İstek varsa neden olmasın, mutlu olabilir tabi ki. Ne güzel bir şey karşılıklı şekilde cinsel yönden istekli olmak. Aslında istek olduktan sonra her halde her şartta her ortamda pozitif bir yaklaşımla cinsel mutluluğun yakalanabilirlir olduğuna inanıyorum ben. Yani sert ya da Soft o kadar önemli değil, esas olan istemektir. Sert başlasan da mutlaka soft uçuk tshrik edici şehvetlş dokunuşlar mutlaka olacaktır. Soft başlasan da mutlaka o en istekli ve tahtik olduğunda mutlaka endişe köklercesine altın vuruşu boşslms öncesinde yapacaksın değil mi. Yani bir orta yol hep bulunur diyorum ben. Bilmem yanılıyor muyum… Keyifli bir gün diliyorum herkese… #06romeo 😎
Bence hard ve soft çizgilerinde ufak bir oynama yapsalar mümkün.. Hard olan direkt olarak "olmaz bununla" dememeli.. Biraz ihtimallere şans vermeliler.. Soft olan ise biraz sınırlarını zorlamalı ve sert davranmaya çalışmalı.. Belirli kalıplarda kalmaları bir süre sonra patlamaya sebep olur.. İlla ki bir yerden patlak verir ve biter hersey..
Kendi adıma soft seksten keyif almayan biriyim. Ama partnerimin çabalaması tabiki olumlu etki eder.. Beraber aşabiliriz bu durumu.. Sevdiğim adamla aramda soft sert ayrımı kalmasın isterim.. Orta yol bulunmalı...
Sert seven kadın yatakta savaş ister. Soft seven erkeğin mutlaka odaklanma sorunu vardır. Yavaştan almasının altında yatan böyle bir sebep varsa zaten mutlu son biraz zordur. Her bireyin yatakta aradığı karakter farklıdır. Bir dominant bile yatakta domine edilmenin merakını duyar bu yüzden arada duygusal bağ kuvvetli ise çiftler birbirinden eminse mutlu olmaları mümkündür. Yatakta ruh ikizini bulmak ise cenneti yaşatır.
Ne güzel döyledin. Demekki sen de benim gibi pes etmiyordun. Her halde her şartta her ortamda pozitif bir yaklaşımla cinsel mutluluğun yakalanabilirlir olduğuna inanıyorsun. Esas olan da istemektir. Sert ya da Sofya, mutlaka bir orta yol bulunur değiş mi… 😍
Çok zor bir tanesi yumuşak seviyor diğeri sert yani imkansız ortak noktada buluşmaları lazım bazen işte bir tanesine uyum sağlamak lazım yumuşak yapmak lazım bazen diğerine uyum sağlamak lazım daha sert yapmak lazım ama genel olarak ben hep diyorum yani cinsel denklik çok önemli değil bir tanesi hızlı seviyorsa diğeri sert seviyorsa yani ya da yumuşak kısacası aynı şeyden zevk almıyorlarsa zor
Tarafların beklentilerinin uyumlu olması gerekiyor bence kesinlikle.. Pasif biri karşısında dominant yapıda birinin olmasından keyif de alabilir ya da kendisi gibi baskın yapıda birini de isteyebilir.. Yani çok göreceli bir kavram bu.. Kadın dominantsa ve pasif partner seviyorsa zaten tercihini erkekten ziyade kadından yana kullanabilir.. Sanırım bu cinsel yönelimle de alakalı.. Alt kimliklerimiz yatak tercihlerimizi belirlemede etken.. Keyifli günler..
İşte tam konu üzerinde. Evlilik öncesi ilişki yaşamıyorsun 4 yıldır birliktesin. Bir evleniyorsun böyle uyuşmazlık ile karşı karşıya kalıyorsun. Ne hayat geçer nede huzurlu evlilik sürer. evcilik oyunu oynarsın. Kusura bakma ama evlenipte evcilik oyunu oynuyorsan tam bir aptalsın.
sert seks seviyorum fantazisindeki kadinlarin % 99 u bakire olanlar zaten :) hard seksi de kadjn dovmek sanan erkeklerin oranida o bakireler kadar var :)))) yani softu hard ı unutup keyif alinip keyif verilsin yeter :)))
Mutlu olabilir soft seven erkek bana kalırsa biraz daha romantikligi seviyordur fakat değişimden de hoşnut olabilir zamanla kendisine hükmeden bir kadını isteyebilir yatakta
Tamamen çıkartmıyorsunki yeniden hizalamakla uğraşmadan gel git yapabilesin. Kendini kaptırıp tamamen çekilip dikkat etmeden tekrar saplıyım derken penisini çatlatan halk diliyle kıran erkekler var. Tedaviside çok çok zordur