Ten uyumu sizce ne kadar önemli?
Cinsel organ boyu , kadınlarda göğüs bedeni sizin için ne kadar önemli?
Cinsel organ boyu , kadınlarda göğüs bedeni sizin için ne kadar önemli?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ten uyumu olmadan cinsellik olmaz, organın boyu değil seni tatmin etmesi önemli ve göğüslerin de büyük olması cinsel ilişkiden alınan hazzı artırmaktadır.
Küçük goguslu bı kadınla olmam mi diyorsun
Ben balık etli kadınlarla seksi yaparım, küçük göğüslü ya da kalçasının dolgun olmaması benim cinsel isteğimi bile kaçırabilir
Zevkler ve renkler tartışılmaz sonucta
beceriksiz, cahil ve bencil insanların uydurduğu bahanelerdir bunlar.
cinsellikte kişisel temizlik ve bakım esas ilk kriterdir. ikincisi duygu ve arzu olmalı. çiftler bencil olmamalı kendine değil partnere odaklanmalıdır. cinsellik bu şekilde mükemmel yaşanır.
kişi bncil ve kendini düşünüyorsa bahane çok. penisin küçük memen küçük vajinanın rengi hoş değil... bahane mi yok
hiç duygu yok. duygusuz ilişkiye giriyor. duygu olmayınca arzu olmaz karşılıklı bir tedirginlik olur o da odklanmayı bozar. eee başarısızlığın bahanesi ne olur. ten uyumu yok. hadi oradan be.
Ten uyumu birazda sevmekten geçiyor , çok haklısın
öncelikli de insanda akıl olmalı. aklını kullanmayanla hiç bir şey yaşanmaz. zaten aklını kullanmayanlar filmleri gerçek sanır ne görse uygular
birine vajina ile ilgili bilimsel bilgiler verdim. kız bana şunu diyor
--heee sanki vajinan var da biliyorsun
yahu erkek jinekolog bilim adamlarının vajinası mı var. bu nasıl bir akıl ve mantıktır. böyle aklı yarımlarla bırakın cinselliği oturup bir çay bile içilmez.
Sevişirken TV de veya por** gördüklerini ne kadar uygulayabilirsin ki. O an zaten her şey istemsizce gelişiyor , o anki tutku yönlendiriyor aslinda
şu anlamda dedim. bir çok insan p*rno filmleri gerçek sanıyor. cinselliğin o sahnelerde yaşananlar gibi olduğunu zannediyor.
halbuki o filmler acrobatic seks içerir. gerçek değildir. erkeklerin egolarını yükseltmek okşamak için eğlence amaçlı çekilmişlerdir. zaten filmlerin başında attention uyarısı olur. orada uyarır. bu film yetişkinler için eğlence amaçlıdır gördüklerinizi sağlık açısından uygulamayın der. tabi internette filmlerden parçalar konduğu için bu yazıyı kimse görmez.
kısacası o filmlerde kadın köle erkek efendi gösterilir. tüm hizmeti kadın yapar. filmin yarısı kadının oral yapması ile geçer.
halbuki gerçekte oral yapmak erkeğin görevidir.
Bilmediğim bir çok şeyi şu an öğrendim
Bu kadar bilgi yetti teşekkür ederim, eğer merak ettiğim bişey olursa yazarım mutlaka
bu organlardaki ölçü renk... gibi takıntılar da bu filmlerin eseri.
filmlerde oyuncular ya anormal doğum ya operasyon geçirmiş insanlar. ayrıca kozmetik ürünlerle de bir sürü oyunlar oynanıyor. erkeklerin penisleri vakkum ile zorla uzatılmış ve dokusu bozulmuş. dikkat edin genelde penisleri ortadan kırıktır. kadınlar operasyon geçirmiş ve kozmetik ürünlerle fondoten gibi ürünlerle cilt kusurları örtülüyor renk ayarı yapılıyor. 60 yaşında oyuncu vücudunda selulit yok. böyle bir şey olmaz. ama bizim insanlar inanır böyle şeylere sonra sevgilisine karısına beğenmemezlik yapar. penisler büyük olmalı zannedilir. halbuki filmlerde giriş çıkış görüntü almak için erkeğin biraz geri durması gerekir. bu nedenle de uzun penis gerekir o sahneler için. kadınlar estetik yaptırı. hatta iç ameliyat olanlar var. daha derin penis almak için. genelde dikkat edin filmlerde adam tamamını sokmaz sokmaya çalışsa kadın tepki verir. alamaz çünkü canı yanar.
