Seviştiğim kişiyi unutamıyorum, tek benim olsun istiyorum. Ne yapmalıyım?

Bir arkadaşım var. Yarı hollandali yarı turk. Ortamlarda, arkadas cevresinde sevilen biri. Kendisine karşı ilgim, hoslantim olmasina rağmen bu konuyu dile getiremedim hicbir zaman.

Bir gun kendimi tutamayip yaklaştım bunu yapmak istedigine emin misin aramız bozulsun istemem, yaptıktan sonra her şey eskisi gibi olacaksa dedi. Olacak, istiyorum dedim beraber olduk. Cok zevk aldım, kadın oldugumu belki de ilk kez hissettim diyebilirim. Ne yapacagini, hangi notaya basacagini fazlasiyla bilen biriydi, ilk defa bir iliskimde orgazmi tattım. Aklimdan çıkmıyor bir türlü.

Iliskiden sonra kendisi bana eskisi gibi davrandi. Bende ona uydum cunku yaptiktan sonra her sey eskisi gibi olacak demesini bunu yaşayalim ama yolumuza bakalım, cok bir anlam yukleme olarak yorumladim ben. O yüzden bir sey yapamiyorum Şu an.

Bir daha beraber olmak istiyorum cesaret edemiyorum, sevgili olmak istiyorum o ister mi muamma. Benim olsun istiyorum her seyiyle. Of daha once hic bu duruma dusmemistim. Cok etkileniyorum ondan. Iliskimizin sadece yatak olarak kalmasini da istemiyorum. O yuzden hani bir daha gitsem belki yine yaparız ama bundan ibaret kalmakta istemiyorum.
Seviştiğim kişiyi unutamıyorum, tek benim olsun istiyorum. Ne yapmalıyım?
Cevapla