Cinsel Yaşam Eşi şehir dışına çalışmaya giden var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Zorlukların üstesinden nasıl geliyorsunuz Eşi şehir dışına çalışmaya giden var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Aslinda bu basa geldiyse ve cekilmek zorundaysa zevkli hale getirebilirsin. Gunleri saymak yerine guzel filmler izle. Arkadaslar edin. Gurbette misin bilmiyorum 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Sabırla dayanmaktan başka bir çare yok. Belki kadına yönelik oyuncaklar olabilir ama gerçeğinin yerini tutmuyor.Allah sabır versin. 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yani o durumda değilim yanlız yaşıyorum zaten zorluk felan da çekmiyorum ama kadınsal olarak sorduğunu düşünüyorum yanılıyor muyum 0 0 Yorumla
kirkhmt Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl bu durum çok zor ikiniz içinde ne kadar sürüyor gelişi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2 3 ayda bir Yorumla kirkhmt +1 yıl kendi kenddine idare edemiyosn dimi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
rsttt48 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Ya off bı anım geldi aklıma çok sıkıntılı durum bunlar yaa 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl zorluklardan kastın cinsel istek sonrası oluşan sabır ve direnç noktaları sanıyorum 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mutlaka vardır. Benim bildiğim biri vardı. Herşeye ben koşturuyorum diye dert yanardı 0 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evliysem ve şehir dışına çıkıyorsam sanal seks yaparım 0 0 Yorumla
değişik111 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Bir tanıdığım var senin durumunda bol bol misafir ediyor beni 😀 0 0 Yorumla
Ozanozgur11 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Dayanma gücü ortalama kaç gün oluyo ben de merak ediyorum 0 0 Yorumla
qwjxjshs Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sen resmen beni sormuşsun ya 7 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben kendi adıma sormuştum Yorumla Soran +1 yıl İnsta eklemiyorum kimseyi teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. bnde cıkıorum sevgılım yalnzı kalmıyor zaten 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben 25 yıl yurt dışı projeler yaptım. 0 0 Yorumla
Sekizzzzz0601 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Uzun süreli mi gidiyor çalışmaya 0 1 Yorumla Sekizzzzz0601 +1 yıl Benimde sevgilimle böyle sorunlarım vardı zor oluyor o ayrı kalma süreci seni iyi anlarım Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Ya eller günahkar ya da kendisi 😂😂😂 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nasıl bir zorunluluk oluyor ki 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. mastürbasyon ya da sanal genelde 0 2 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl ya da bir sevgili Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl isterseniz konuşabiliriz Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok kadın var eşi şehirdışında çalışan 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. yardım alıyorlar 0 0 Yorumla
Ergl06 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Yardımlaşaraktan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Aslinda bu basa geldiyse ve cekilmek zorundaysa zevkli hale getirebilirsin. Gunleri saymak yerine guzel filmler izle. Arkadaslar edin. Gurbette misin bilmiyorum
Sabırla dayanmaktan başka bir çare yok. Belki kadına yönelik oyuncaklar olabilir ama gerçeğinin yerini tutmuyor.
Allah sabır versin.
yani o durumda değilim yanlız yaşıyorum zaten zorluk felan da çekmiyorum ama kadınsal olarak sorduğunu düşünüyorum yanılıyor muyum
bu durum çok zor ikiniz içinde ne kadar sürüyor gelişi
2 3 ayda bir
kendi kenddine idare edemiyosn dimi
Evet
Ya off bı anım geldi aklıma çok sıkıntılı durum bunlar yaa
zorluklardan kastın cinsel istek sonrası oluşan sabır ve direnç noktaları sanıyorum
Mutlaka vardır. Benim bildiğim biri vardı. Herşeye ben koşturuyorum diye dert yanardı
Evliysem ve şehir dışına çıkıyorsam sanal seks yaparım
Bir tanıdığım var senin durumunda bol bol misafir ediyor beni 😀
Dayanma gücü ortalama kaç gün oluyo ben de merak ediyorum
ihtiyaçların karşılanması lazım
Doğrudur
Sen resmen beni sormuşsun ya
Ben kendi adıma sormuştum
İnsta eklemiyorum kimseyi teşekkür ederim
Hayır
Oyuncaklar ile idare ediyorum
bnde cıkıorum sevgılım yalnzı kalmıyor zaten
ben 25 yıl yurt dışı projeler yaptım.
Uzun süreli mi gidiyor çalışmaya
Benimde sevgilimle böyle sorunlarım vardı zor oluyor o ayrı kalma süreci seni iyi anlarım
Ya eller günahkar ya da kendisi 😂😂😂
Neymiş ki o zorluklar?
Bu soru neden cinsel yaşam sjssj
Seninki ne iş yapiyor ki 🤔
Nasıl bir zorunluluk oluyor ki
Aklıma garip şeyler geldi
cogu aldatiyor.
Sadakat sifir.,.
Zorluk dediğin azgınlık sanırım
Kız taklidi yapan pembelilere dikkat et
Ben şehir dışındayım hep. Sıkıntı yaşıyorum ya
Belli için kipir kipir