10 cm bile yeterli benim bildiğim kadarıyla, her işte olduğu gibi bu tarz şeylerde de kirli gizli saklı oyunlar tabi ki dönüyordur. Yoksa o kadar insan neden kitlenio ekrana por*** izlesin
vajina girişi dar içi geniş bir organ. ilk girşte 2-3 cm kısmı penisi kavrar ve hisseder. daha içerisi geniştir. nasıl tarif edeyim. bir yumruk rahat hareket edecek şekilde gniştir. bir para kesesi gibi ya da arabanın vites körüğü gibi bir organ.
vajina içerisnde zevk alacak bir yer yok. merkez klitoristir. penis girip çıkarken ilk girişteki kaslar ile iç dudaklar bu hareketi klitorise iletir. klitoristen zevk alınır. ayrıca klitorisin kök denen kısmı o girişteki dar bölgeye uzanır. içten uyarı da o şekildedir.
hal böyle olunca 2-3 cm kadar bölgeden hisseden bir organ için 8-10 cm yeterlidir
zaten vajina normal konumda ortalama 8-9 cm derinliktedir. parmağı soksanız rahme değer. esnek olduğu için yaklaşık 2 kata kadar esner. yani ülkemiz kadınları 16-17 den sonra acı hissediyor daha uzun alamıyor.
Teşekkür ederim
Cevap
17Cevap
Ten uyumu çok önemli.
Penis en az 15-16 cm uzunluğunda olmalı.
Kadının memeleri de 75B-80B olmalı.
Türkiye erkeklerinde penis boyutu genellikle bu verdiğin ölçülerden kısa diye duydum
İşte kendince söylüyorsun her erkeğin penis boyutu 15-16 cm değil ☺️
Hayır evrensel sormadım
Ben ölçüyü tam hatırlamıyorum ama yardımcı oldu bu
Önemsemiyorum merak ediyorum sadece. Yoksa uzun bı ilişkim vardı benim ben gayet memnundum. Boyuna takılan bı insan değilim. Senin verdiğin ölçüye göre düşündüğüm zaman küçüktü, e benimde göğüslerim mesela 75 beden. Kimse mükemmel değil. Önemli olan o ten uyumunu yakalayabilmek
Tabiki oda üzgün, ama son zamanlarda sürekli tartisiyorduk bu yüzden bitirme kararı aldım biraz kafamızı dinlemek istedik bakalım ne olur ne biter
Teşekkür ederim sizde
Teşekkür ederim 🙏
Ten uyumu biraz önemli cinsel organ bence 12 cm üzeri yeterli uzmanların önerisi de o yönde büyük göğüsü sevmiyorum çok normal olsa iyi olur
Teşekkür ederim görüşün icin
Hic biri onemli degil yeterki hislerimiz karsilikli olsun
Hisler önemli
Tabiki karsilikli istek olduktan sonra gerisi onemsiz kalir
Aynen öyle
En önemlisi ten uyumu, uyum olmadığı zaman isterse 20lik olsun boş. O ilişki bitmeye mahkumdur.
Çok dogru
Tabi ki.
Penis boyu meme olcusu bunlari gec. Evet ten uyumu ve sekste ortak zevkler onemlidir.
Teşekkür ederim ☺️
Teni önemli. Gerisi boş. Yeterki dokunurken haz alayım nefesi nefesimi kessin
Ten uyumu da sevmekten geçiyor bence karşılıklı haz ve tutkudan
Yok ya o tam öyle olmuyor. Sevdiğin kadını ya da adamın da tenine bazen dokunmakta zorluk çekiyorsun. Çünkü o seni çekmiyor kendine
O zaman bu insanın kendiyle alakalı bı durum diyebilir miyiz
İki kişinin ten uyumu vardır mesela. Onu hissedersin zaten, eller rahat durmaz dokunur sarılma olur, öpüşmeler zevkli ve tutkulu geçer... Bunlar hep buna delalet eder. Mesela benim sevgilim vardı kızı seviyorum, değer veriyorum. Ama dokunsun istemiyordum. Hele öpsün, hiç istemiyordum. Öyle düşün
Bende bunu anlamıyorum 🤣🤣 niye yani neden
Bilmiyorum. Çekici gelmiyordu. Arzulatmıyordu kendini yanii 😂
Jdjdjdj tey Allah'ım sevdiğin insanı nasik arzulamazsin kafamda deli sorular 🤣🤣
Onu ben de bilmiyorum. Bir de aşırı libidolu bir tipim yani, isteğim enerjim hiç bitmez. Ama olmayınca olmuyor işte 😂 Çözümünü ben de bulamamıştım. Allah'tan çok uzun sürmedi 4 ayda bitti 😂
Burcun ne senin 🤣
Boğa, senin?
Boğa 🤣
Şaka yapıyorsun 😂 Nickinin baş harfi B mi?
Bilmiyorum ki jdjsjs
Söylesene jdhx
Yok sen söyle djdj
Sen de beni tanıdın sus jxhxj
Valla tanımadım nick baş harfini alayım 😀
Tutku uyum ve erken bitmemesi gerekli hazzın yoğun ve istekli oluşu uyum içinde oluşu boyu değil işlevi önemli kadında da erkekte de
Öncelik tabi ki ten uyumu ama diğerlerinin tatmin ve uyumlu olması şart 👍
ten uyumu çok önemli ten uyumu harika olan bir sevişme ve Seksi asla unutamazsınız.
aletin boyuda önemli ama aslolan işlevidir ne kadar içerde kaldığıdır
göğüs ne kadar iriyse o kadar azdırır karşı tarafı
Hmm teşekkür ederim
ten uyumu olduktan sonra her şey olur muammelede iyi olmalı ama :D
Tabi ki ten uyumu sevgiden geçiyor ama
sevgiden ziyade beğenmeden geçiyor bence...
Sevgide önemli ama , beğenmekten de geçebilir tabi ki. Etkilenmiş olabilirsin
katılıyorum sana sevgide önemli...
Aynen
3'ü de önemsiz.. Tutku ve haz anlayışı ile libido uyumu önemli
Bence önemli olan ten uyumu gerisi hallolur
Aynı fikirdeyim
Hayır merak ettiğim için
Teşekkür ederim
Önemsiz
Hepsi mi
Evet sevgi olduktan sonra
Aynen oyle
Duygusallık olmalı cinsellik için özellikle
Sevmediğim bı insana dokunamiyorum zaten
Yaşın kaç senin
24
Anladım var mı cinsellik yaşadığın birisi
Vardı , uzun. O ilişkim bitti
Hayır anlasamamaya başladık son zamanlarda, hala çok seviyoruz birbirimizi ama biseyler oturmuyor. Diyeceksin kaç yıl, 2014ten beri ama bilmiyorum
İlginç bir şey
Oturmuyor biseyler işte. Barışır miyiz tabi ki illaki barisiriz ama onunda benimde biraz kafamızı toplamamiz lazim
Aynen her şeyi gözden geçirip düzeltip baştan başlanır
:)
Tutku önemli
Bende aynı fikirdeyim
Önemli değil
Coookkl
Ne kadar mesela olmazsa olmaz ne senin için
Ince bel kucuk gogus
Küçük göğüs seven erkek kaldı mı ya sjsj
Evettt ne var
Normalde erkekler büyük göğüs sever ya şaşırdık o yuzden
Tadını bilen minik ssvwr