Evli bir adamı seviyorum?

İyi günler. Bundan 4 ay önce evli bir adamla tanıştık. Ben inşaat mühendisliği öğrencisiyim, o ise bir polis. Zamanla aramızda hoşlanma ve etkilenme oldu. İlk tanıştığımız zaman evli olduğunu bilmiyordum. Birbirimizden etkilenip bunu belli ettikten sonra tanışma zamanımızda evli olup olmadığını sordum. O zamanda evliyim dediğinde şok olmuştum ve 2 çocuk babası. Bunu ilk öğrendiğimde konuşmayı bitirdim ama hoşlanıyordum. Dürüst olmak gerekirse onun tekrardan peşimden koşmasıyla bu durumu kabullenip sevgili oldum. Benim grup çalışmalarım olduğu zaman ortamda bir erkek varsa hemen arıyor, eğer dışarıda normal bir erkek arkadaşımla oturuyorsak hemen arıyor, kendisine sevgilim gibi hitapları kullanmazsam da aramızda büyük kavga sebebi, telefonu o an açmazsam da sıkıntı ediyor, normal yaşamında asla kıskanç bir tipe benzemiyor, hatta bana da normalde kıskanç değilim ama konu sen olunca kıskanıyorum diyor. Benim sülalemi araştırıp evimin nerde olduğuna kadar bulmuş. Biraz takıntılı birisi. Beni çocuklarının yanında bile arıyor. Aramızda birkaç ayrılık durumu oldu, her ayrılmamda asla durumu kabullenmedi, tekrar barışmak için her adımı attı. Arada bir benimle evlilik konularına giriyordu, böyle bir şeyi düşünme dedim en sonda, bunu birkaç defadır belirttiğimden beri evlilik kelimesini etmiyor, bu sıralar belden aşağı konuşuyoruz. Benim ilişkilerimde konuyu cinselliğe çekip eğlenme vardır ama daha önce kimseyle yaşamadım. Sizce bu kişiyle bir cinsellik yaşamak ne kadar doğru olur?
Evli bir adamı seviyorum?