3.5 yıldır evliyim eşim ile ayda 1 iliskiye gireririz esim aseksuel bir kadin cinsel iliskimiz baslamadan monotonlasti diyebilirim. Esimin bu tutumu yuzunden iyice yanliz kaldim yanliz kaldikca kafam farkli seylere odaklandi... mesele icimde tesircilik duygusu artmaya basladi degisik cilgin fanteziler dusunmeye basladim lakin esim aseksuel daha normal iliskimiz yokken degisim fantezileri nasil yasayacagiz bilmiyorum inanin kafayi yemek uzeryim monotonlasan iliskilerfe ne yapiyorsunuz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki eşinle aynı şeyleri düşünüyordur Bence oturup onunla konuşmalısın
Evlenmeden böyle olduğunu bilmiyordun
Hayir
Anladım zor durum biraz
Ayda bı kez ilişkinin sonu aldatmadır
İşin zor allah yardımcın olsun
Zor oldugunu biliyorum amin... ne yapacam bilmiyorum bu yuzden baska bir kadin ile birlikte oldum istemeye istemeye kendimi baska kadinin yaninda buldum.
Yani sonuç olarak olacağı oydu başka çözüm olmaz zaten
Mesela iliskiye girdigim kadinda benim ile ayni kaderi yasiyor onunda kocasi eve gelmez karisiyla ilgilenmez kahveden cikmaz tesadufen tanistik dertlestik ayni kaderi yasiyorduk zonra bir araya geldik ve tutkunun kralini onla yasadim simdi arada kacamak yapiyorum ama esimide seviyorum bu duruma dusmek istemezdim...
Simdi tesircilik var soft seks dusunuyorum delilik pesindeyim nasil cikacam bu dur7mdan bilmiyorum
O dediğini anlamadın tesircilik falan
Kanka o biraz ucuk bir sey😀
Hani bende evliyim de sorunumda yok sadece merak ettim
Evli olmana sevindim en azindan halimden anlarsin... tesircilik su mesele esimle anlasarak bir olup cilginlik yapmak mesela denize gidip denizde sevismek... veya aksamlari sahilde yuruyus yaparken tisortunun altina sudyen giymeden sahilde gezmesi... veya altina ic camasiri giymemesi... soft seks ise iki evli ciftin ayni evde ayni odada herkes esleriyle birlikte iliskiye girmesi
Arabada seks yapmak bir evin balkonunda seks yapmak asansorde avm kabininde seks yapmak
Anladım baya uçuk
Aynen... her kadının kabul edebilecegi sey degil.. hele esim aseksuelken hic degil.
O zaman o hayalleri unut ben hiç yapmam eşimde istemedi ben tesettürlüyüm zaten öyle deniz falan şort bana göre hiç değil
Bak bu mesele zevk meselesi adi ustunde cilginlik kari kocanin anlasarak haraket etmesi gerek... esler birbirine guvenmeli... mesela teseutturlusun dusunsene cevren de kapalisin vucudunu kimse gormuyor ama tanimadigin memlekete gidiyorsun sahil kesimine tatile gidiyorsun ve esinle anlasiyorsun esin sana karicim denize gidelim bikini giy o sekilde gidelim diyor ve sende o heycani yasiyorsun. Sence yapilmasi cok mu zor
Esim ile konustum kizmadi ama bir kac konusmadan sonra kabul etti mesela denize gideriz her sene bu sene denize gidince aksamlari sahilde yuruyuse gidecegiz tisortunun altina sudyen giymeyecek o sekilde dolasacak sahsen cok heycan verici bir durum
Cinsel birliktelik surekli yatak odasina dort duvar arasina hapsolmamali bence... omru hayatin boyunca esin ile ayni seyi yasayacaksin soyun sevis iliskiye gir ve giyin... azicik renk katmak lazim heycan katmak lazim bunlar benim gozumde kucuk oyunlar. Ve bu oyunlar kari koca arasinea oynanmali...
Ordamisiniz sizinle merak ettiklerimi konusmak isterim