Birkaç yıl kimseyle cinsellik yaşamamayı düşünüyorum zaten seks sırasında ben de zevk alamıyorum belki ara verince düzelir siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTamam işte ne güzel bunu tecrübe ettin. Sonrası için güzel bir şey bu. Biraz ara verip devam ettikten sonra istediğin hazza ulaşabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılınca düzelmez daha çok daha çok yapmalı kendini geliştirmelisin
06 Yorumla
Soran+1 yılYaptıkça kendimi kötü hissediyorum zaten çok yaptım ama hiç geliştiremedim
- +1 yıl
Demek ki seni geliştirebilecek sana katkı sağlayacak seni anlayacak seni hiç gidecek doğru insanı bulamadım o yüzden bence olgun ve net biri ancak bunları öğretebilir faydası olabilir
Soran+1 yılBakalım ilerde belki çıkar karşıma
- +1 yıl
Bence biraz daha dikkatli bak belki de çıkmıştır
Soran+1 yılBilmiyorum biraz ara vericem
- +1 yıl
Bence ver me gel öğren
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. 3 yıldır kimseyle birlikte olmadim berbat ve sıkıcı durum ilk vaslarda kendim jstemedigim içindi simdide yok 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseksi değil senin sevişmeyi öğrenmen gerekir sen kadar yaşadığın kişide de problem olmalı ki seni eğitemediği gibi bazı şeylerde özgürleştirememiş olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum bu konularda çok kötüyüm en iyisi yapmamak bir süre
Cevap sahibi+1 yılyooo asıl senin ihtiyacın seni senden alırcasına sevişerek süresi sınırı olmadan yapılanların önce keyfini sürecek sonra da aldığın zevkle karşılığını vermen gerek ve seks içine girmede değil sevişmede saklı değerleri olan bişidir bencillik olmamalı
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ölü gibi yatarsan aktif olarak sewişmezsen ayrılır tabi. seks bi sanattır sevişmek bir sanattır. sanat sevmeyenle sewişilmez
05 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılBiliyorum bunları sadece karşı taraf bana güven vermeyince rahat davranamıyorum kastım biraz kendimi
Soran+1 yılEvet bakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba biraz zaman anladığım kadarıyla tecrübesizlik kurbanı olmuşsun
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle oldu
+1 yılSorun sende değil. Zevk alsan performansın kötü olmazdı
00 Yorumla
+1 yılDüzelmez istemiyorsan o kişiyi olmaz ne zamandır berabersin
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 aydır beraberdik
Bir şey olmaz zamanla tecrübe kazandıkça işler iyiye gider. Sırf bir kaç kez başarısız oldun diye sekse küsmeye gerek yok. Psikolojini bozma hiç basit şeyler bunlar her insanın başına geliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver. 45milyon kadından bir atnesi etmiştir illa 🙆♀️
00 YorumlaAslında sabırlı adaletli biri olsaydı seni büyük bir zevkle eğitmesi gerekliydi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki sen zevk almadığın için zevkte veremiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Seni harekete geçirecek yine partnerin olmalı ama sende öyle misafir çocuğu gibi olmamalisin
00 Yorumla
+1 yılNeden şu an bir şey yapman gerekli mi seni kullanıp atan biri için
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun bende ama beceremiyorum hiçbir şeyi
- +1 yıl
Herkes bunu anne karnında ogrenmiyor mesela eksikliğin ne
Soran+1 yılKendimi çok kasıyorum ve genelde karşı taraf yapıyor ben pek hareket edemiyorum
- +1 yıl
Nasıl yaptığını bilmediğin içindir büyük ihtimalle.. merak ettiğin şeyleri SORABİLİRSİNİZ
+1 yılÖzgüvenini kırma. Yapa yapa öğreniyor insan.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Deneye deneye düzelecek dert etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbelki de birlikte olduğun kişide sorun vardır
20 Yorumlasenden beklentileri çok fazlaydı demekki
00 YorumlaOral da vs mi jyi değilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şeyde iyi değilim zaten bence erken başladığım tecrübesiz olduğum için böyle 19 yaşındayım sanırım öğrenmek için biraz zamana ihtiyacım var
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDers alman gerek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel olarak performansım kötü olduğu için benden ayrıldı, onu mutlu edemiyordum. Ne yapabilirim ki ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat