Bugün eski sevgilim özür dilemeye gelmiş habersiz. Konuşurken gözüm sürekli malum yere kaydı. Tuhaf bi şekilde kabarık görünüyordu farklı bi pantolon giymiş daha bolsa falan diye düşündüm ama istemsiz gözüm kaydı oraya. Sonra şey dedim eskiden hep siyah giyerdin farklı bir renk seçmişsin gözüm alışmadı bi uzaktan da tanıyamadım seni pantolondan falan dedim. Renkten dolayı bakıyor desin diye ama gözüm o noktaya kaydı ya anlamış mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen konuşurken o suratına bakıyormuydu yani orasına bakarken ne yapıyordu eğer suratına bakarak konuştuysa fark etmiştir He sağına soluna bakarak konuşuyorsa pekte fark etmemiştir etse söyler veya sen utanma çekinme diye fark ettiyse söylememiştir
06 Yorumla
Soran+1 yılBugün güneşliydi zaten baya ikimizde gözümüz kısık bakıyorduk. Ben ara ara gözlerimi kaçırıp başka yerlere baktım güneş vuruyor diye. O hep bana baktı. Özlemiş beni otobüste bile cam kenarına oturdu ama beni izledi
- +1 yıl
Hımmm yani fark etmiş olabilir olmayabilirde ama fark etse söylerdi veya söylemek istemedi seni utandırmak istememiş olabilir çok kafaya takma birdahakine dikkat et bakmamaya çalış 😄😊
Soran+1 yılZaten aramızda bazı şeyler yaşandığı için aşırı utanmıyorum. Ayrılmamış olsak bakardım baktığımı söylerdim hiç sorun olmazdı ama özür dilemeye gelmiş ya hani ne bileyim kdjdlsjsksj
- +1 yıl
Hımmm. Bence takma bu kadar oda takmamıştır emin ol kuzum, birde kimseye 2. Şansı verme olur mu benden sana tavsiye :)
Soran+1 yılHaklısın sağol😊😊
- +1 yıl
Rica ediyorum:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılAnlamamıştır ama eğer p. nisi kalkık halde ise anlamış olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılKabarık görünüyordu ama pantolon boldu belki ondan
- +1 yıl
Olabilir benim genellikle p. nisim dimdik kalkık olduğu için kızlar genelde fark eder tabi kalın ve uzun olduğu için hemen belli oluyor ama oralı olmuyorum
- +1 yıl
Offfff erkekk yaaaaaa
Soran+1 yılPsjdkdjdldbdld
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlamıştır ne kadar ayrı kaldınız? O da seni özlemiştir 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalın penis belli ediyor kendini ya pantolondan eşorfmandan. Kadının hoşuna gidiyor mu
00 YorumlaDaha önce orasıyla münasabet oldumu?
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır tanıyorum 3 yıllık sevgiliydik... Yani..
+1 yılBir laf var
Sıçt. ın bir de sıvadın 😂00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlasa ne olabilir ki
00 Yorumla Diyeydin ya erkeğim yarağını yerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet, anlamıştır. Çok mu özledin s. k. ini?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılanlamış olursa zaten sana mesaj atar sorar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Kimbilir ne dusundu
00 Yorumlaanlamamıştır :D
00 YorumlaAnlamıştır
00 YorumlaDaha önce hiç tadına bakmış mıydın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım