Göğüs ve kalça kadını gösteren iki mükemmel yer. Kadın yürüdüğünde bile kıvırması ile kalçaya, göğüs hareketleri ile göğse dikkat çeker. Erkeklerde ise bu olaydan kendini en çok tahrik edene yönelirler. Bazıları göğüs severken bazıları da kalçaya bayılır. Önceliğim kalça benimde. İriliği bazı pozisyonlardaki duruşu muazzamdır. Göğüs de elbette bir kenara atılacak şeyler değildir. Dokunması, öpmesi ve bazı durumlarda farklı şekillerde değerlendirilmesi gerekir. Bu nedenle ayrım yapmayın üzülürler ☺
bence kalça o savaşı çok rahat kazanır , bir kere daha davetkardır. tabiki gögüsler de oldukça güçlü bir rakip buna sözüm yok ama kalçanın içinde barındırdığı sahip olduğu ve gerektiğinde girebildiği pozisyonlar sayesinde kalça her zaman daha ön plandadır
Ben ayrımcılığa karşıyım. Göğüsler ve kalçalar birbirinin alternatifi de değildir. İkisi de beni cezbeden, tahrik eden, yuvarlak hatlarıyla göz zrvkime, okşayıp tokatlayarak da el zevkime hitap eden eşsiz güzellikler sonuçta.
Seçim yapabilen çok az kesim olmuş. Erkeklere göre soru sanki iki evladından hangini daha çok seviyorsun gibi galiba 😂 Tabiki seçim yapmaya gelmedim 😂 Ama bence her ne kadar secemeselerde genelde kalça bir tık önde geliyor. Hani evladını ayıramazsın ama içinden biri daha çok geçer ya, hah öyle işte 😂
Hahahahahahaha :) bak bişi diyim mi nokta atışı bir yorum ! şu an kaldım böyle , ulan hangisi olabilir ki dedim ama sonra kalça olmadan bazı şeyler eksik kalıyormuş gibi..
Bence memeler daha seksi. Özellikle sütyensiz memeler acayip seksi duruyor. Ama tabi herkese yakışmıyor. Orta büyüklükteki, yürüyünce sallanan ve meme uçları dik ve memelerin hafif bombeli olduğu, çok azıcık da sarkık olduğu ama fazla değil, memeleri en seksi meme olarak görüyorum. Bu standarta ne kadar yakınsa o kadar iyidir.
İkiside kişiden kişiye değişiyor aslında. Bazı insanların kalçaları onu hoş kılarken bazılarının göğüsleri hoş. Bu kişiye bağlı olarak yorumluyorum yani kazanan yok kazanan güzellik 😂
soruyu görürken aklıma bir laf geldi... horoza sormuşlar yumurtamı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan horoz demiş ki ben işime bakarım o tavuğun bileceği bir şey...
Ben birini ısıririm diğerini şapkalarım savaşan savaşsin rakı şalgam siz bira köpüksuz sigara dumansız olur mu 😁😁
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim penisim küçük olduğu için kalçası büyük kadını tercih etmem. Yani karşıdaki tercih etmez.Çünkü kalçası büyük kadını tatmin edemez. Benim için vücudun pek bir önemi yok ama göğüs diyeyim.