Bana göre de kısa ama herkes aynı değil. Karşılıklı doyuma bağlı bu süre. Bazen olur 30dk sürer bazen olur 2 saat. Bazen geceden sabaha kadar. Kesin bir süresi ya da ortalaması yok bunun
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
hiç boşalmadan 45 dk diyorum 2 saat nedir mk. sallama
Pampa, zaten hiç bir kadın 1 saat içinde tutamaz, olmaz yani böyle bir şey, önemli olan, gün veya ilişki sonunda 4 olur 5 olur, o hatunu makine gibi zikebilmen, he bu demek olmuyorki, 2 dakka gir çık, uzun da dur yani 10 15 dk ki, zevk verme potansiyeli artsın, parabol şeklinde belli bir zamana kadar artar, sonra düşer bu zevk kadınlarda, bir de yavaştan serte kesin çıkmalısın.
O kişi birazcık abartmış bence 45 dakika çok iyi bir süre üstelik hiç aralıksız mükemmel bir süre bence neredeyse 1 saat benim bildiğim normalde mesela cinsel ilişki 20 dakika sürse yeter hatta 15 dakika önemli olan aslında bunun süresi değil önemli olan alınan zevk çünkü mesela 10 dakikada mükemmel zevk alabilirsin ya da mesela 1 saat boyunca stabil hissedebilirsin önemli olan ne kadar değil yani ne kadar sürdü değil daha doğrusu zevk ne kadar aldığın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
45 dk iyi bence ama gönül ister 1 saat 2 saat olsun boşalsa bile dinlensin sonra tertar...
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
45 dk dan az olmamalıdır. bizim genelde 1 saati geçkin oluyor
Bu süre konusunda dürüstsen aslinda yeterli bir süre. Bir de bazı etkenler olabilir bazı kadınlara 20 dk yeter mesela bazilarina 30 dk bile yetmez.
Onun dışında ön sevismeyi kadında uzun tutmak gerek. Örnek verecek olursam 20-30 dakika ön sevisme,10-15 dk kadar oral gibi. Kadin bundan daha fazla keyif alir. Vajinaya girmekten bile daha fazla keyif alır. Tum bunlar yasandiktan sonra vajinada alacagi zevk ve keyifte artar. Artı olarak bu ön sevisme ve oral esnasinda kadın tatminde olabilir yani orgazm olabilir içine girmeden.
Bizim erkekler biraz delige odaklanıyor. Hem sabredemeyip girmek istiyorlar hemde kadin sadece delikten zevk alir 30-40 dk boyunca vajina da olmam gerek diye dusunuyorlar. Yanlis mi bu düşünce kısmen. Doğru kadin vajinadan da zevk alir ama o noktaya gelebilmesi icinde ön sevisme ve oralın tadını çıkarması gerek. Kivama gelmesi gerek.
Erkekte zevk noktasi tek bir noktada toplanirken kadin vucudunun her yeri zevk ve erojen bolge. Oraları da uyararak ilişki yasamak gerek. O noktalari unutup sadece deliğe odaklanmak ya da oral yapip kadin az biraz ıslandığında iliskiye baslamak kadina zevk vermeyebilir, zevk alsa dahi yetmeyebilir. Bu yuzden de yeterli gelmemis olabilir. Kadinlar gec uyarılıyor cunku. Ön sevismeyi 20-30 dk civari tut dememin sebebi bu. Simdi kiz arkadasin iliskide daha yeni uyarılmış zevkin iyisini yaşarken iliski bitmis gibi olmus. Ön sevişme uzatildiginda bu sorun ortadan kalkıyor.
Eger denemek istersen bir dahaki sefere bastan aşağı vucudunda dudaginin, dilinin, elinin degmedigi yer nerdeyse kalmayacak sekilde ön sevişme yaparak dene. Bunu yapmana rağmen olmuyorsa orada baska bir sey var. Ama iliski süresi olarak iyisin orada sıkıntı yok. Demek istedigim iliski öncesinin süresini de uzat. Ön sevisme ve oral kısmına biraz daha vakit harca.
Bu aslında o anki duruma, istek durumuna göre degisir. Cok istekliyimdir, aşırı tahrik olmusumdur daha cabuk tatmine ulaşırım, pek bu kafalarda değilsem daha zor olur bu durumlar erkek icinde boyle mesela ama sana ortalama olarak söyleyeyim. Aslinda onceki yorumumda ortalama süreleri hemen hemen söyledim.
Ön sevişme 20-25 dk dan az olsun istemem. Yalanmayı da seviyorum. Ön sevisme benim için önemli o yüzden.
Oral 10-15 dk olabilir. Eger ön sevismede fazlasiyla etkilenip tahrik olduysam bu kısım 5 dk ya inebilir.
Iliski ise 25 dk altı olmaması daha iyi olur.
Tabi bu süreler değişir. Baska zaman iliski suresini uzun isteyebilirim. Ön sevismede ya da oralda orgazm olduysam ilişkideki kısa sureyi o iliski için görmezden gelebilirim.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Birlikte olduğum kişiyle 45 dk kesintisiz ilişki yaşadık, bana çok kısa sürdü dedi. Cinsellik süresi ne kadar olmalı ki?