Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevgili @felaketce yine baştan çıkarıcı güzel bir soru ve sorudan daha hüzel seksi bir görselle aramızdasın canım. Sıcaklığını hissetmek çok hüzel. Tebrik ediyorum seni çok etkileyicisini her zamanki hibi. İyi ki varsın tatlım.🌸🔥
işte o zaman, ben ben değilim. Çılgın Romeo hazzı doruklarda yaşamayı ister. Azgındır artık ve iflaholmaz şekilde onu kimse durduramazzzz. İşte o an partnerini mus mutlu etmek için çabalar durur, kimseyi bulamazsa KS deki arkadaşlarını arar yazar uyumaz ve uyutmaz kimseyi. Karmaşık duygular içinde mutlu olurken mutlu etmeye odaklanmıştır artık. En son çare Elizabet’tir artık ne yapsın anlayışlı bir dost yoksa Elizabet onu asla bırakmaz değil mi?😎10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılArzularımın tavan yapması için partnerimin yanımda veya yakınımda olması gerekir. Sanal ortamlarla tahrik olabilen biri değilim. Partnerim yanımda ve arzularım yükselmişse zaten sadece ben yükselmemişim demektir, o da yükselmiştir. Bu durumda önce tutkulu vr şehvetli bir öpüşmeyle ilk kıvılcımları çakarım. Sonra dilim ve dudaklarımla şelaleler akıtacak bir oral yapıp partnerimi ateşlerim. Onun da beni ateşleyeceği oraldan sonra kor olup beraber yanma zamanı gelmiş demektir. İşte o zaman içimden bir canavar, bir ejderha çıkar. Partnerim pert olur, zevkten sarhoş oluruz.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yıl=) Konu dışı ama daha soru fotoğrafını gördüğüm an sorunun senin olduğunu anladım :))
Aruzlarım arttıkça romantizmin konuştuğu soft bir adam çıkar.11 Yorumla- +1 yıl
Yeni görsellerim nude ama izin vermiyorlar
+1 yılDaha çok seven daha çok üstüne düşen daha kıskanç ben 😀 ama sevdiğime değiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederiz 🎑
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAy bir ıslanıyorum bir ıslanıyorum affedersin şarıl şarıl djjdjd😂🤦♀️
10 Yorumla
+1 yılilişkilerimde içimden geldiği gibi duygusal sıcak tutkulu yaşıyorum cansel anlamda da extra bir yaklasım olacaktır fakat bu asla heyecanımı kontrol edemeyeceğim aceleci davranacağım duygusallığı yaşanması gereken sıcaklığı o aurayı arka plana atacağım anlamına gelmez özellik her kadının yaşaması gereken o romantizm illaki olacak...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCesaret duygum yükselir. Normalde sessiz yapılı birisi olsam da geveze birisine dönüşebilirim. Hiç fikrim olmayan konularda fikir jimnastiğim evereste tırmanır. Hiç kullanmadığım kelimelere en kısa cümlelerde beklenmedik biçimde yer veririm. Özgüvenim artar. Hırçınlık katsayısı dengesizdir.
cut.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeksi ve sahiplenici yanım inanılmaz açığa çıkar. Özellikle konuşmalarımla, ses tonumla dokunuş ve onu yöneterek kıvrandırmalarımla bunu belli ederim. Arzularım top yaptığımda hızlanır, tempoyu arttırırım. Öyle bir ritm olur ki bu; doğal bir senkron içinde uyumdan yıkılır, zevkten yanıp tutuşuruz o an.. dudağını ısırıp inanılmazdı diyen kız arkadaşlarım oldu 😌 ama bu uyum gerçekten çok önemli ve o enerjinin tutması gerekiyor. Bir ilişkide büyü dediğimiz olay bu aslında..
10 Yorumla
+1 yıl- istekli
- arzulu
- Doyumsuzluk
uzun süre sevişmemişsem zaman geçtiyse harikalar yaratabilirim 😄
10 YorumlaSüt dökmüş kedi gibiyim demeye cesaretli biri var mı? 🤭
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGitgide çeneme vurur. Ya mest ederim. Ya tahrik ederim. Karşımdakinin sevdiği neyse o noktaya odaklanırım
00 Yorumla canavar doymak bilmeyen uyumadan yemeden icmeden bulutlarin uzerinde dolasan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSöylüyorum direkt, sevişelim diyorum
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Avına odaklanmış bir yırtıcı gibi oluyormuşum😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılPrimidal huntere dönüşüyorum
10 Yorumla
+1 yılDoğrudan sevişelim diyorum.
10 Yorumlaateşi körükleyen ama suya doymayan 🙂
10 Yorumla
+1 yılHayvani, ahlaksız, şiddete meyilli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yıliçimden kaplan çıkıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKör ve sağir oluyorum
10 Yorumla
+1 yılBazen ben bile şaşırıyorum kendime 🙉😂
00 YorumlaFena 😉
10 Yorumlatehlikeli :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılarsız bir ben.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kendimi kaybediyorum ya
00 YorumlaSert ve acımasız
10 Yorumla