Evet arkadaslar 29 olucam ce nisanlim 32 yasinda. Yeni nisanlandik hersey yolunda cok sukur. Dugun daha nezaman olur bilmiyoruz Ama buyuk ihtimal kışa doğru yani bi 9-10ay gibi sure. Bu surede biraz daha fazla birikime fazla önem verip is falan onlara odaklanicaz. Ailelerde diyor dini nikah olsun Simdi nisanliyken ve bizde dusunuyoruz. Daha önce iliski falan yasamadik sevisme falan oldu ve dini nikah oluyo diye beni baska biseude zorlamicagni sanmiyorum ki ben onla yasamaya basladigimda iliski olsun istiyorum. Sizve nisanliyken dini nikah varken iliski yasamak sakincalimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Evet sakıncalı çünkü nişanlı olman ya da dini nikahının olması seninle evleneceği anlamına gelmiyor. Dini nikahın resmiyette hiçbir hükmü yok. Nişan dediğin de atan çok güvenme o yüzden. Sonra ortada kalırsın. Bu dini nikahı erkekler sırf sevişebilmek için kullanıyor. Ya biz nasılsa Allah katında evliyiz cart curt bahaneler ısrarlarla birlikte oluyorlar. Sonra da en ufak pürüz de nasılsa alacağımı aldım diye ortada bırakıveriyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz karakter meselesi tabikide. Öyle menfaatci biri drhil iyiligmi dusunur fazlasiyla ve kendide dedi sen istemedigin sure olmsz tabi insan birsz zorlansa bile diye. Bugune kafar Hic bisey icin zorlamafi
Soran+1 yılHaklisiniz el ele tutusmak vs onlarda surekli gunaha ilerletiyor...
En İyi Cevaplar
Dini nikah olursa ki resmi nikah olmadan dini nikah kiyilmasina izin verilmiyor benim babam imam oradan biliyorum (insanlar mağdur olmasin diye ) ayrica nişanlisiniz evli değilsiniz bence resmi nikahi bekleyin dini nikah için nişanlanip bir sorundan dolayi ayrilan da çok
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz medenk insanlariz guveniyorumda ama bilemiyorkm
Soran+1 yılHakllsinkz
+1 yılYaşamak istiyorsan elbette yasa ama evlenmeden olmaz düşüncesinde biri için dini nikah yeterli değil resmi de olmalı bence sakıncası yok diyosan o sizin kararınızda
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz guveniyorkm ona sorun o degil ama dunya hali
+1 yılBence bugüne kadar yaşamadınsa bundan sonra da garanti belgen olan nikah cüzdanı eline almadan da yaşamamalısın. Açık kapıdan giren çok olur ve gireninde içeriye pisletini olur. Bakire olmak değerlidir. Dün hayatında olmayanın yarında hayatında olacağının garantisi yoktur. Evlilik isteyen ve ciddi olan hiç bir erkek bakire kızla yatmak istemez.
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz Zaten o dedi ben zorlamam seni diye fakat ben yinede ayni evdeyken yasamak istoyorum
Soran+1 yılYani evlenince
- +1 yıl
Daha önce başkası ile cinsel ilişki yaşadın mı? Evlenince dediğin dini nikah yapıncamı diyorsun?
Soran+1 yılHyr aileler olsun diyo dini nikahi ve beni zorlamicagni biliyorum Ama ayni eve Yani evlenibce olsun istiyorum cinsel iliski
- +1 yıl
Evlenmeden ve senin istemin dışında olan cinsel ilişki zaten tecavüz olur ve sende tecavüzcünle evlenmezsin
Soran+1 yılHaklisiniz güzel yorim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılDini nikah veya resmi nikah farketmez, dine göre evlenmiş oluyorsunuz. Nikah akdinin şartları yerine gelmiş oluyor bu yüzden ilişki yaşamak sakıncalı olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz Ama degerimi dusurmus gibi hissederim burde resmi evlenince beraber tasinmis olucaz Oyuzden bilmiyirum
- +1 yıl
boş ver bunları kocan oluyor o kişi senin ne değerin düşmesinden bahsediyorsun yahu kocan oluyor kocan😅
+1 yılailenizin onayı var ise olur
ve dini nikah kıyarsan o senin kocan artık red edemezsin hükümlülükleri var çünkü hayır demen günah15 Yorumla
Soran+1 yılIste onu dusunuyorum... resmi evlilik öncesi sakincalimi olur diye
- +1 yıl
ayrılmayacağın ne malum?
iyi düşün seni boşamadan boşanamazsın da
Soran+1 yılYa tabi hic biseyin garantisi Yok belki beklerimde biraz bu dini nikahi
- +1 yıl
ben asla o resmi nişanlıyken falan imam nikahı kıymam şahsen deliler gibi sevsem bile beni ikna edemez
Soran+1 yılIste bende cok seviyorum falan ama dedim kendisine bu hemen iliski falan demek olsun istemoyorum diye
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır değil nişanlıylen olmuşdu bizim sadece biraz farklı heyecanı oluyor 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılSizde iliski oldumu peki resmi olmadan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence dinide resmide olsun :-) düğünü kışa yaparsınız yine :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılYani resmi falan da Simdi olsun ve Sonra evlendikten Sonra ona tasiniykm
- +1 yıl
Mantıklı
+1 yılDini nikah oldumu sorun olmaz Allah tarafından amma bence aynı eve geçince yapsan daha mantıklı yarın ne olcagi belli olmaz çünkü
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dusunuyorum Ama bilemedim ki aileler dedi olsun diye
- +1 yıl
Ne olsun die dediler
Soran+1 yılDini nikah sma dedigniz gibi Oda sorumlyljklar gerektiriyor
- +1 yıl
Sen dediğim gibi yap
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İstemediğin şeyi yapmazsın, yaptırmazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılAma dini nikah olunca sorumluluklar gerektiriyor?
Soran+1 yılHakllsin
+1 yılYoo sakincali filan deyil deliler gibi seks yapin
08 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden garip geliyor
- +1 yıl
Bayan için olabilir normal birsey ama yaptiktan sonra zatn hep istersin kıy nikahi bir an once
Soran+1 yılAnliyorumda aleyhime gib geliyor ve degerim dusermis gibi
- +1 yıl
Hayir dusmez ama nisanlini hep etkile. Guzel giyin misal. Yatakta sexsi ol seni arzulasin her zaman
Soran+1 yılHakllsinkz da iste cok cekiniyorum evlenmeden dinya hall
- +1 yıl
Bosa cekiniyosun allah katinda evlenmis olacaksın eskiden resmi nikah diye birsey yoktu dini nikahla evlenirlerdiler.
Soran+1 yılEget Ama siz erkekler onu kullandiniz
- +1 yıl
Derken nasil kullandik?
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yani sakıncası var seviş ama ilerleme derim
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düsündüm belli cerceveler iceeisinde
Soran+1 yılAynen
Sakin yapma rsmi nikahı bekle
00 Yorumla
+1 yılMantıklı olan sizin düşünceniz
00 YorumlaDayan biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen dayaniyorum ztn o degil aileler dedi olsun dini nikah diue
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı