatarda 7 şiddetinde deprem olacağından hiç şüphem yok 😍
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaş farkı sorun değil önemli olan sizin birbirinizi istemeniz bunu cinselliği yasamadan anlayamazsiniz burada tecrübeli olan sensin ona yol gösterecek olansın yani.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTeyze kaç yaşındasın sen? Hala aklın fikrin cinselikte
12 Yorumla- +1 yıl
Teyze sübyancu çıktı kanka ajajsj
- +1 yıl
@Candanbirkızz ahahhah 😂
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yaşlar nedir tam olarak? ona göre yorum yapmak daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılgüzel seks oluyor denedim üstelik sen evli o bekar ise
00 YorumlaHer zaman seks yaşayabilir. Olgun hatunlar candır :D
00 YorumlaHer şeyi yaşıyoruz benim sevgilim vardı 60 yaşında canım çarpıp duruyor Vallahi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe olacak yaş farkı çok fazlaysa evlilik olmaz anca en fazla cinsellik olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Karşında dıkkat et fırtına gibi genc var seni perişan eder
00 Yorumla
+1 yılNet fb
Bi süre sonra sıkılıp çıtır kovalamaya gider
Üzülürsün yoğun duygu besleme00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş farkından dolayı evlilik zor. cinsel uyum da yokmuş. yenisini bul
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel uyum yok değil. Birlikte olmadık hiç
Cevap sahibi+1 yılYanlış okumuşum pardon. e yakında sevişirsiniz. daha fazlası olmayacaktır. bunu göz önümde bulundur. beklenti içine girip üzülmemeni dilerim
+1 yılÇocuk senden çekiniyor korkuyor onu elde etmen kendine bağlaman çok kolay
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden korksun benden?
Neolacakki senin yasi var gayet tecrubelisin istedigini alir istemedigini almassin toylarla ugrasmakta zor olur anlayamaz seni diye dusunuyorum...
00 YorumlaBirgun mutlaka olucaktir olgun kadınlarla seks çok daha iyi
00 Yorumla
+1 yıl2 kere oldu o tür ilişkim erkek olarak çok şanslıyım
00 Yorumla
+1 yılSen ve onun yaşı kaç?
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı kaç ki Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
00 YorumlaSadece cinsellik yaşayabilir
00 Yorumla
+1 yılBen bi çok kez yaşadım güzel oluyo emin ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. İlerisi olmaz yas farkı cok ise
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilimde benden beşyaş büyük mükemmel bir uyum var aramızda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsaat cinsel tatmin olur
00 Yorumla
+1 yılSblalık yap, büyüt, yetiştir, öğret ve sev.
00 Yorumla
+1 yılNe istenirse o yaşanır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi rezil edersiniz hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılKaç yaş var? Neden sevişmiyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece cinsellige döner.
00 Yorumla
+1 yılO sadece kendini tatmin eder sana yetmez o
00 YorumlaAşka dönüşür bence ama sen çaba sarfetmelisun
00 Yorumlaahhhh bu feykler ahhhh
00 YorumlaBaya şeyler yaşar :)
00 Yorumla
+1 yılf*ck olur en fazla
00 Yorumla
+1 yılMutluluklar 🥳🥳
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşa yık duvarları
00 Yorumla
+1 yılgit yaraga girin donusur
00 YorumlaAşık olma gerisini boş ver gelip gecici heves
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılkaç yaşında o?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks partnerlıgı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. her şey yaşanabilir
00 YorumlaAradığım ilişki
00 YorumlaHerşeyi 😂
00 Yorumlaayrılığa
00 Yorumla
+1 yılUzak dur bence
00 YorumlaSınırsız seks yalat
00 YorumlaYaş kaç ti
00 Yorumla