Cinsel Yaşam Kelepçeye dair hangisi hoşunuza gider? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 diğer cevaplar için görüş partnerim beni bağlasın💦 partnerimi bağlayım😜 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kelepçeye dair hangisi hoşunuza gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hem o beni bağlasın hem kendini bana bıraksın yatağa kelebekleme sabitler oral yaparım😛 0 0 Yorumla
Stop-War Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl İkisi de olabilir ama partnerimin beni bağlaması daha çok hoşuma gider :) 1 0 Yorumla
Gone_Man Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İkisini de denedim ama sadist olduğumdan en çok partnerimi bağlamayı seviyorum. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benim için roller değişebilmeli.. Teslim olmayana teslim de olmam.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kelepçeye dair anahtarlı olması ve tabii metalden olması ayrıntısı gerçekten çok hoş 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ortada olsun iddia ile ya da debeleşerek alıp zorla takan kazanır :D 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kelepçeleri kendi elleriyle bana uzatması.. 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Ben bağlarım ellerinden kelepçeyede gerek yok 0 0 Yorumla
SherGhoul Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Ben bdsm masteriyim reyiz. Kelepcesiz de bağlarız 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ters kelepçeyle doggy 😏 1 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bağlanmak 😍😍 1 1 Yorumla isinvar +1 yıl Çok güzel popon var sen bana ver bağlayıp bağlamadan her türlü Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bağlamak 🔥 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Akışına göre değişir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hem o beni bağlasın hem kendini bana bıraksın yatağa kelebekleme sabitler oral yaparım😛
İkisi de olabilir ama partnerimin beni bağlaması daha çok hoşuma gider :)
Benim için roller değişebilmeli.. Teslim olmayana teslim de olmam.. Keyifli günler..
Kelepçeye dair anahtarlı olması ve tabii metalden olması ayrıntısı gerçekten çok hoş 😂
ortada olsun iddia ile ya da debeleşerek alıp zorla takan kazanır :D
sen sengline nasıl göstereceğini buldun mu kelepçeleri
Kelepçeleri kendi elleriyle bana uzatması..
Ben bağlarım ellerinden kelepçeyede gerek yok
Ben bdsm masteriyim reyiz. Kelepcesiz de bağlarız
İkiside olur lakin o beni baglasa bi tık daha iyi
Ters kelepçeyle doggy 😏
karşılıklı fantezi olması güzel olur.
Her ikisi de hoşuma giderdi
Bağlanmak 😍😍
Çok güzel popon var sen bana ver bağlayıp bağlamadan her türlü
Bağlamak 🔥
Akışına göre değişir
A. Diyorum.
Evli çiftlerle ve partnerimle çok yaptım 😍